Foto

Teodora, fiica cea mare a lui Gigi Becali, a dat o lovitură financiară de proporții. Suma uriașă pe care a încasat-o

De Antena Sport
Publicat: 16 noiembrie 2021, 15:03

Teodora Becali, fiica cea mare a patronului FCSB, pare că îi calcă pe urme tatălui său în ceea ce privește afacerile. Teodora a dat o lovitură de 4.600.000 de euro.

teodor mincu

Mihai Mincu s-a căsătorit cu Teodora Becali

Hepta

Teodora Becali pare că moștenit talentul tatălui său în ceea ce privește afacerile. Fiica cea mare a lui Becali a vândut un teren de 2 hectare pentru suma uriașă de 4.600.000 de euro, conform celor de la profit.ro. Terenul se află în zona corporațiilor din Pipera, acolo unde Gigi Becali i-a vândut un teren și lui Dumitru Dragomir.

Teodora Becali este implicată și în afaceri imobiliare. Fiica cea mare a omului de afaceri va construi un ansamblu rezidenția cu 200 de apartament. De altfel, Teodora a înființat și compania ”Becali Imobiliare”.

Gigi Becali ar fi luat peste 30 de milioane de euro

Gigi Becali ar fi vândut, în aceeași zonă, un teren cu o sumă astronomică, de peste 30 de milioane de euro.

Gigi poate ține echipa 20 de ani. A vândut acum un teren, cât vezi cu ochii. Am cumpărat și eu o părticică de acolo. A vândut unei societăți comerciale importante.

Nu are nimeni banii lui, credeți-mă că știu ce spun. La banii pe care-i are acesta… Nu are nimeni atâta avere în țara asta. Eu spun din cunoștință de cauză”, a declarat Dumitru Dragomir, în luna augurst, pentru prosport.ro.

Mai mult, Dumitru Dragomir a plusat și a spus că Becali ar avea o avere colosală.

Gigi Becali are pământuri de cel puțin un miliard și jumătate acum. Păi, mă, nu știe nimeni, nici nu știu dacă am dreptul să spun. Are pădure și din subvenție poate să trăiască oriunde în lume fără să mai muncească el și copiii lui toată viața.

Are mii de hectare de pădure, fraților! Pe asta n-o știe nimeni! Nici eu nu știu dacă e bine să spun sau nu că se supără ăsta, vă dați seama.

Pământul lui Gigi costă acum 300 de euro metrul, sub 250 de euro nu se vinde. În doi-trei ani, se vinde cu 800 de euro. Din punctul meu de vedere, are peste două miliarde. Convingerea mea este că, dacă trăiește cinci mii de ani, nu poate să rămână fără bani”, a declarat Dumitru Dragomir pentru sursa mai sus citată.

EMISIUNI

Hello Chef sezonul 2. Roxana Blenche și Maria Popovici prepară clătite speciale

Antena 1
Antena 1
Anamaria Prodan, goală pe internet. Ce reacție a avut și cum explică apariția pozelor
Ultimele știri
14:41 Cum arată cotele de la FIFA Best după ce Lionel Messi a câştigat Balonul de Aur 13:57 EXCLUSIV AS.ro LIVERomânii petrec cu sarmale, în Emirate! ”Suntem inventivi, ne descurcăm peste tot!” Isăilă și Olăroiu se vor duela de Crăciun 13:55 Mesajul lui Karim Benzema, după ce Messi a câştigat Balonul de Aur 2021: „Joc fotbal pentru voi! Spectacolul trebuie să continue!” 13:34 Lionel Messi, uimit şi el după al şaptelea Balon de Aur câştigat: „Nu ştiu dacă acest record va fi doborât. Este ceva impresionant” 13:22 Balonul de Aur 2021 | „Mă bucur că l-a luat Leo!” Gică Popescu mizează pe Messi şi în 2022: „Mă uit cine ar putea să îl bată!” 12:29 Balonul de Aur 2021 | Nemţii fac scandal uriaş după ce Lionel Messi a câştigat Balonul de Aur. „”De ce nu i l-au dat lui Pele? Cine l-a votat acum a votat în memoria lui Messi” 12:04 Șengelia evoluează pentru Georgia cu ”dezlegare” de la Moscova 11:54 „L-am văzut plângând!” Noi detalii despre bărbatul celebru care a crezut că a avut o relaţie cu un model timp de 15 ani. Femeia era o escroacă de 50 de ani: „Mi-a zis că este la terapie intensivă!” 11:10 „Vorbim de acelaşi antrenor: Gigi Becali!” Autoritatea lui Toni Petrea la FCSB după victoriile cu Botoşani şi Universitatea Craiova, ironizată: „Nu s-a schimbat nimic!” 10:45 Balonul de Aur 2021 | „Messi cel mai bun fotbalist care a existat vreodată, dar nu a meritat să câştige anul acesta!” Verdictul lui Dan Petrescu
Top citite
Miliardarul care a implinit 91 de ani si a sărbătorit cu fiul sau de 15 luni. „Eşti atât de iubit. Suntem nişte norocoşi”
1
Foto Miliardarul care a implinit 91 de ani si a sărbătorit cu fiul sau de 15 luni. „Eşti atât de iubit. Suntem nişte norocoşi”
Close