Închide meniul
Foto

Fiica unui bărbat celebru din România, apariţie uimitoare! E plină de tatuaje şi nu vorbeşte cu tatăl său de 5 ani! A trecut prin momente grele şi practică cel mai dur sport din lume

Reclamă

Antena Sport Publicat: 8 august 2021, 15:02

Fiica unui bărbat celebru din România, apariţie uimitoare! E plină de tatuaje şi nu vorbeşte cu tatăl său de 5 ani! A trecut prin momente grele şi practică cel mai dur sport din lume

Scandal monstru. Alexandra Zmărăndescu nu mai vorbeşte cu tatăl său de 5 ani

Captură AS.ro

După câţiva ani, Cătălin Zmărăndescu a revenit în ţară şi şi-a întemeiat o nouă familie. Şi-a făcut o casă, are o sală unde face antrenamente, dar şi o adevărată fermă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Când am terminat casa, am văzut un spaţiu gol în spatele casei care e cam gol şi deja făceam planuri cu soţia, să punem pomi fructiferi şi aici îmi fac eu ceva pentru mine.

„Ce îţi faci?” Îmi iau nişte găinuşe, un cocoş, curcani, raţe. „Ai înnebunit?” Anul trecut, cu pandemia asta, am ajuns pe la 300, frate.A zis Luiza „auzi, te pun să dormi cu gâinile, nu cu mine, că stai mai mult cu gâinile”. Le dau de mâncare, am grijă de ele. Adun şi ouăle, atunci când nu le adună Matilda, că ea pune două pe jos, unul în coş. Nu voi renunţa, e o pasiune, mă linişteşte, plus că mănânc sănătos„, a povestit Zmărăndescu la AS.ro LIVE.

Cătălin Zmărăndescu, la cuţite cu copiii din prima căsătorie

Cătălin Zmărăndescu se află la cuţite cu copiii din prima căsătorie. Aceste lucru a fost confirmat chiar de fiul său cel mare, Mihai Zmărăndescu. Acesta i-a călcat pe urme tatălui său, fiind antrenor de MMA, însă nu mai vorbeşte de ani de zile cu acesta.

Nu mai vorbesc cu tatăl meu de trei ani. Nici sora mea nu mai vorbește cu el de cinci ani. Nu mai vreau să aud în viața mea de el! Atâta timp cât tu ai 50 de ani și te promovezi la tv cu doi copii și tu, de fapt, ai patru copii, chit că sunt din altă căsătorie, ce să mai eu vorbesc cu el!„, povestea în urmă cu două luni Mihai Zmărăndescu.

Reclamă

Alexandra Zmărăndescu ia lecţii de MMA de la fratele ei

Alexandra Zmărăndescu ia lecţii de autoapărare de la fratele ei, luptător de MMA. Mihai Zmărăndescu este şi vlogger.

„-De câte ori i-ai ameninţat vreunul dintre iubiţi?
-De mai multe ori (n.r. râde)!
-E greu să ai un frate ca el?
-Nu, deloc. Ba chiar a înlocuit o parte care mi-a lipsit foarte mult„, au spus Mihai şi Alexandra.

Alexandra a făcut cinci ani de tenis, dar a fost atrasă mai tare de street-dance. O accidentare a făcut-o să renunţe la sportul de performanţă. În momentul de faţă, fac sală, alerg, am o proteză pe care o pun când ies la alergat. Alexandra are 18 ani şi atrage toate privirile cu lookul ei.

Reclamă 4 / 0/3

Cel de pe frunte (n.r. tatuajul) reprezintă că am depăşit o perioadă destul de grea din viaţa mea. Am simţit nevoia să fie la vedere. Să ştie toată lumea că sunt binecuvântată şi am reuşit să trec peste. Tatuajul acesta (n.r. arată braţul drept) o reprezintă pe mama, aici este fratele meu, care ţine lăbuţa pe mine, semn că mă protejează„, a mai spus Alexandra Zmărăndescu, pentru Antena Sport.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și