Închide meniul
Foto

Fiica lui Vladimir Putin ar avea un copil cu Igor Zelenski. Dezvăluiri uimitoare despre Katerina şi fostul star al baletului

Iulian Focșăneanu Publicat: 20 mai 2022, 11:48

Katerina Tihonova

Katerina Tihonova, fiica lui Vladimir Putin, ar fi într-o relaţie cu Igor Zelenski

Katerina Tihonova este fiica lui Vladimir Putin / Colaj Hepta

Fiica lui Vladimir Putin ar avea un copil cu Igor Zelenski. O investigaţie a celor de la Istories şi Der Spiegel care a vizat-o pe Katerina Tihonova a oferit detalii uluitoare. Informaţiile apărute despre fiica cea mică a liderului de la Kremlin au fost făcute publice la aproape trei luni după declanşarea războiului din Ucraina.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vladimir Putin a încercat, de-a lungul vremii, să ţină ascunse detaliile despre fiicele sale, dar şi despre actuala sa parteneră. Preşedintele Rusiei a fost căsătorit cu Lyudmila Ocheretnaya, dar s-a ajuns la divorţ în 2014. Aceştia au două fiice, pe Maria şi Katerina.

Fiica lui Vladimir Putin ar avea un copil cu Igor Zelenski

Katerina Putin s-a născut în Germania, în 1986. Este o dansatoare acrobatică şi are un post de conducere la Universitatea de Stat din Moscova. Jurnaliştii nemţi au aflat, în premieră, detalii despre tânăra care este vizată de mai multe sancţini.

Reclamă

În cele din urmă, a avut loc o scurgere de informaţii. Potrivit sursei citate anterior, Katerina ar fi într-o relaţie de lungă durată cu Igor Zelenski, un fost balerin rus care a fost la conducerea Baletului de Stat Bavarez din Munchen. Cei doi ar trăi împreună şi ar avea o fiică în vârstă de doi ani. Igor este şi un regizor de top şi are 52 de ani.

Ancheta jurnalistică făcută de Der Spiegel a scos în evidenţă documente care dovedesc că au existat zboruri cu „Tikhonova, Zelenski, un copil, bone şi agenţi de securitate„. „Nu dezvăluim numele copilului din motive etice, dar este suficient să spunem că patronimul este Igorevna, care corespunde numelui lui Zelenski”, au precizat jurnaliştii nemţi.

Reclamă

Igor Zelenski este născut în Rusia şi are rădăcini georginele. Nu se ştie să aibă vreo legătură cu preşedintele Ucrainei care poartă acelaşi nume. Fostul star al baletului a renunţat de curând la funcţia de conducere pe care o avea la Baletul de Stat Bavarez din Munchen. Se pare că ar fi refuzat să condamne războiul declanşat de Vladimir Putin în Ucraina.

Katerina Tikhonova a trecut printr-o dramă amoroasă

Fiica cea mică a lui Putin, Katerina Tikhonova, a trecut printr-un divorţ. Tânăra a fost căsătorită cu un vechi prieten al tatălui ei, Kirill Shamalov, a cărui avere a devenit uriaşă la scurt timp după eveniment. În 2017 a apărut însă o ruptură între ei şi s-a ajuns la despărţire. Totul după ce au apărut zvonuri că bărbatul ar avea o relaţie cu Zhanna Volkova.

Shamalov a devenit unul dintre cei mai tineri miliardari ruşi, dar ar fi pierdut o jumătate din avere la divorţ. A surprins în momentul în care a ajuns la altar chiar cu femeia cu care se spunea că a avut o relaţie extraconjugală. Zhanna şi Kirill s-au căsătorit şi şi-au făcut luna de miere în mai multe ţări din Europa, anunţa dailymail.co.uk.

Reclamă 4 / 0/3

Katerina Tikhonova a fost dansatoare acrobatică şi este șefa Centrului pentru Rezerva Intelectuală Națională al Universității de Stat din Moscova.

