Închide meniul
Foto

Fiica lui Marius Şumudică, pictorial de senzaţie! Sarah a suprins pe toată lumea: „Miss Turcia!”

Publicat: 11 octombrie 2023, 13:55

Reclamă
Fiica lui Marius Şumudică, pictorial de senzaţie! Sarah a suprins pe toată lumea: „Miss Turcia!”

Fiica lui Marius Şumudică, pictorial de senzaţie

Sarah Şumudică/ Instagram

Fiica lui Marius Şumudică a făcut senzaţie pe Instagram cu un pictorial superb. Sarah a făcut o şedinţă foto în Istanbul, iar imaginile sunt superbe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sarah are 22 de ani şi este fiica lui Marius Şumudică. Tânăra a fost surprinsă des pe stadioane, la meciurile echipelor antrenate de tatăl ei.

Fiica lui Marius Şumudică, pictorial de senzaţie

Sarah Şumudică a surprins pe toată lumea cu ultimele fotografii postate. Fiica lui Marius Şumudică a făcut o şedinţă foto la Istanbul, într-o locaţie celebră, de unde se poate admira întregul oraş.

Fiica antrenorului român a purtat o rochie roşie, cu trenă lungă şi spatele gol, prin care şi-a pus în evidenţă silueta de invidiat (Vezi galeria foto de la finalul articolului).

Fotografiile au fost încărcate de Sarah pe contul oficial de Instagram, acolo unde este urmărită de peste 12.000 de persoane. Tânăra a strâns sute de like-uri la ultimele fotografii postate, şi zeci de comentarii.

Reclamă

„Miss Turcia”, „Prinţesă” şi „Superbă” sunt doar câteva dintre comentariile primite de Sarah Şumudică, la fotografiile postate din Istanbul.

Tot în Turcia antrenează şi tatăl ei. Marius Şumudică a preluat-o luna trecută pe Gaziantep, formaţie pe care a mai antrenat-o şi în trecut.

Sarah a absolvit Facultatea de Drept, şi este extrem de pasionată şi de modă. În trecut, aceasta a defilat pe podium, pentru diverşi designeri.

Reclamă 4 / 0/3

Pe lângă Sarah, Marius Şumudică şi soţia lui, Liliana, mai au împreună şi un băiat, pe nume Marius Şumudică Jr. Acesta colaborează cu tatăl lui, fiind în staff-ul echipelor pe care „Şumi” le antrenează.

Cum şi-a cunoscut Marius Şumudică soţia

Şumudică a povestit, în stilul caracteristic, cum a cunoscut-o pe Liliana, cu care are doi copii.

„M-am dus în discotecă și am văzut-o pe nevastă-mea dansând. Și acum îmi aduc aminte. Avea o ciocolată și dansa. M-am dus și am luat un cub de ciocolată. S-a uitat urât la mine. Îmbrăcată, așa, ultima modă… Eu aveam 19, 20 de ani, jucam la Sportul.

Îmi ziceam «N-am cum să plec de aici fără fata asta. N-am cum!». Eu pe vremea aia eram amărât, aveam o pereche de blugi și un hanorac. Am mers de la Apaca, din Militari, până acasă în Piață Romană pe jos, gândindu-mă la ea. «Mamă, am de luptat cu fata asta!». M-a ținut la respect vreo șase, șapte luni, pe vremea aia era cu fată mare, cu nu știu ce”, a povestit Marius Șumudică, potrivit gsp.ro.

Şumudică a mărturisit că soţia lui a decis ulterior să îl urmeze. Cei doi au depăşit acum 3 decenii de când formează un cuplu.

«Eu renunț și la facultate, vreau să plec cu el la Hunedoara». Repet! Fiind fată mare! Fată mare! Am mers la cușetă până la Hunedoara și eram cei mai fericiți. O iubesc nespus. Este femeia care, eu i-am spus, ferească Dumnezeu!, dacă se întâmplă ceva, cu ea o să mă îngrop de mână”, a mai declarat Marius Şumudică.

Reclamă
Citește și:

E Alexandru Chipciu un transfer potrivit pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:28 Real Madrid – Alaves LIVE TEXT (22:30)! Ianis Hagi este titular în meciul de pe Santiago Bernabeu 21:28 Tottenham – Manchester City LIVE TEXT (22:00). Radu Drăguşin, titular în duelul crucial pentru titlu 21:04 Luis Enrique s-a săturat de întrebările despre Kylian Mbappe la Real Madrid: „Cred că am răspuns perfect” 21:01 Suma pe care Gigi Becali trebuie să o plătească, de fapt, pentru transferul lui Louis Munteanu! Fiorentina i-a stabilit preţul 20:07 „A fost uitată!” Reacţia presei internaţionale, după ce Simona Halep nu a primit wild-card la Roland Garros 19:39 Simona Halep nu va juca la Roland Garros! Francezii au anunţat lista cu wildcard-uri 19:21 Cum a fost poreclit Siyabonga Ngezana, după apariţia de senzaţie de la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „S-a transformat!” 19:15 Fratele geamăn al lui Edgar Ie a răbunfit, după scandalul de la Dinamo: „Toată familia e supărată. Tata s-a simţit rău” 18:51 Dinamo a anunţat unde va juca barajul cu Csikszereda: „Pentru istorie!” Veste de ultim moment 18:37 „Nu primeam nicio şansă la început!” Dorinel Munteanu, anunţ categoric înainte de finala Cupei României Vezi toate știrile
Citește și