Închide meniul
Foto

Ce pasiune costisitoare are fiica lui Ion Țiriac. Ioana Natalia are 24 de ani și este de o frumusețe ieșită din comun

Reclamă

Publicat: 8 mai 2022, 13:54

Ce pasiune costisitoare are fiica lui Ion Țiriac. Ioana Natalia are 24 de ani și este de o frumusețe ieșită din comun

Ioana Țiriac este singura fiică pe care o are Ion Țiriac. Amândoi sunt pasionați ai mașinilor scumpe

Ce pasiune costisitoare are fiica lui Ion Țiriac | Colaj Instagram / Profimediaimages

Ce pasiune costisitoare are fiica lui Ion Țiriac. Singura fată a miliardarului român trăiește o viață de lux în Statele Unite și pare a călca pe urmele fostului mare jucător de tenis. Ioana Natalia Țiriac are 24 de ani și trăiește în Miami.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ca și tatăl ei, Ioana Natalia este fascinată de mașinile scumpe și de viteză. Prin urmare, nu a putut sta departe de Marele Premiu de Formula 1 din Miami. Românca a fost prezentă încă de la sesiunea de calificări.

Ce pasiune costisitoare are fiica lui Ion Țiriac

Ioana Țiriac a postat imagini, pe contul ei de Instagram, dintr-o zonă selectă, acolo unde biletele sunt extrem de „piperate”. A stat aproape de pistă și a urmărit cum Charles Leclerc a făcut show și și-a asigurat plecare din pole-position.

Ioana Natalia Țiriac
Ioana Natalia Țiriac, la Marele Premiu de Formula 1 din Miami

Ioana are peste 23.000 de urmăritori pe rețelele sociale și îi surprinde cu fiecare imagine pe care o postează. Tânăra este de o frumusețe rară, după cum se poate vedea în galeria foto de mai jos.

Și Ion Țiriac este un fan împătimit al Formulei 1 și chiar și-a dorit să construiască un circuit în România. S-ar fi întâlnit cu Bernie Ecclestone, fostul șef al „Marelui Circ” și a căutat soluții pentru a-și vedea visul împlinit. Cheltuielile s-ar fi ridicat la aproape un miliard de euro, astfel că proiectul este momentan lăsat în stand-by.

Reclamă

Potrivit Forbes, averea lui Ion Țiriac a ajuns la 1.5 miliarde de dolari. Fostul jucător de tenis este un colecționar al mașinilor de lux. Are o galerie în Otopeni în care sunt expuse peste 150 dintre cele peste 300 de mașini din colecția personală.

Ioana Țiriac a primit un cadou de 350.000 de euro

Unica fiică pe care o are Ion Țiriac a primit un cadou spectaculos de Crăciun. Tânăra se bucură de un bolid care costă o avere. Anunțul a fost făcut, în luna decembrie, de fratele ei, Ion Alexandru Țiriac.

Ioana a primit un mesaj special pe rețelele sociale. I s-a transmis că, în momentul în care se va întoarce din Statele Unite, va intra în posesia unei „bijuterii” pe patru roți, care are 730 de cai putere și ajunge de la 0 la 100 km/h în 3.2 secunde.

Reclamă 4 / 0/3

Este vorba de un Mercedes AMG GT Black Series care atinge o viteză maximă de 325 km/h și al cărui preț se ridică la 350.000 de euro, potrivit autoblog.md. Numai 275 de astfel de mașini vor fi scoase la vânzare, una dintre acestea ajungând deja în colecția familiei Țiriac.

Crăciun fericit, draguța mea„, a fost mesajul pe care i l-a transmis Alexandru Țiriac surorii lui. Acesta i-a făcut și o imagine din salonul auto și a atașat un emoticon care afișa un cadou.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și