Închide meniul
Foto

Fiica lui Marius Şumudică i-a fascinat pe turci! Sarah are 22 de ani şi face senzaţie pe reţelele sociale

Publicat: 13 ianuarie 2024, 20:48

Reclamă
Fiica lui Marius Şumudică i-a fascinat pe turci! Sarah are 22 de ani şi face senzaţie pe reţelele sociale

Fiica lui Marius Şumudică i-a fascinat pe turci

Sarah Şumudică are 22 de ani / Colaj Profimediaimages/Instagram

Fiica lui Marius Şumudică i-a fascinat pe turci. Sarah Şumudică are 22 de ani şi este mereu alături de tatăl ei. E nelipsită de la meciurile lui Gaziantep şi trăieşte la maximum victoriile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sarah tocmai a făcut o şedinţă foto şi a postat imaginile pe contul ei de Instagram, acolo unde are peste 12.000 de urmăritori. A primit zeci de aprecieri, iar comentariile au fost pe măsură.

Fiica lui Marius Şumudică i-a fascinat pe turci

Cât de frumoasă eşti!„, i-a scris un fan din Turcia. Fotografiile fiicei lui Marius Şumudică s-au viralizat (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS).

Sarah s-a născut în Portugalia, în perioada în care tatăl său juca pentru Maritimo Funchal (1999-2001). a absolvit Facultatea de Drept, şi este extrem de pasionată şi de modă. În trecut, aceasta a defilat pe podium pentru unii dintre cei mai cunoscuţi designeri.

Sarah Şumudică trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu un fost fotbalist. Alexandru Mitracu este cel care i-a furat inima tinerei studente. Iubitul fiicei lui „Şumi” a fost junior la Dinamo şi Benfica, evoluând pentru echipa de U19 a „câinilor”.

Reclamă

Pe lângă Sarah, Marius Şumudică şi soţia lui, Liliana, mai au împreună şi un băiat, pe nume Marius Şumudică Jr. Acesta colaborează cu tatăl lui, fiind în staff-ul echipelor pe care „Şumi” le antrenează.

Cum şi-a cunoscut Marius Şumudică soţia

Şumudică a povestit, în stilul caracteristic, cum a cunoscut-o pe Liliana, cu care are doi copii.

M-am dus în discotecă și am văzut-o pe nevastă-mea dansând. Și acum îmi aduc aminte. Avea o ciocolată și dansa. M-am dus și am luat un cub de ciocolată. S-a uitat urât la mine. Îmbrăcată, așa, ultima modă… Eu aveam 19, 20 de ani, jucam la Sportul.

Reclamă 4 / 0/3

Îmi ziceam «N-am cum să plec de aici fără fata asta. N-am cum!». Eu pe vremea aia eram amărât, aveam o pereche de blugi și un hanorac. Am mers de la Apaca, din Militari, până acasă în Piață Romană pe jos, gândindu-mă la ea. «Mamă, am de luptat cu fata asta!». M-a ținut la respect vreo șase, șapte luni, pe vremea aia era cu fată mare, cu nu știu ce”, a povestit Marius Șumudică, potrivit gsp.ro.

Şumudică a mărturisit că soţia lui a decis ulterior să îl urmeze. Cei doi au depăşit acum 3 decenii de când formează un cuplu.

«Eu renunț și la facultate, vreau să plec cu el la Hunedoara». Repet! Fiind fată mare! Fată mare! Am mers la cușetă până la Hunedoara și eram cei mai fericiți. O iubesc nespus. Este femeia care, eu i-am spus, ferească Dumnezeu!, dacă se întâmplă ceva, cu ea o să mă îngrop de mână”, a mai declarat Marius Şumudică.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și