Închide meniul
Foto

Fiica lui Vladimir Putin a apelat la „Terapia Vampir”. Ce intervenţii chirurgicale a suferit Katerina Tikhonova

Reclamă

Publicat: 26 mai 2022, 12:01

Fiica lui Vladimir Putin a apelat la „Terapia Vampir”. Ce intervenţii chirurgicale a suferit Katerina Tikhonova

Katerina Tikhonova, fiica lui Vladimir Putin, a apelat la "Terapia Vampir"

Katerina Tikhonova este fiica lui Vladimir Putin / Colaj Profimediaimages

Fiica lui Vladimir Putin a ajuns pe mâna medicilor şi ar fi apelat la „Terapia Vampir”. Katerina Tikhonova, în vârstă de 35 de ani, a suferit mai multe intervenţii chirurgicale. Jurnaliştii de la Bild, citaţi de dailymail.co.uk, au publicat un amplu reportaj despre fosta sportivă care este stabilită de mai mulţi ani în Germania.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vladimir Putin a încercat, de-a lungul vremii, să ţină ascunse detaliile despre fiicele sale, dar şi despre actuala sa parteneră. Preşedintele Rusiei a fost căsătorit cu Lyudmila Ocheretnaya, cea cu care a ajuns la divorţ, în 2014. Aceştia au două fiice, pe Maria şi Katerina.

Fiica lui Vladimir Putin ar fi apelat la „Terapia Vampir”

Într-un raport se arată că Katerina Tikhonova este atentă la detalii şi îşi doreşte să arate cât mai bine. Tânăra a fost supusă unui tratament de lifting facial cunoscut sub numele „Terapia Vampir”. Ea a călătorit la Munchen acolo unde a urmat un tratament de frumuseţe care a fost promovat de Kim Kardashian.

Este una dintre cele mai populare proceduri estetice pentru revitalizarea ţesuturilor. Sângele Katerinei a fost recoltat şi reinjectat după ce a fost procesat. Tikhonova a plătit nu mai puţin de 4.310 de lire sterline (n.r. 5.067 de euro) pentru o singură sesiune.

Fiica lui Vladimir Putin a apelat, de asemenea, la proceduri de Botox şi a făcut injecţii cu acid hialuronic pentru a înlătura ridurile de pe frunte şi din jurul gurii.

Reclamă

Fiica lui Putin a irosit mii de euro pe o procedură ciudată de înfrumusețare – vrea ea, la fel ca tatăl ei, să fie mai tânără și să trăiască pentru totdeauna?”, a glumit un internaut când a aflat de procedurile la care a fost supusă Katerina, potrivit sursei citate anterior.

Fiica lui Vladimir Putin ar avea un copil cu Igor Zelenski

Fiica lui Vladimir Putin ar avea un copil cu Igor Zelenski. O investigaţie a celor de la Istories şi Der Spiegel care a vizat-o pe Katerina Tihonova a oferit detalii uluitoare. Informaţiile apărute despre fiica cea mică a liderului de la Kremlin au fost făcute publice la trei luni după declanşarea războiului din Ucraina.

Katerina Putin s-a născut în Germania, în 1986. Este o dansatoare acrobatică şi are un post de conducere la Universitatea de Stat din Moscova. Jurnaliştii nemţi au aflat, în premieră, detalii despre tânăra care este vizată de mai multe sancţini.

Reclamă 4 / 0/3

În cele din urmă, a avut loc o scurgere de informaţii. Potrivit sursei citate anterior, Katerina ar fi într-o relaţie de lungă durată cu Igor Zelenski, un fost balerin rus care a fost la conducerea Baletului de Stat Bavarez din Munchen. Cei doi ar trăi împreună şi ar avea o fiică în vârstă de doi ani. Igor este şi un regizor de top şi are 52 de ani.

Ancheta jurnalistică făcută de Der Spiegel a scos în evidenţă documente care dovedesc că au existat zboruri cu „Tikhonova, Zelenski, un copil, bone şi agenţi de securitate„. „Nu dezvăluim numele copilului din motive etice, dar este suficient să spunem că patronimul este Igorevna, care corespunde numelui lui Zelenski”, au precizat jurnaliştii nemţi.

Igor Zelenski este născut în Rusia şi are rădăcini georginele. Nu se ştie să aibă vreo legătură cu preşedintele Ucrainei care poartă acelaşi nume. Fostul star al baletului a renunţat de curând la funcţia de conducere pe care o avea la Baletul de Stat Bavarez din Munchen. Se pare că ar fi refuzat să condamne războiul declanşat de Vladimir Putin în Ucraina.

Katerina Tikhonova a trecut printr-o dramă amoroasă

Fiica cea mică a lui Putin, Katerina Tikhonova, a trecut printr-un divorţ. Tânăra a fost căsătorită cu un vechi prieten al tatălui ei, Kirill Shamalov, a cărui avere a devenit uriaşă la scurt timp după eveniment. În 2017 a apărut însă o ruptură între ei şi s-a ajuns la despărţire. Totul după ce au apărut zvonuri că bărbatul ar avea o relaţie cu Zhanna Volkova.

Shamalov a devenit unul dintre cei mai tineri miliardari ruşi, dar ar fi pierdut o jumătate din avere la divorţ. A surprins în momentul în care a ajuns la altar chiar cu femeia cu care se spunea că a avut o relaţie extraconjugală. Zhanna şi Kirill s-au căsătorit şi şi-au făcut luna de miere în mai multe ţări din Europa, anunţa dailymail.co.uk.

Katerina Tikhonova a fost dansatoare acrobatică şi este șefa Centrului pentru Rezerva Intelectuală Națională al Universității de Stat din Moscova.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
0:10
Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out
23:58 FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off 23:55 Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!” 23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor 22:29 „Nu poate să mă sperie nimic!” Mihai Stoica și-a făcut calculele pentru câștigarea titlului! De ce rezultate are nevoie FCSB Vezi toate știrile
Citește și