Închide meniul
Foto

Fiica milionarului părăsit de soție pentru Cristi Borcea s-a umplut de tatuaje! Cât de mult a suferit

Reclamă

Antena Sport Publicat: 29 decembrie 2022, 9:48

Fiica milionarului părăsit de soție pentru Cristi Borcea s-a umplut de tatuaje! Cât de mult a suferit

Ioana Boureanu, fiica milionarului părăsit de soție pentru Cristi Borcea, s-a umplut de tatuaje

Ioana Boureanu şi-a mai făcut patru tatuaje / Colaj Instagram

Fiica milionarului părăsit de soție pentru Cristi Borcea și-a petrecut Crăciunul în Spania și s-a umplut de tatuaje. Ioana Boureanu le-a arătat fanilor prin ce a trecut și cât de mult a suferit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ioana s-a dus într-un salon din apropierea Valenciei și a ajuns pe mâinile unui artist. Tânăra în vârstă de 21 de ani, care este fiica lui Cristian Boureanu, și-a făcut nu mai puțin de patru tatuaje!

Ioana Boureanu, fiica milionarului părăsit de soție pentru Cristi Borcea, s-a umplut de tatuaje

Ioana Boureanu a postat câte o imagine, pe contul ei de Insta Story, din momentul în care își făcea fiecare tatuaj. Tânăra care este de o frumuseţe răpitoare a ţinut să anunţe și nivelul de durere pe care l-a simțit (VEZI GALERIA FOTO).

Al doilea pe care și l-a făcut a fost cel mai dureros și l-a notat cu 6 dintr-un maximum de 10. Acestea nu au fost primele tatuaje pe care și le-a făcut fiica lui Cristian Boureanu. La 15 ani deja avea deja unul, pe antebrațul mâinii stângi. Tatăl ei nu ar fi fost de acord și s-a zvonit că acesta ar fi fost motivul care ar fi dus la furia milionarului în scandalul uriaș din plină stradă.

În 2016, fostul soț al Valentinei Pelinel și-a ieșit din minți și a tras-o de păr pe Ioana Boureanu. Aceasta a început să țipe și a cerut ajutorul polițiștilor. „Săriți, mă răpește„, a strigat Ioana.

Reclamă

Cristian Boureanu a rupt tăcerea despre scandalul cu fiica lui

Cristi Boureanu a dezvăluit, în acest an, ce s-a întâmplat în episodul tulburător din viaţa sa: momentul în care a agresat-o pe fiica lui, Ioana, în plină stradă.

Am avut vreo 5 procese, în final le-am câștigat pe toate. Am pierdut custodia când a făcut Ioana 17 ani. S-a dovedit că a fost incidentul ăla când am luat-o pe Ioana de păr, eu nici măcar nu am lovit-o. Atunci am recunoscut: ‘Domnule, poate am pleznit-o’. Dar eu întreb așa, dacă o fată fugea de acasă fără bani și pleca cu prietenii și nu vreau să spun mai mult.

Tu știi ce mi-au zis atunci toți? Și jandarmii, și polițiștii: ‘Domnule, dacă e fiică-mea și urla la mine că vreau să o răpesc și să o violez, o snopeam din bătaie’. Eu nici nu am atins-o pe Ioana atunci, am luat-o doar de păr, să nu fugă.

Reclamă 4 / 0/3

O relație excepțională. Am avut-o și atunci. Am avut o perioadă scurtă, până am pierdut custodia, după vreun an mama ei nu a vrut să vorbească cu ea pentru că nu a primit pensia alimentară. Acum stă bot în bot cu mine, toată ziua stăm. Din păcate, cu unele lucruri mă moștenește. E foarte impulsivă și foarte sufletistă. E curajoasă până la inconștiență. E foarte deșteaptă. Vorbește perfect engleza, sper să învețe și franceză. Vorbește italiana, un pic de spaniolă.

Eu nu am lovit-o. Dacă o loveam, mă duceam la pușcărie. Eu am spus când m-a întrebat polițistul: ‘Nu știu, oi fi scăpat vreo palmă, dar cine nu ar fi făcut-o’. După s-a văzut pe camere că în afară că am ținut-o de păr, nu am lovit-o. Copilul urla: ‘Săriți, mă răpește să mă violeze!’. Era într-o fază de surescitare. E fata mea, o iubesc, râdem acum despre episodul ăsta”, a spus Boureanu, într-un podcast.

Drama amoroasă a lui Cristian Boureanu, părăsit de Valentina Pelinel pentru Cristi Borcea

Primele două mariaje ale lui Cristian Boureanu s-au încheiat cu scandal. Mai întâi s-a căsătorit cu Irina Boureanu, iar „ruptura” dintre ei s-a produs dintr-un motiv uluitor. A aflat că este înşelat de soţie chiar cu naşul de cununie. De supărare, a anunţat-o pe femeie că nu îşi va mai vedea fiica până când nu va renunţa să se mai întâlnească cu Sebastian Vlădescu.

Cristian Boureanu şi-a refăcut viaţa şi, în 2007, s-a căsătorit cu Valentina Pelinel. Nici de această dată nu a avut noroc, iar probleme lui au fost cu repetiţie. A divorţat în 2014, după ce fostul fotomodel a început o relaţie cu Cristi Borcea, cu care de altfel s-a şi căsătorit.

Boureanu a fost apoi într-o relaţie de şapte ani cu Laura Dincă. A trecut peste despărţirea dureroasă în momentul în care a cunoscut-o pe Cristina Belciu.

Milionarul român a trăit numai patru luni şi jumătate o poveste de iubire cu „Belucci de România”, aşa cum este cunoscută femeia care era cu 25 de ani mai tânără decât Boureanu.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și