Închide meniul
Foto

Fiica de pe OnlyFans a lui Ilie Năstase, mesaj prin care face marele anunț. Ce a putut dezvălui

Antena Sport Publicat: 11 iunie 2023, 13:00

Reclamă
Fiica de pe OnlyFans a lui Ilie Năstase, mesaj prin care face marele anunț. Ce a putut dezvălui

Fiica de pe OnlyFans a lui Ilie Năstase, mesaj prin care face marele anunț

Ilie și Charlotte Năstase

Fiica de pe OnlyFans a lui Ilie Năstase, Charlotte, a făcut un anunț pe care nimeni nu-l aștepta. Ea susține că s-a împăcat cu tatăl ei, după ce, în trecut, Năstase i-ar fi transmis să se sinucidă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ilie Năstase are cinci copii. În 1986, în momentul în care era într-un mariaj cu Alexandra King, i-a înfiat pe Nicholas şi pe Charlotte. După divorţ, cei doi au rămas în Statele Unite alături de mama lor. Fostul lider ATP mai are o fiică cu Dominique Garzia, Nathalie şi două cu Amalia, Alessia şi Emma.

Cu un an în urmă, Charlotte (33 de ani) a anunţat, pe Instagram, că va fi o prezenţă activă şi pe Only Fans, acolo unde cei care plătesc o anumită sumă de bani pot avea acces la imagini în care ea apare în ipostaze provocatoare.

Fiica de pe OnlyFans a lui Ilie Năstase, mesaj prin care face marele anunț

”Tata, morocănosul, a răspuns în sfârșit la telefon și suntem pe cale să discutăm. Trebuie să-l sun la 3 dimineața, ora mea. A trecut un an de când am vorbit. Sunt convins că ne vom înțelege. Este un om grozav la suflet.

Are doar un temperament vulcanic. Și pentru oricine presupune sau speculează, nu există niciun motiv financiar la mijloc. Nu vreau banii lui. Nu-i voi mai cere bani niciodată. Ultima dată i-am cerut ajutor cu o chirie de 600 de dolari în Ajunul Crăciunului. Era decembrie 2020.

Reclamă

Mi-a spus că ar trebui să mă sinucid. Tatăl meu mi-a spus că ar trebui să mă sinucid, cam 10 minute a repetat asta… Eram în stare de șoc. Nu înțeleg de ce sau nu îmi pot explica dorința mea de a continua să-l iert.

Prima mea amintire, când eram copil mic, eram într-un avion și el vorbea cu fanii și și-a pus paharul de plastic cu vin roșu pe masa din fața scaunului meu. Eram mică, dar știam că se va vărsa, masa era foarte înclinată spre mine.

Eram prea mică pentru a avea reflexele și cunoștințele pentru a ridica mâinile și a împiedica să se verse pe mine! Așa că m-am așezat acolo în rochia mea albă și am privit paharul de plastic cu vin roșu cum alunecă și curge pe mine. A dat vina pe mine. A spus că am lovit masa și am vărsat-o. Aveam 3 ani. Am rămas fără cuvinte.

Reclamă 4 / 0/3

Totuși, știam cumva să accept vina pentru că el trebuia să arate mereu bine. Chiar și așa, este încă un om grozav. Și nu avem un război, îl iubesc pe tatăl meu. Indiferent de faptul că nu mi-a spus niciodată că mă iubește. Este ceea ce este și încerc să scot tot ce este mai bun din asta și sunt puternică”, a spus Charlotte, citată de prosport.ro.

Ilie Năstase, prima reacţie după acuzele şocante ale fiicei sale adoptive Charlotte

Ilie Năstase a avut o primă reacţie după acuzele şocante ale fiicei sale, Charlotte Năstase. Fostul mare jucător de tenis nu îşi explică de ce tânăra, pe care o are din timpul mariajului cu Alexandra King, a făcut declaraţiile care au uluit pe toată lumea.

Charlotte şi-a acuzat tatăl, pe care nu l-a mai văzut de 14 ani, că a încercat să o convingă să se sinucidă. „Regretă că m-a adoptat”, a precizat aceasta. Fostul lider ATP asigură că nu e cazul de aşa ceva şi că ar fi plătit o sumă uriaşă pentru educaţia ei.

„Întrebați-o pe ea cine i-a plătit educația 10 ani la Școala Americană, vreo jumătate de milion de euro! Dacă nu sunt tată bun… Pentru ce? A muncit, a făcut ceva în viața ei ca să merite mai mult? Dacă dumneavoastră credeți că i-am dat numai 600 de dolari să trăiască în America, înseamnă că minte clonț!

M-am ocupat de ea cât am putut, dacă ea stă în America și a fost decizia ei să stea în America… Ea stă în America, eu stau la București… Eu știu ce am făcut pentru ea și fratele ei, de asemenea, adoptat. Le-am dat educație, care este cea mai importantă! Ce să fac? Să mă duc la New York să locuiesc? Am familia mea, aici, în România!„, a declarat Ilie Năstase pentru antenastars.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:20 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug a deschis scorul! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev Vezi toate știrile
Citește și