Închide meniul
Foto

Fiica cea mică a Anamariei Prodan a făcut senzație pe străzile din Spania. Sarah a trecut rapid peste o dezamăgire uriașă

Publicat: 7 octombrie 2023, 17:48

Reclamă
Fiica cea mică a Anamariei Prodan a făcut senzație pe străzile din Spania. Sarah a trecut rapid peste o dezamăgire uriașă

Fiica cea mică a Anamariei Prodan a făcut senzație pe străzile din Spania

Sarah Dumitrescu are 23 de ani / Instagram

Fiica cea mică a Anamariei Prodan, Sarah Dumitrescu, a făcut senzație pe străzile din Spania. Tânăra care tocmai a împlinit 23 de ani a postat imagini spectaculoase pe rețelele sociale, acolo unde are aproape 150.000 de urmăritori.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sarah joacă baschet la campioana României, Sepsi-SIC, și a făcut deplasarea alături de coechipiere la Zaragoza. Fiica Anamariei Prodan din căsnicia cu Tiberiu Dumitrescu a trăit o dezamăgire la debutul în grupele Euroligii. Nu a jucat niciun minut împotriva uneia dintre cele mai bune echipe din baschetul spaniol, Casademont Zaragoza.

Fiica cea mică a Anamariei Prodan a făcut senzație pe străzile din Spania

Sepsi a și suferit un eșec greu de digerat. Campioana României a cedat fără drept de apel, la o diferență de 28 de puncte. Sarah a trecut rapid peste momentul dificil și a făcut mai multe imagini pe străzile din Zaragoza. A avut o apariție răvășitoare (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS).

Sarah a suferit, de curând, o schimbare importantă de look. Nu mai are părul blond, așa cum și-a obișnuit urmăritorii. S-a vopsit și a folosit o culoare mult mai închisă.

Sarah Dumitrescu nu a jucat cu Casademont Zaragoza, dar o poate face în meciul din Cupa României, cu Rapid. Apare pe imaginea de prezentare a disputei.

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by Sepsi-SIC (@sepsi.sic)

Am pierdut primul nostru meci din EuroLigă împotriva echipei Casademont Zaragoza cu 28 puncte. Săptămâna viitoare, avem ocazia să ne demonstrăm valoarea pe teren propriu împotriva echipei italiene Schio.

Reclamă 4 / 0/3

Miercuri seara am susținut primul nostru meci din istoria EuroLigii în deplasare la Zaragoza. Echipa gazdă, de asemenea, a intrat în confruntare ca o echipă debutantă, având aproximativ 3600 de spectatori prezenți. Am fost însoțiți de câțiva fani entuziaști.

Meciul a început cu Zaragoza conducând cu 6-0, grație aruncărilor reușite de Diallo, Ortiz și Gimeno. Ellen Nyström a răspuns cu un joc de 4 puncte la coșurile spaniolilor. Apoi, fetele noastre nu au reușit să înscrie și nu au putut să oprească adversarul, ceea ce a determinat o pauză solicitată de Zoran Mikes. După time-out, Borislava Hristova și Bethy Mununga au reușit să marcheze.În ultimele secunde ale sfertului, Morgan Green a reușit să înscrie un coș de trei puncte de la distanță (29-17). Al doilea sfert nu a început bine pentru noi, deoarece timp de 4 minute nu am reușit să înscrim niciun coș, astfel antrenorul nostru a fost nevoit să ceară o pauză. După pauză, fetele noastre și-au revenit, dar totuși ne-am încheiat prima jumătate a meciului în dezavantaj (46-28).

După schimbarea terenurilor, jucătoarele noastre de baschet au surprins adversarul cu atacuri rapide. După coșurile reușite de Bethy Mununga și Gereben Lívia, antrenorul echipei Zaragoza, Carlos Cantero, a solicitat o pauză. În al treilea sfert am început să recuperăm și părea că am putea ajunge chiar sub diferența de 10 puncte (63-45). În ultimul sfert, campioana Spaniei și câștigătoarea Cupei Zaragoza și-a asigurat complet controlul asupra jocului și a câștigat confruntarea dintre debutantele din EuroLigă cu o diferență de 28 de puncte.

Casademont Zaragoza 🆚️ Sepsi-SIC 85-57 (29-17, 17-11, 17-17, 22-12)

Casademont Zaragoza: Lacorzana 2 PTS, Ortiz 4 PTS, Gulbe 12 PTS, Gimeno 10 PTS, Urdiain 3 PTS, Fiebich 8 PTS, Oma 10 PTS, Hermosa 4 PTS, Atkinson 14 PTS, Geldof 5 PTS, Diallo 13 PTS.
ACS Sepsi-SIC: Gereben 2 PTS, Nyström 17 PTS, Hristova 6 PTS, Green 5 PTS, Mununga 15 PTS, Dumitrescu, Akathiotou, Cătinean 4 PTS, Belegante, Jankovic 8 PTS.

Următorul meci din Euroligă va avea loc pe teren propriu, pe 11 octombrie, începând cu ora 19:15, și așteptăm cât mai mulți dintre suporterii noștri. La Arena Sepsi, vom găzdui echipa italiană Beretta Famila Schio. Veniți și susțineți fetele!„, au transmis oficialii clubului pe site-ul sepsi-sic.ro, după eșecul cu Zaragoza.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și