Închide meniul
Foto

Fiul Anamariei Prodan şi al lui Laurenţiu Reghecampf, devastat după ce a văzut bătaia părinţilor săi: „Tremură încontinuu, este disperat!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 25 septembrie 2022, 14:47 / Actualizat: 25 septembrie 2022, 18:02

Fiul Anamariei Prodan şi al lui Laurenţiu Reghecampf, devastat după ce a văzut bătaia părinţilor săi: „Tremură încontinuu, este disperat!”

Anamaria Prodan a dezvăluit calvarul prin care trece fiul său din cauza lui Laurenţiu Reghecampf

Bebeto a văzut imaginile cu bătaia dintre Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf / Colaj Instagram

Fiul Anamariei Prodan şi al lui Laurenţiu Reghecampf este în stare de şoc. Totul după ce a văzut imaginile cu bătaia părinţilor săi. Bebeto trece prin clipe grele, anunţă mama copilului care a împlinit 14 ani la finalul lunii trecute.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Scandalul dintre Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf l-ar fi traumatizat pe puştiul care nici nu mai vrea să iasă din casă. Părinţii săi s-au bătut în plină stradă, înainte să ajungă la poliţie. Au fost întocmite două dosare penale.

Fiul Anamariei Prodan şi al lui Laurenţiu Reghecampf, în stare de şoc după ce a văzut bătaia părinţilor săi

Antrenorul lui Neftchi Baku a şi ajuns la spital, cu faţa tumefiată. Imaginile halucinante cu incidentul au scandalizat România.

Bebeto a vazut imaginile, este disperat! Copilul tremură încontinuu de aseară şi nu se poate opri din timp. Plânge pentru că spune că tatăl lui l-a făcut de râs la şcoală, în faţa colegilor şi în faţa întregii ţări. Bietul copil nu mai vrea să iasă din casă de ruşine că tatăl lui i-a batut mama, este traumatizat.

Mai mult, copilul a fost ameninţat că va fi luat pe sus şi dus cu forţa acasă la Corina Caciuc. Copilul este pur şi simplu traumatizat. Odată cu acest episod, trauma creată de Reghecampf copilului din prima casnicie se repeta în cazul copilului din a doua casnicie„, a declarat Anamaria Prodan la realitatea.net.

Reclamă

Agentul de jucători îl acuză pe Reghecampf că a intrat cu forţa în casa ei, că ar fi împins-o. Mai mult decât atât, şi-ar fi bătut şi finii şi l-ar fi ameninţat chiar şi pe Bebeto, fiul pe care îl are cu Anamaria Prodan.

Imediat după bătaia care a avut loc la Snagov, au apărut informaţii că Anamaria riscă până de doi ani de închisoare. Impresarul aşteaptă să vadă ce dovezi au poliţiştii. „Dacă vor să mă bage în puşcărie, dacă au dovezi, atunci asta e, mă duc la puşcărie… Daca au dovezi, să mă bage pe mine la puşcărie„, a răbufnit Anamaria Prodan, care anunţă că nu a făcut decât să se apere.

Poliţia a deschis două dosare penale după scandalul dintre cei doi

Poliţia a anunţat că s-au deschis două penale, după scandalul monstru dintre cei doi.

Reclamă 4 / 0/3

La data de 23 septembrie a.c., în jurul orei 19:36, la sediu Poliției Stațiunii Snagov s-a prezentat un bărbat, în vârstă de 47, iar în jurul orei 19:38, s-a prezentat la aceeași subunitate de poliție o femeie, în vârstă de 49 de ani, aceasta în prealabil apelând și numărul de urgență 112, iar fiecare în parte, sesizând la sediul poliției faptul că, a fost agresat fizic, prin loviri, de către celălalt.

La fața locului s-a deplasat un echipaj medical, care a acordat îngrijiri medicale atât bărbatului cât și femeii respective. În cadrul activităților specifice polițiștii din cadrul Politiei Statiunii Snagov au aplicat 2 formulare de evaluare a riscului, în urma cărora au fost emise 2 Ordine de Protecție Provizorii. În cauză au fost deschise 2 dosare penale, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie raportat la lovire sau alte violențe.

În același timp, la sediu Poliției Stațiunii Snagov, un alt bărbat, în vârstă de 47 de ani, a sesizat faptul că, a fost agresat fizic, prin lovire, de către primul bărbat menționat, în acest sens fiind deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și amenințare”, se arată în comunicatul Poliţiei.

Recomandări
  • Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf s-au bătut în plină stradă
  • Fiul lor, Bebeto, este în stare de şoc

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:51 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-2. Repriză de coșmar pentru Răzvan Lucescu! Belgienii fac spectacol pe Toumba. Dueluri „de foc” în Europa 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 21:25 „Cu Gigi Becali sau cu Adrian Mititelu e mai greu de lucrat?” Nicolae Dică a răspuns fără să stea pe gânduri 21:08 Federația a anunțat o schimbare majoră în fotbalul din Anglia! Ce se întâmplă din sezonul viitor 20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera Vezi toate știrile
Citește și