Închide meniul
Foto

Fiica cea mică a Anamariei Prodan a împlinit 23 de ani! Mesaj emoţionant primit de Sarah de la mama ei: „Te iubesc!”

Antena Sport Publicat: 11 septembrie 2023, 17:20

Reclamă
Fiica cea mică a Anamariei Prodan a împlinit 23 de ani! Mesaj emoţionant primit de Sarah de la mama ei: „Te iubesc!”

Fiica cea mică a Anamariei Prodan a împlinit 23 de ani

Sarah Dumitrescu şi Anamaria Prodan/ Colaj Instagram

Fiica cea mică a Anamariei Prodan a împlinit vârsta de 23 de ani. Sarah Dumitrescu a primit un mesaj emoţionant de la mama ei. Celebra impresară şi-a manifestat iubirea necondiţionată pentru cei trei copii ai săi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sarah şi Rebecca Dumitrescu sunt cele două fiice pe care Anamaria Prodan le are cu primul său soţ, Tiberiu Dumitrescu. Impresara mai are un băiat de 15 ani, Bebeto, alături de Laurenţiu Reghecampf.

Fiica cea mică a Anamariei Prodan a împlinit 23 de ani! Mesaj emoţionant primit de Sarah de la mama ei

Anamaria Prodan nu a ratat şansa de a transmite un mesaj emoţionant, cu ocazia zilei de naştere a fiicei sale mai mici. Impresara a transmis faptul că, pentru ea, Sarah este un copil perfect, şi că iubirea pe care i-o poartă este nemărginită.

„În ochii mei, nimeni nu îţi poate egala frumuseţea, niciun cuvânt nu poate descrie cât de mult însemni tu pentru mine, nimic nu ar putea diminua dragostea mea pentru tine. O aveţi acum şi o veţi avea pentru eternitate.

Nu contează cât de mare eşti, mereu vei fi fetiţa mea. Te iubesc din adâncul inimii mele, Sarah!”, se arată în mesajul transmis de Anamaria Prodan, pe contul oficial de Instagram.

Reclamă

La rândul ei, Sarah a răspuns postării mamei sale cu mai multe inimi, în secţiunea de comentarii.

Sarah şi-a sărbătorit ziua de naştere alături de mai mulţi prieteni, postând numeroase fotografii pe contul său de Instagram.

Sarah Dumitrescu a semnat în această vară cu Sepsi, echipă de baschet feminin din România. Aceasta a renunţat la „visul american”, şi a preferat să revină în ţară, după ce şi-a început cariera în Statele Unite ale Americii.

Reclamă 4 / 0/3

Cum arată iubitul la care visează fiica Anamariei Prodan

S-a aflat cum arată iubitul la care visează fiica Anamariei Prodan. Sarah Dumitrescu a recunoscut că este singură şi că îşi caută fericirea în dragoste. Tânăra în vârstă de 23 de ani a oferit detalii despre viaţa ei şi asigură că nu se grăbeşte să se implice într-o relaţie.

Tânăra baschetbalistă a oferit, în această vară, detalii despre viaţa ei privată. A recunoscut cum ar trebui să arate bărbatul ideal, lângă care să îşi întemeieze o familie.

„În ceea ce privește fizicul, trebuie să fie un bărbat înalt, am nevoie de un bărbat înalt lângă mine„, a precizat Sarah Dumitrescu la spynews.ro.

„Deocamdată sunt singură, mă simt foarte bine, mă distrez, sunt foarte fericită, nu simt nevoia să am pe cineva acum. Trebuie să fie bărbat, un bărbat adevărat, că găsesc numai copii pe aici.

Trebuie să mă respecte, să-l respect, să îmi respecte planurile pe care le am pentru viață, să fie alături de mine pe plan sportiv, să știe că eu voi pleca la un moment dat și dacă poate să stea cu mine și să fie alături de mine, atunci e bine„, a mai precizat Sarah.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB Vezi toate știrile
Citește și