Închide meniul
Foto

Fiica lui Ion Țiriac, petrecere de Revelion în raiul miliardarilor. De unde a putut privi focul de artificii de la miezul nopții

Publicat: 1 ianuarie 2023, 17:24

Unica fiică a lui Ion Ţiriac, apariţie încântătoare

Unica fiică a lui Ion Ţiriac, apariţie încântătoare

Ioana Țiriac este unica fiică a lui Ion Țiriac/ Colaj Instagram/Profimediaimages

  • Fiica lui Ion Țiriac a petrecut noaptea dintre ani în raiul miliardarilor
  • Ioana este unica fiică a lui Ion Țiriac

Fiica lui Ion Țiriac a petrecut noaptea dintre ani în raiul miliardarilor. Ioana, care este de o frumusețe ieșită din comun, a fost în Dubai de Anul Nou.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ioana Țiriac a privit focul de articifii de lângă Burj Al Arab, cel mai tare hotel din lume, de pe o ambarcațiune de lux, scrie fanatik.ro.

Fiica lui Ion Țiriac, petrecere de Revelion în raiul miliardarilor

De altfel, unica fiică a lui Ion Țiriac a postat pe rețelele de socializare imagini cu superbul foc de artificii (VEZI ÎN GALERIA FOTO). Deși ar putea avea orice își dorește de pe această lume, Ioana Țiriac a postat un mesaj emoționant în urmă cu câteva zile, în care a scos în evidență că oamenii buni vor avea mereu parte de lucruri bune.

Reclamă

„Totul se completează. Nu contează cum arată lucrurile acum. Pentru oamenii buni vin lucruri bune și pentru oamenii răi vin lucruri rele. Atât timp cât lumea se învârte, ceea ce stă se întâmple, se va întâmpla. Omul vede prezentul, dar Dumnezeu cunoaște viitorul. Omul judecă ceea ce tu îi arăți, Dumnezeu îți cunoaște inima”, a scris Ioana, conform sursei mai sus citate

Ioana Țiriac are aceeași pasiune ca Ion Țiriac

Ioana Țiriac are aceeași pasiune ca tatăl ei celebru, Ion Țiriac. Fiica fostului mare jucător de tenis, care a împlinit 25 de ani în luna iulie, este încântată de colecția spectaculoasă deținută de cel care a fost, o lună perioadă de timp, cel mai bogat român.

Reclamă

Ioana Natalia a fost cucerită de un bolid de lux deținut de tatăl ei. Este vorba de un Ferrari 812 Superfast, al cărui preț depășește 300.000 de euro. Mașina de senzație are un motor V12, de 800 de cai putere, și ajunge de la 0 la 100 km/h în numai 2.9 secunde. A fost cel mai puternic și rapid model de serie din istoria Ferrari.

Fiica miliardarului român, pasionată de Formula 1

Ca și tatăl ei, Ioana Natalia este fascinată de mașinile scumpe și de viteză. Prin urmare, în luna mai nu a putut sta departe de Marele Premiu de Formula 1 din Miami. Românca a fost prezentă încă de la sesiunea de calificări.

Ioana Țiriac a postat imagini, pe contul ei de Instagram, dintr-o zonă selectă, acolo unde biletele sunt extrem de „piperate”. A stat aproape de pistă și a urmărit cum Charles Leclerc a făcut show și și-a asigurat plecare din pole-position. A fost prezentă și o zi mai târziu, la marea cursă, și a făcut mai multe poze din zona VIP.

Reclamă 4 / 0/3

Și Ion Țiriac este un fan împătimit al Formulei 1 și chiar și-a dorit să construiască un circuit în România. S-ar fi întâlnit cu Bernie Ecclestone, fostul șef al „Marelui Circ” și a căutat soluții pentru a-și vedea visul împlinit. Cheltuielile s-ar fi ridicat la aproape un miliard de euro, astfel că proiectul este momentan lăsat în stand-by.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Diverse • 19:57
FOTO
„Cu bicicleta nu am cum” Ion Ţiriac a dezvăluit motivul pentru care a ajuns să piloteze avioane la peste 80 de ani!
"Domnu` Ţiriac, nu mai e ham-ham!" Ce a ales să facă magnatul cu un teren de 5 hectare
Diverse • 26 mart., 8:32
„Domnu` Ţiriac, nu mai e ham-ham!” Ce a ales să facă magnatul cu un teren de 5 hectare care valorează milioane de euro
„Au o vârstă!” Victor Becali, verdict sincer despre implicarea lui Mircea Lucescu și Ion Țiriac la Dinamo
Liga 1 • 25 mart., 12:48
„Au o vârstă!” Victor Becali, verdict sincer despre implicarea lui Mircea Lucescu și Ion Țiriac la Dinamo
Meseria la care românii se pensionează la 50 de ani, dar pe care miliardarul Ion Ţiriac o practică la 84 de ani
Diverse • 22 mart., 14:39
FOTO
Meseria la care românii se pensionează la 50 de ani, dar pe care miliardarul Ion Ţiriac o practică la 84 de ani: „Şi încă cum!”
Adrian Năstase crede în implicarea financiară a lui Ion Ţiriac la Dinamo
Liga 1 • 20 mart., 18:10
Adrian Năstase crede în implicarea financiară a lui Ion Ţiriac la Dinamo: „Are suficiente resurse”! Ce a spus de retrogradare