Închide meniul
Foto

Fiica cea mică a Anamariei Prodan şi-a făcut sora să exclame: „Wow!”. Şedinţă foto spectaculoasă făcută de Sarah Dumitrescu

Antena Sport Publicat: 3 aprilie 2023, 19:31

Reclamă
Fiica cea mică a Anamariei Prodan şi-a făcut sora să exclame: „Wow!”. Şedinţă foto spectaculoasă făcută de Sarah Dumitrescu

Fiica cea mică a Anamariei Prodan şi-a făcut sora să exclame

Sarah Dumitrescu, în timpul unui interviu / Antena Sport

Fiica cea mică a Anamariei Prodan, Sarah Dumitrescu, şi-a făcut sora să exclame. Tânăra în vârstă de 23 de ani a postat mai multe imagini care au fost extrem de apreciate de cei aproape 150.000 de urmăritori pe care îi are pe reţelele sociale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sarah a făcut o şedinţă foto spectaculoasă şi a postat trei fotografii pe Instagram. Sora ei, Rebecca Dumitrescu, a reacţionat. „Wow!„, i-a comentat aceasta. Şi Anamaria Prodan a ţinut să o felicite şi a folosit trei emoji prin care se arată cucerită de ceea ce a văzut.

Fiica cea mică a Anamariei Prodan şi-a făcut sora să exclame

Wow, Sarah„, „Elegantă„, „Superbă„, „Îmi place îmbrăcămintea și machiajul ochilor, îți stă foarte bine„, au fost doar câteva dintre comentariile primite de Sarah.

View this post on Instagram


A post shared by Sarah Dumitrescu Prodan (@sarahh)

Reclamă

În acest an, fiica din prima căsnicie a Anamariei Prodan a postat mai multe fotografii în care a fost lăudată pentru înfăţişarea ei (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS).

Sarah Dumitrescu s-a despărţit de iubit. După ce a văzut ce s-a întâmplat în scandalul de divorţ dintre Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf, baschetbalista a luat decizia drastică să nu îşi mai dorească, pentru moment, o altă relaţie.

A fost o dezamăgire foarte mare (n.r. Laurenţiu Reghecampf). (Reporter: După acest divorţ, ţi-ai propus să fii mai atentă cu băieţii?) Da, chiar da! Eu n-am înţeles niciodată prin ce a trecut mama, e greu ca o persoană ca mine, care nu a trecut printr-un divorţ, să înţeleagă cum s-a simţit, dar după ce am văzut toată dinamica, o să fiu mult mai atentă la cel pe care îl aleg. Nu vreau să trec prin ce a trecut ea.

Reclamă 4 / 0/3

Nu (n.r. dacă este acum într-o relaţie). De-abia am fost într-o relaţie şi nu a mers. Nu cred că mai caut alta. Cred că trebuie să mă focusez pe mine şi ce am eu nevoie. Dacă o să fie vreun băiat, o să fie, dacă nu, nu. Nu caut o relaţie, am avut una destul de lungă şi bună. Nu am nevoie„, a declarat Sarah Dumitrescu pentru AS.ro.

Sarah este legitimată la Cal Poly Mustangs, echipă care reprezintă California Polytechnic State University, din San Luis Obispo. Este în anul IV şi se apropie de absolvire. S-a mutat în Statele Unite încă de când avea 14 ani.

Sarah Dumitrescu, cu lacrimi în ochi când a vorbit despre Laurenţiu Reghecampf

Sarah Dumitrescu a făcut dezvăluiri incredibile despre relaţia pe care o are cu Laurenţiu Reghecampf. Cu lacrimi în ochi, fiica cea mică a Anamariei Prodan a spus că Laurenţiu Reghecampf a „rupt” orice legătură.

Aceasta a spus că divorţul dintre Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf a fost una dintre cele mai mari dezamăgiri din viaţa sa. A recunosuct faptul că a fost „rănită” de decizia lui Laurenţiu Reghecampf de a se despărţi de mama ei.

Nu am mai vorbit. În capul meu, eşti tatăl meu vitreg, tu ar trebui să mă cauţi, tu m-ai crescut. Şi el nu a vrut nicio relaţie cu noi. Din ce am auzit, nu vrea să aibă nimic de-a face cu noi. Nu pot să mă rog de cineva să-mi fie alături. Cred că dacă vrei să faci asta, bine. Dacă nu, iar bine. Nu am nimic de zis. Am fost foarte dezamăgită.

Ştie ce a făcut, cum ne-a rănit, nu am să-i spun nimic, cred că ştie deja (n.r. – dacă i-ar spune ceva în cazul în care s-ar întâlni cu el)„, a spus Sarah Dumitrescu în esclusivitate pentru AS.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și