Închide meniul

Fiica unui fost star de la Real Madrid și-a jignit public propria mamă. Mesajul care a creat revoltă

Reclamă

Antena Sport Publicat: 15 ianuarie 2021, 14:16 / Actualizat: 11 mai 2021, 18:30

Fiica unui fost star de la Real Madrid și-a jignit public propria mamă. Mesajul care a creat revoltă

Instagram Zarya Gutierrez

Fiica unui fost star de la Real Madrid surprinde pe toată lumea

Mama fiicei fostului fotbalist de la Real Madrid este fosta prezentatoare TV, Aranchei de Benito. Într-o postare pe rețelele de socializare, ea a jignit-o pe femeia care i-a dat viaţă într-un mod revoltător.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zarya Gutierrez, fiica lui Guti, jignire publică pentru propria mamă

„Bătrâna mea mamă mi-a spus că dacă ies în seara asta să nu mă mai întorc azi acasă. C***ă retardată!”

Zarya a dat recent o petrecere monstroasă cu ocazia zilei sale de naștere, iar spaniolii de la emisiunea "Salvame" au intrat în posesia câtorva mesaje pe care tânăra le-a trimis invitaților.

„Carantina nu contează, noi putem vorbi acum fără probleme, putem să vorbim personal față în față. Am rezervat cea mai bună cameră, am toată afurisita de cameră pentru mine, boule”, a transmis tânăra unui prieten printr-un mesaj pe WhatsApp.

Fiica lui Guti sfidează legile impuse de pandemie

Tănara își trăiește viața într-un stil rebel și nu acordă atenție regulilor impuse de pandemie. Nu respectă distanțarea socială, nu poartă masca de protecție și se deplasează pe timpul nopții la petreceri pentru a consuma alcool.

Reclamă

La împlinirea vârstei de 20 de ani, Zarya și-a cerut scuze pentru petrecerea monstruoasă pe care a organizat-o. Deocamdată, ea nu i-a cerut iertare și mamei sale pentru jignirea pe care i-a adus-o.

 „Trebuie să îmi cer scuze pentru că este adevărat că am fost iresponsabilă, sunt o fată de 20 de ani și poate nu sunt conștientă de situația în care trăim acum și singurul lucru pe care pot să îl spun este că îmi pare rău, nu pot să mă scuz într-un alt mod”, a scris atunci Zarya.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment Vezi toate știrile
Citește și