Închide meniul
Foto

Fiica de 20 de ani a lui Cristi Borcea s-a fotografiat în costum de baie şi şi-a dat fanii peste cap: „Cât de frumoasă!”

Reclamă

Publicat: 22 octombrie 2023, 18:54

Fiica de 20 de ani a lui Cristi Borcea s-a fotografiat în costum de baie şi şi-a dat fanii peste cap: „Cât de frumoasă!”

Cât de mult seamănă Melissa Borcea, fiica cea mare a lui Cristi Borcea, cu milionarul român

Melissa Borcea şi Cristi Borcea / Colaj Instagram

Fiica de 20 de ani a lui Cristi Borcea, Melissa Borcea, s-a fotografiat în costum de baie şi a postat imaginea pe contul ei de Instagram. Tânăra care studiază în Statele Unite şi-a dat fanii peste cap şi a primit comentarii spectaculoase.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Melissa este unul dintre cei 9 copii pe care îi are fostul patron al lui Dinamo. Ea a decis să trăiască „visul american” şi a decis să plece din România. Mama Melissei este Mihaela Borcea, prima soţie a lui Cristi Borcea.

Fiica lui Cristi Borcea, Melissa Borcea, s-a fotografiat în costum de baie

Fiica cea mare a milionarului român arată uimitor (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS) şi pare a se simţi excelent în State. A fost la plajă şi a postat o fotografie în costum de baie. Urmăritorii ei au reacţionat imediat. „Cât de frumoasă„, „Ce fată sexy„, „Sirena„, „Îmi place” sunt numai câteva dintre comentariile primite de Melissa.

Melissa Borcea îşi doreşte să devină arhitect şi şi-a făcut tatăl mândru. Tânăra de 20 de ani a surprins de ziua ei, când a sărbătorit alături de femeia care a dus la „destrămarea” familiei ei. A avut-o alături pe Alina Vidican, cea care s-a căsătorit cu Cristi Borcea după ce omul de afaceri a divorţat de Mihaela Borcea.

Fata studiază în America. E la arhitectură, momentan. Dacă și-ar schimba opțiunea, vom vedea. E foarte grea meseria. Doar băieții sunt implicați.

Reclamă

(Reporter: Au de gând să vă facă soacră mare?) Nu cred, încă. Toți suntem concentrați pe muncă, băieții sunt și ei cu studiile. Fiecare cu iubita lui. Le cunosc prietenele. Cel mic și prietena stau cu mine. Și ea e fata mea. Mai am încă două fete, sunt fericită„, a spus, în trecut, Mihaela Borcea pentru cancan.ro.

Cristi Borcea are 9 copii cu 4 femei. Înaintea căsniciei cu Valentina Pelinel, omul de afaceri a mai fost însurat cu Mihaela Borcea (între anii 1988-2011) și cu Alina Vidican (2011 – 2016). Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreuna 3 copii: Milan și gemenele Indira și Rania. Cu prima sa soție, Mihaela, fostul patron al lui Dinamo are un băiat, Patrick, şi gemenii Antonia şi Angelo. Cu a doua soţie, Alina Vidican, are alți doi copii: George Alexandru şi Gloria. Borcea mai are o fetiță, Carolyn, din relația cu Simona Voiculescu.

Melissa Borcea studiază în Miami

Cristi Borcea a insistat ca toţi copiii lui să ţină legătura şi a organizat diferite întâlniri de familie. În această vară, Melissa Borcea s-a întâlnit şi cu ceilalţi fraţi ai ei, stabiliţi în Miami. Este vorba de copiii pe care Borcea îi are cu cea de-a doua soţie, Alina Vidican.

Reclamă 4 / 0/3

La petrecerea în care Melissa a sărbătorit împlinirea a 20 de ani a participat atât Claude Senhoreti, soţul Alinei Vidican, cât şi copiii acestuia din relaţiile anterioare. Relaţia dintre Melissa şi Alina Vidican este una extrem de strânsă, ţinând cont de fotografiile apărute pe reţelele sociale. Melissa a fost ţinută în braţe de Alina Vidican, iar în poză apare şi micuţa Gloria, fata pe care Vidican o are cu Cristi Borcea.

Fata e în America, acolo studiază. Nu avea cum să vină. O pupăm de la distanță, pe chat. O vom sărbători cu un tort, în lipsă„, spunea Mihaela Borcea chiar înainte de ziua de naştere a gemenilor ei.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:18 EXCLUSIVVictor Piţurcă a comentat transferul lui Coman în Qatar: „Trebuia să facă pasul acum doi-trei ani”! Avertisment pentru „Mbappe” 22:09 LIVE TEXTRapid – Universitatea Craiova 1-1. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2. Burmaz a restabilit egalitatea 22:01 Andrea Compagno aşteaptă medalia de campion, după ce FCSB a luat titlul! Ce a spus atacantul italian despre Gigi Becali 22:00 LIVE VIDEOPreston North End – Leicester City e ACUM în AntenaPLAY. Oaspeţii au promovat deja în Premier League 21:46 VideoVictor Piţurcă ştie pe cine ar trebui să se bazeze Edi Iordănescu la EURO 2024: „Nu ar trebui să lipsească”! Ce a spus de grupă 21:14 VideoCe mănâncă fetele din naţională pentru a fi în formă în permanenţă! Ele luptă pentru calificarea la EURO 21:06 Mihai Stoica a anunţat prima mutare făcută de FCSB din această vară: „Ştim cu siguranţă” 20:55 FotoFanii Rapidului, spectacol pirotehnic la derby-ul cu Universitatea Craiova! Reacţia lui Daniel Niculae după ce s-au aruncat torţe 20:11 Cluburile din Premier League se pregătesc pentru o schimbare radicală! Manchester United şi Manchester City au votat împotrivă 19:59 Reacţia lui Mihai Stoica după ce FC Botoşani a învins dramatic Petrolul şi a urcat pe loc de salvare directă de la retrogradare! Vezi toate știrile
Citește și