Închide meniul
Foto

Sarah Dumitrescu, schimbare de look! Cum arată acum fiica impresarei Anamaria Prodan. Aproape că nu o mai recunoşti!

Publicat: 28 septembrie 2023, 9:59 / Actualizat: 28 septembrie 2023, 11:02

Reclamă
Sarah Dumitrescu, schimbare de look! Cum arată acum fiica impresarei Anamaria Prodan. Aproape că nu o mai recunoşti!

Anamaria Prodan şi fiica ei, Sarah / Instagram

Sarah Dumitrescu, schimbare de look! Jucătoarea lui Sepsi nu mai are părul blond, aşa cum ne-a obişnuit. Sarah a apărut altfel decât o ştiam la meciul care a dus-o pe Sepsi în EuroLeague.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Performanţa uriaşă a fiicei Anamariei Prodan a declanşat o petrecere de zile mari în vestiar.

Sarah Dumitrescu, schimbare de look! Cum arată acum fiica impresarei Anamaria Prodan

Campioana României, Sepsi Sfântu Gheorghe, a trecut de TTT Riga, cu 59-54 în tur și 63-62 în retur.

Fericirea are chipul tău, copilul meu de vis”, a scris Anamaria Prodan pe Instagram, după succesul fiicei sale.

Suedeza Ellen Nystrom a fost cea mai bună jucătoare a lui Sepsi, cu 21 de puncte şi 3 recuperări. De la Sepsi s-a mai remarcat Borislava Hristova, care a reuşit 16 puncte şi 3 recuperări.

Reclamă

După ce a învins-o în tur pe TTT Riga, cu 59-54, echipa campioană a României, la care evoluează şi Sarah Dumitrescu, a reuşit victoria şi în deplasare.

Sarah Dumitrescu nu mai e blondă. Aşa a apărut la meciul lui Sepsi / Instagram
Sarah Dumitrescu nu mai e blondă. Aşa a apărut la meciul lui Sepsi / Instagram

Sarah Dumitrescu, primire specială la Sepsi! De ce surpriză a avut parte când a sosit la Sfântu Gheorghe

Sarah Dumitrescu, primire specială la Sepsi! Fiica Anamariei Prodan a avut parte de o surpriză din partea colegelor de echipă.

Când a sosit la Sfântu Gheorghe, colegele de la Sepsi au aşteptat-o pe Sarah cu un buchet de flori şi cu un tort cu numele echipei la care va evolua fiica Anamariei Prodan.

Reclamă 4 / 0/3

Sarah Dumitrescu a fost prezentată oficial la Sepsi, campioana ultimelor 7 sezoane la baschet feminin. Sezonul trecut, Sepsi a cucerit campionatul câştigând toate meciurile.

Sarah Dumitrescu a semnat cu Sepsi în acest an

Sezonul trecut, Sarah a stat mult timp departe de parchet din cauza unei accidentări suferite la genunchi, în timpul unui cantonament al naționalei României. 

Înainte de acest moment, ea a jucat la echipa Universității California, la cel mai înalt nivel al baschetului universitar. A strâns 23 de meciuri, marcând 62 de puncte și 77 de recuperări.

Ca membră a echipei naționale a României, în acest an a participat la Jocurile Francofoniei din Republica Democrată Congo. La turneul de baschet din Kinshasa, echipa națională a ocupat locul al șaptelea.

Bine ai venit și își urăm mult succes în tricoul alb-verde”, a scris Sepsi pe contul de Facebook.

Anamaria Prodan mărturisea că Sarah a trecut prin trei operaţii la genunchi

Sarah Dumitrescu a participat, recent, la Jocurile Francofoniei-Kinsasha, alături de echipa naţională de baschet a României. Mama sa, Anamaria Prodan, s-a declarat foarte mândră de reuşitele fiicei sale.

Impresara a susţinut că fiica ei nu s-a lăsat învinsă, deşi cariera ei s-ar fi putut sfârşi într-un mod extrem de neplăcut. Anamaria Prodan a mai declarat că baschetbalista de 23 de ani a trecut cu brio peste cel mai dificil moment al vieţii ei.

Reclamă

„Sunt foarte fericită. Sarah este o campioană, ca și mama ei. A trecut peste trei operații la genunchi, au fost momente cumplite, se putea termina totul.

A fost cel mai dificil moment al vieții și al carierei. Dar nu a renunțat niciodată. Este de neoprit acum”, a declarat Anamaria Prodan, pentru playsport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și