Închide meniul
Foto

Fiica lui Ion Crăciunescu a renunțat la SUA pentru România. Cum și-a surprins Alina tatăl: „Nu sunt câini cu covrigi în coadă!”

Alex Ioniță Publicat: 15 iulie 2024, 19:23

Reclamă
Fiica lui Ion Crăciunescu a renunțat la SUA pentru România. Cum și-a surprins Alina tatăl: „Nu sunt câini cu covrigi în coadă!”

Fiica lui Ion Crăciunescu a renunțat la SUA pentru România

Ion Crăciunescu / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Fiica lui Ion Crăciunescu a renunțat la SUA pentru România. Chiar fostul mare central a dezvăluit modul prin care a fost surprins de Alina.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fiica lui Ion Crăciunescu era stabilită în Statele Unite ale Americii de mai bine de un deceniu, însă a hotărât să se întoarcă în România, alături de cei doi copii ai săi.

VEZI CUM ARATĂ FIICA LUI ION CRĂCIUNESCU ÎN GALERIA FOTO DE LA FINALUL ARTICOLULUI

Fiica lui Ion Crăciunescu a renunțat la SUA pentru România

Chiar Ion Crăciunescu a ajutat-o pe Alina să își construiască o casă în statul american Texas. După ce femeia a luat decizia de a reveni în România, fostul mare central a dezvăluit că a fost surprins de această hotărâre, pe care a recunoscut că nu o înțelege.

„Fiica mea a venit în ţară din America, am doi nepoţei. Unuia dintre ei îi place fotbalul mult. E singura româncă ce a stat în SUA, cu copii în SUA, cu casă în SUA şi a plecat din SUA ca să vină în România definitiv. Nu ştiu de ce, nu a mai vrut să stea.

Reclamă
Reclamă 4

Repet, bărbatul ei cu serviciu acolo, casă, că eu le-am dat bani să facă casă acolo, copii născuţi în America. Eu n-aş putea trăi acolo. Aoleu! Cât mă duceam pe la fiica mea, în Texas… Făceam cu avionul de la Frankfurt 13 ore, înnebuneşti.

Dacă sunt ei aici, sunt cel mai fericit. Mă bucur să fiu bunic, nu mă pun în dificultate, comunică cu mine, dacă vor ceva… Ăla mic e făcut pentru fotbal, dă la perete cu mingea acasă, abia aştept să-l duc la o echipă”, a spus Ion Crăciunescu, la Eurocast.

Ion Crăciunescu, dezvăluiri fabuloase despre modul în care era păcălit de Giovanni Becali

Arbitrul finalei UEFA Champions League dintre Ajax şi AC Milan, din 1995, a povestit că obişnuia să îl aibă adversar, atunci când practica „sportul minţii”, pe Giovanni Becali. Deseori era păcălit de agentul de jucători.

Reclamă

„Eu m-am simţit foarte bine cât am lucrat la el. Când trecea prin faţa biroului îmi spunea: ‘Hai, mă, pune-le (n.r. piesele)’. Se ducea el, citea puţin ziarele cât timp eu aranjam piesele de şah şi apoi începeam să jucăm. 

La un moment dat suna telefonul. ‘Alo! Nu răspundea nimeni’. Şi îmi luam ochii de la tablă. Şi câteodată mă întorceam şi vedeam tura lui din nou pe tablă. Îi spuneam: ‘Măi Giovanni, eşti nebun? Păi ţi-am luat tura asta’. El îmi spunea că nu e adevărat”, a dezvăluit Ion Crăciunescu la AS.ro LIVE.

Celebrul impresar avea aliat şi un jucător din Generaţia de Aur. Acesta îl făcea pe Ion Crăciunescu să răbufnească.

„Se întâmpla să mai fie şi câte un fotbalist de ăsta mare, de naţională… mare de tot. Aveam încredere în el şi mie mi se umflau ochii în cap. Spuneam: ‘Giovanni, cum poţi să faci aşa ceva?’. El răspundea: ‘Du-te de aici, asta a fost ieri. Stai să-l întreb pe ăsta’. Şi îl întreba pe ăla din Generaţia de Aur, nu vreau să-i dau numele. Ăla spunea: ‘E ca tine, Giovanni’.

Când auzeam, nu îmi venea să cred. Nu mai aveam replică, nu mai aveam nimic. Într-un final îmi zice Giovanni: ‘Băi, fraierule, când o să înveţi şi tu smecheria? E fratele meu. Eu dacă spun că laptele e negru, el spune tot că e negru!’”, a spus fostul arbitru.

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:42 15 iul.

Constantin Budescu a tras un semnal de alarmă, după ce a fost huiduit de fanii fostei sale echipe!

23:26 15 iul.

William Baeten a fost prezentat oficial la FCSB! Când va putea debuta la echipa lui Gigi Becali

23:25 15 iul.

Petrolul – Gloria Buzău 0-0. Mehmet Topal nu a reuşit să câştige la debutul în Liga 1. Gicu Grozav a ratat un penalty!

23:23 15 iul.

CSA Steaua a primit o ofertă scrisă de asociere pentru a obţine dreptul de promovare în Liga 1!

23:06 15 iul.

FotoPrimele imagini cu William Baeten la antrenament, după transferul la FCSB! Cum s-a pregătit noul jucător al campioanei

23:02 15 iul.

EXCLUSIVFederico Piovaccari a spus care sunt cei doi jucători ai FCSB-ului care îl impresionează: „Am urmărit mereu echipa”

1 FotoCum a arătat tortul de nuntă al lui Ianis Hagi și al Elenei! Momente superbe la petrecerea de la Domeniul Știrbey 2 FotoImagini de vis cu valsul mirilor, de la nunta anului! Ianis şi Elena Hagi au strălucit pe ringul de dans 3 FotoImagini superbe, după ce Spania a câştigat trofeul EURO 2024! Recordul uriaş stabilit de Lamine Yamal 4 Jucătorul care a devenit favorit să cucerească Balonul de Aur după ce Spania a câştigat EURO 2024! 5 Spania a scris istorie şi a devenit cea mai titrată naţională din Europa! Succes uriaş la EURO 2024, în finala cu Anglia 6 FotoApariţie rară a Luminiţei Becali! Ce a putut spune despre căsnicia cu Gigi Becali şi cum a reacţionat patronul FCSB
Citește și