Închide meniul
Foto

„Dacă au dovezi, să mă bage la puşcărie!”. Anamaria Prodan, reacţie uluitoare după ce l-a bătut pe Laurenţiu Reghecampf. „Vai, săracul, e tumefiat!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 24 septembrie 2022, 20:52

„Dacă au dovezi, să mă bage la puşcărie!”. Anamaria Prodan, reacţie uluitoare după ce l-a bătut pe Laurenţiu Reghecampf. „Vai, săracul, e tumefiat!”

"Dacă au dovezi, să mă bage la puşcărie!". Anamaria Prodan, reacţie uluitoare după ce l-a bătut pe Laurenţiu Reghecampf

Laurenţiu Reghecampf şi Anamaria Prodan s-au bătut în plină stradă / Captură Facebook

Anamaria Prodan a avut o reacţie uluitoare după ce l-a bătut pe Laurenţiu Reghecampf. Agentul de jucători a făcut noi declaraţii în scandalul momentului. Cei doi soţi s-au lovit în plină stradă, iar poliţiştii au deschis două dosare penale!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Imaginile cu bătaia incredibilă dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au ajuns în spaţiul public. Din acestea se observă cum antrenorul lui Neftchi Baku o loveşte primul pe soţia lui, cu care este în scandal de divorţ. Agentul de jucători a reacţionat imediat, l-a lovit cu pumnul în faţă pe Reghe şi l-a muşcat.

Anamaria Prodan, reacţie uluitoare după ce l-a bătut pe Laurenţiu Reghecampf

Anamaria a anunţat cum de s-a ajuns într-o astfel de situaţie halucinantă. Îl acuză pe Reghecampf că a intrat cu forţa în casa ei, că ar fi împins-o. Mai mult decât atât, şi-ar fi bătut şi finii şi l-ar fi ameninţat chiar şi pe Bebeto, fiul pe care îl are cu Anamaria Prodan.

Imediat după bătaia care a avut loc la Snagov, au apărut informaţii că Anamaria riscă până de doi ani de închisoare. Impresarul aşteaptă să vadă ce dovezi au poliţiştii.

Nu ai cum să vii acasă, să-ţi ameninţi copilul, să înjuri, să faci circuri, să intri în casă cu forţa, să baţi finii care sunt în maşină la poartă, nu ai cum! Nu ai cum să ridici tu mâna la mine, să mă târăşti tu pe mine, să mă trânteşti la pământ. Pai eu ce era sa fac?

Reclamă

Toata lumea „Vai, săracul Reghecampf, e tumefiat”. Dar ce trebuia să fac? Să stau să mă bată Reghecampf să fie România mulţumită? De acum încolo, vorbesc public cu dovezi despre fiecare în parte. Dacă vor să mă bage în puşcărie, dacă au dovezi, atunci asta e, mă duc la puşcărie… Daca au dovezi, să mă bage pe mine la puşcărie…„, a declarat Anamaria Prodan pentru realitatea.net.

Cum arată raportul medical al lui Laurenţiu Reghecampf

S-a aflat cum arată raportul medical al lui Laurenţiu Reghecampf. Antrenorul lui Neftchi Baku este în mijlocul unui scandal uriaş. S-a bătut în plină stradă cu Anamaria Prodan şi a ajuns cu ochiul vânăt la camera de gardă a unui spital din Bucureşti.

A venit duhnind a alcool, abia se ţine pe picioare„, l-a acuzat agentul de jucători pe soţul ei, cu care este în proces de divorţ. Mai mult, Anamaria a lăsat de înţeles că Reghecampf ar fi consumat substanţe interzise.

Reclamă 4 / 0/3

Laurenţiu Reghecampf s-a dus la INML, iar medicii i-au emis un certificat din care rezultau leziunile de la nivelul feţei. Aceştia i-au transmis că analizele toxicologice ar putea dura chiar şi 6-7 luni. Potrivit cancan.ro, Reghe s-a dus apoi direct la o clinică medicală privată, acolo unde i-au fost recoltate probe de sânge.

Sursa citată a anunţat şi rezultatul primit de fostul antrenor al Universităţii Craiova. Acesta atestă că Reghe nu a consumat nicio substanţă interzisă. Bărbatul în vârstă de 47 de ani şi-ar fi dorit să facă şi un test de alcoolemie, dar acesta nu ar fi mai fost relevant, ca urmare a faptului că trecuseră deja multe ore de la incident.

Poliţia a deschis două dosare penale după scandalul dintre cei doi

Poliţia a anunţat că s-au deschis două penale, după scandalul monstru dintre cei doi.

La data de 23 septembrie a.c., în jurul orei 19:36, la sediu Poliției Stațiunii Snagov s-a prezentat un bărbat, în vârstă de 47, iar în jurul orei 19:38, s-a prezentat la aceeași subunitate de poliție o femeie, în vârstă de 49 de ani, aceasta în prealabil apelând și numărul de urgență 112, iar fiecare în parte, sesizând la sediul poliției faptul că, a fost agresat fizic, prin loviri, de către celălalt.

La fața locului s-a deplasat un echipaj medical, care a acordat îngrijiri medicale atât bărbatului cât și femeii respective. În cadrul activităților specifice polițiștii din cadrul Politiei Statiunii Snagov au aplicat 2 formulare de evaluare a riscului, în urma cărora au fost emise 2 Ordine de Protecție Provizorii. În cauză au fost deschise 2 dosare penale, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie raportat la lovire sau alte violențe.

În același timp, la sediu Poliției Stațiunii Snagov, un alt bărbat, în vârstă de 47 de ani, a sesizat faptul că, a fost agresat fizic, prin lovire, de către primul bărbat menționat, în acest sens fiind deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și amenințare”, se arată în comunicatul emis vineri seara„, se arată în comunicatul Poliţiei.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” Vezi toate știrile
Citește și