Vladimir Putin şi-a ieşit din minţi când a fost întrebat despre iubita lui

Sunt tot mai multe zvonuri că preşedintele Rusiei este într-o relaţie cu Alina Kabaeva, fosta campioană olimpică la gimnastică ritmică. Femeia care este de o frumuseţe rară i-ar fi dăruit şi cel puţin doi copii lui Putin. Mai mult, ea ar fi din nou însărcinată.

Liderul de la Kremlin nici a răbufnit de fiecare dată când cineva a avut curajul să îl întrebe despre femeile din viaţa lui. A exclus că ar fi într-o relaţie cu fosta gimnastă şi i-a apostrofat pe cei care „se târâie, cu fanteziile lor erotice, prin vieţile altora„.

Am o viaţă privată şi nu vă permit amestecul. Trebuie să îmi fie respectată„, a ameninţat Vladimir Putin, potrivit mirror.co.uk.

Alina Kabaeva are 38 de ani şi este cu 31 de ani mai tânără decât preşedintele Rusiei. Jurnaliştii britanici ar fi primit confirmări de la sursele lor că fosta gimnastă are „doi copii secreţi” cu Putin. Primul băiat ar fi fost născut în Elveţia, în 2015. Al doilea s-a născut patru ani mai târziu, la Moscova.

O va învinge Simona Halep pe Paula Badosa, în primul tur de la Miami?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:38 „Nu e o pierdere!” Raul Rusescu, mesaj categoric despre o posibilă plecare a lui Risto Radunovic de la FCSB 18:34 Sergio Perez a vorbit despre presiunea uriaşă de la Red Bull: „E un motiv pentru care mulţi piloţi nu au supravieţuit aici” 18:30 „Nu au niciun viitor!” Helmut Duckadam a vorbit despre desfiinţarea secţiei de fotbal la CSA Steaua, după ratarea play-off-ului 18:06 Petrolul Ploieşti – FCU Craiova LIVE TEXT (20:30). Se anunţă un duel încins pe Ilie Oană 17:53 „Poate destabiliza clasamentul WTA!” Americanii, convinşi să Simona Halep poate reveni în top 17:25 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 martie 17:23 EXCLUSIVLaszlo Dioszegi, şocat după ce Cosmin Matei a fost depistat pozitiv! Singurul reproş adus mijlocaşului: „Noi avem o regulă” 17:17 Radu Drăguşin a anunţat obiectivul României la EURO 2024: „S-a ridicat ştacheta! Asta e datoria noastră!” 16:47 Adrian Ilie, avertisment pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul: „Suferă! Vor avea probleme!” 16:42 Se schimbă liderul de galerie la Rapid, după arestarea lui Liviu Ungurean. Cine este favorit să îl înlocuiască pe „Bocciu” Vezi toate știrile
Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Zodii care iubesc sportul. Nativii care adoră să aibă un stil de viață activ

Zodii care iubesc sportul. Nativii care adoră să aibă un stil de viață activ

Formula 1
Pe același subiect
Diverse • 21 mart., 17:50
FOTO
Locul în care Vladimir Putin şi-a ascuns iubita care are 39 de ani. Palatul secret, de 110 milioane de euro, aflat într-o zonă cu acces interzis!
Vladimir Putin, în timpul unei şedinţe
Extra • 30 dec., 15:50
Mesajul lui Vladimir Putin după moartea lui Pele: „Ilustru fiu al poporului brazilian”
Vladimir Putin este preşedintele Rusiei
Campionatul Mondial 2022 • 20 dec., 13:30
Vladimir Putin a pus mâna pe telefon, imediat după ce Argentina a devenit campioană mondială: „Tocmai a vorbit cu el!”
Explozie pe Podul Crimeei
Diverse • 8 oct., 17:51
FOTO
Ironie supremă adusă lui Vladimir Putin, după explozia de la podul Kerci. Primarul Kievului s-a amuzat pe seama ruşilor
Extra • 29 sept., 18:43
Nikolai Valuev, „Bestia din Est” de 2.13 m şi 150 de kilograme, a primit ordin de mobilizare: „Voi merge săptămâna viitoare”