Închide meniul
Foto

Fiica cea mică a lui Gigi Becali are o pasiune total surprinzătoare. Cum arată Cristina Becali şi cum îl face mândru pe miliardarul român

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 28 noiembrie 2021, 17:05

Fiica cea mică a lui Gigi Becali are o pasiune total surprinzătoare. Cum arată Cristina Becali şi cum îl face mândru pe miliardarul român

Gigi Becali are o căsnicie perfectă cu Luminiţa Becali

Mezina familiei Becali are o pasiune inedită. Adolescenta joacă fotbal la Şcoala Americană din Bucureşti, anunţă bzi.ro. Este portarul echipei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marea pasiune a Cristinei Becali, fiica cea mică a lui Gigi Becali

Învăţată cu discuţiile despre fotbal din casă, Cristina Becali se dedică sportului care l-a făcut celebru pe tatăl ei. Gigi Becali a preluat-o pe FCSB în 2003, atunci când Cristina avea numai doi ani. De altfel, patronul roş-albaştrilor a avut mai multe tentative de a vinde clubul şi a fost întors din drum chiar de fiica lui cea mică. Aceasta a început să plângă, iar Gigi Becali a renunţat la idee.

Trei fiice are patronul lui FCSB. Singura fată care s-a căsătorit este Teodora Becali, cea care are un succes uimitor în afaceri. Gigi Becali a anunţat că, de îndată ce toate fetele lui se vor mărita, el se va retrage la o mănăstire pentru a se călugări.

Gigi Becali nu o să mai apară la astfel de evenimente. S-a retras foarte mult! Când e vorba de a fi reprezentat la nunți ale apropiaților merg fetele lui. Va mai merge doar la nunțile fetelor.

Spune tot mai des că după ce și va vedea și ultima fată la casă ei, se va retrage la o mănăstire sau pe Muntele Athos. Este poate cel mai credincios om pe care l-am cunoscut și sunt convins că va face acest pas„, a declarat un prieten al lui Gigi Becali pentru prosport.ro.

Reclamă
Citește și:

Teodora Becali a dat un adevărat „tun” financiar

Teodora Becali, fiica cea mare a patronului FCSB, pare că îi calcă pe urme tatălui său în ceea ce privește afacerile. Teodora a dat o lovitură de 4.600.000 de euro.

Teodora Becali pare că moștenit talentul tatălui său în ceea ce privește afacerile. Fiica cea mare a lui Becali a vândut un teren de 2 hectare pentru suma uriașă de 4.600.000 de euro, conform celor de la profit.ro. Terenul se află în zona corporațiilor din Pipera, acolo unde Gigi Becali i-a vândut un teren și lui Dumitru Dragomir.

Teodora Becali este implicată și în afaceri imobiliare. Fiica cea mare a omului de afaceri va construi un ansamblu rezidenția cu 200 de apartament. De altfel, Teodora a înființat și compania ”Becali Imobiliare”. Gigi Becali ar fi vândut, în aceeași zonă, un teren cu o sumă astronomică, de peste 30 de milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

”Am început proiecte imobiliare și cu prima fată, și cu a doua. După aceea, ne vom extinde foarte mult, vom face imobiliare de sute de milioane de euro”, a declarat Gigi Becali în vara acestui an.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” Vezi toate știrile
Citește și