Închide meniul
Foto

Teodora, fiica cea mare a lui Gigi Becali, a dat o lovitură financiară de proporții. Suma uriașă pe care a încasat-o

Reclamă

Antena Sport Publicat: 16 noiembrie 2021, 15:03

Teodora, fiica cea mare a lui Gigi Becali, a dat o lovitură financiară de proporții. Suma uriașă pe care a încasat-o

Mihai Mincu s-a căsătorit cu Teodora Becali

Hepta

Teodora Becali pare că moștenit talentul tatălui său în ceea ce privește afacerile. Fiica cea mare a lui Becali a vândut un teren de 2 hectare pentru suma uriașă de 4.600.000 de euro, conform celor de la profit.ro. Terenul se află în zona corporațiilor din Pipera, acolo unde Gigi Becali i-a vândut un teren și lui Dumitru Dragomir.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Teodora Becali este implicată și în afaceri imobiliare. Fiica cea mare a omului de afaceri va construi un ansamblu rezidenția cu 200 de apartament. De altfel, Teodora a înființat și compania ”Becali Imobiliare”.

Gigi Becali ar fi luat peste 30 de milioane de euro

Gigi Becali ar fi vândut, în aceeași zonă, un teren cu o sumă astronomică, de peste 30 de milioane de euro.

Gigi poate ține echipa 20 de ani. A vândut acum un teren, cât vezi cu ochii. Am cumpărat și eu o părticică de acolo. A vândut unei societăți comerciale importante.

Nu are nimeni banii lui, credeți-mă că știu ce spun. La banii pe care-i are acesta… Nu are nimeni atâta avere în țara asta. Eu spun din cunoștință de cauză”, a declarat Dumitru Dragomir, în luna augurst, pentru prosport.ro.

Reclamă

Mai mult, Dumitru Dragomir a plusat și a spus că Becali ar avea o avere colosală.

Gigi Becali are pământuri de cel puțin un miliard și jumătate acum. Păi, mă, nu știe nimeni, nici nu știu dacă am dreptul să spun. Are pădure și din subvenție poate să trăiască oriunde în lume fără să mai muncească el și copiii lui toată viața.

Are mii de hectare de pădure, fraților! Pe asta n-o știe nimeni! Nici eu nu știu dacă e bine să spun sau nu că se supără ăsta, vă dați seama.

Reclamă 4 / 0/3

Pământul lui Gigi costă acum 300 de euro metrul, sub 250 de euro nu se vinde. În doi-trei ani, se vinde cu 800 de euro. Din punctul meu de vedere, are peste două miliarde. Convingerea mea este că, dacă trăiește cinci mii de ani, nu poate să rămână fără bani”, a declarat Dumitru Dragomir pentru sursa mai sus citată.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” Vezi toate știrile
Citește și