Închide meniul
Foto

Fiica cea mică a Anamariei Prodan, înconjurată de lux la Predeal. A făcut senzaţie într-o piscină încălzită

Antena Sport Publicat: 6 februarie 2023, 15:52

Sarah Dumitrescu se relaxează la munte

Fiica cea mică a Anamariei Prodan, înconjurată de lux la Predeal. A făcut senzaţie într-o piscină încălzită

Sarah Dumitrescu se relaxează la munte / Colaj Instagram

  • Sarah Dumitrescu are 23 de ani
  • Fiica Anamariei Prodan a dat recital în Predeal

Fiica cea mică a Anamariei Prodan, Sarah Dumitrescu, este înconjurată de lux la Predeal. Tânăra de 23 de ani a făcut show într-un hotel de lux de la munte. A încins atmosfera într-o piscină încălzită.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sarah încă nu a plecat în Statele Unite, pentru a relua antrenamentele alături de coechipierele de la Cal Poly Mustangs. Baschetbalista se bucură de vacanţă în România, alături de mama ei.

Fiica cea mică a Anamariei Prodan a fost înconjurată de lux la Predeal

Fiica cea mică pe care Anamaria Prodan o are din prima căsnicie, cu Tiberiu Dumitrescu, a ales să se relaxeze la un hotel de patru stele din Predeal. Un apartament cu un dormitor şi un living costă acolo, pentru o singură noapte, aproape 2.000 de lei.

Reclamă

Sarah s-a răsfăţat, în piscina încălzită, alături de o prietenă. Imaginile postate pe reţelele sociale au fost pe placul fanilor ei (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS). Baschetbalista are 149.000 de urmăritori pe reţelele sociale.

Sarah Dumitrescu se bucură de lux, dar asigură că nu mai depinde de ajutorul financiar al părinţilor. A dezvăluit cum face rost de bani.

Reclamă

„Tatăl meu a fost norocul meu în viață, fără el nu eram aici. Eu fac parte din lotul național al României. Eu am banii mei, am salariul meu. Ce îmi dă mama e cadou, sau dacă vrea ea să-mi dea ceva, dar eu nu depind de mama mea„, spunea Sarah Dumitrescu la antenastars.ro.

Sarah şi sora ei, Rebecca Dumitrescu (24 de ani), au primit un ajutor uriaş de la Anamaria Prodan. Agentul de jucători le-a plătit doar pentru studii o sumă uriașă, de 50.000 de euro. Mai mult, lunar, cele două fete primeau o sumă ”între 1500 și 3000 de euro”, după cum a recunoscut chiar impresarul, în trecut.

Fiica cea mică a Anamariei Prodan: „Arăt perfect!”

Fiica Anamariei Prodan a fost întrebată dacă a suferit operații estetice și a ținut să pună capăt tuturor speculațiilor. Sarah Dumitrescu a făcut senzație la petrecerea dată de mama ei, care a împlinit 50 de ani.

Reclamă 4 / 0/3

Nu am nici o intervenție, de nici un fel! M-a distrat. Sunt sportivă de performanță. Nu am timp de așa ceva. Mi se pare jenant să-ți faci operații la vârsta mea. Am văzut și că am extensii și gene! Asta da, am, când am liber. Atât!

La ce viață am eu, nu am timp de prostii. Arăt perfect. Este vorba de genă. Mama arată perfect, frații mei la fel, eu la fel. Suntem unici, frumoși și deștepți. În primul rând, suntem oameni cu O mare. Modestia este pentru alt gen de oameni. Eu știu ce pot și cât sunt de bună. Și muncesc să fiu zilnic mult mai bună”, a declarat Sarah Prodan pentru click.ro.

Anamaria Prodan are două fete din prima căsnicie, pe Sarah şi Rebecca. Vedeta în vârstă de 50 de ani mai are un băiat cu Laurenţiu Reghecampf, pe Bebeto (Laurenţiu Reghecampf Jr).

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan
Diverse • 28 mart., 13:01
FOTO
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
Ce a putut spune Bebeto când a fost întrebat dacă îi este dor de tatăl său
Diverse • 27 mart., 9:02
FOTO
Ce a putut spune Bebeto, fiul lui Laurenţiu Reghecampf şi al Anamariei Prodan, când a fost întrebat dacă îi este dor de tatăl său
Anamaria Prodan ia lecții de box de la Ronald Gavril
Diverse • 24 mart., 8:04
FOTO
Anamaria Prodan ia lecții de box de la Ronald Gavril! Vedeta, videoclip de senzație alături de iubitul ei
Tânăra acuzată că i-a fost amantă lui Laurenţiu Reghecampf, apariţie electrizantă la piscină
Diverse • 18 mart., 20:01
FOTO
Tânăra acuzată că i-a fost amantă lui Laurenţiu Reghecampf, apariţie electrizantă la piscină. Cât de frumoasă este Florentina
Adrian Cristea a mers la un grătar și a stârnit hohote de râs.
Extra • 13 mart., 10:01
FOTO
Adrian Cristea a mers la un grătar și a stârnit hohote de râs! Cum a fost îmbrăcat „Prințul”: „Atunci a început caterinca”