Închide meniul
Foto

Fiul cel mare al lui Cristi Borcea, glume deplasate la adresa Anamariei Prodan. Vedeta l-a sunat imediat pe omul de afaceri

Reclamă

Publicat: 30 septembrie 2022, 9:19

Fiu cel mare al lui Cristi Borcea, glume deplasate la adresa Anamariei Prodan. Patrick Borcea a fost protagonistul unui episod care a făcut-o pe Anamaria Prodan să îl sune pe Cristi Borcea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Patrick Borcea a avut un comportament deplasat lao terasă de fiţe din Bucureşti, în momentul în care s-a întâlnit cu Rebecca, fiica cea mare a Anamariei Prodan.

Fiul cel mare al lui Cristi Borcea, glume deplasate la adresa Anamariei Prodan

După ce a întrebat-o, ironic, ce face mama ei, Patrick Borcea a continuat cu glumele la adresa soţiei lui Laurenţiu Reghecampf. Acesta a spus că hainele pe care Anamaria Prodan le poartă sunte fake-uri cumpărate din bazar, din China, scrie fanatik.ro.

Conform sursei citate, Rebecca i-a povestit toată întâmplarea mamei sale care a reacţionat imediat. Aceasta l-a sunat pe Cristi Borcea şi i-a atras atenţia cu privire la comportamentul fiului său cel mare. Omul de afaceri l-a pus la punct imediat pe Patrick, căruia i-a cerut să stea departe de scandaluri.

Amănunt incredibil despre Anamaria Prodan, în timp ce se bătea cu Laurenţiu Reghecampf

Amănunt incredibil despre Anamaria Prodan, în timp ce se bătea cu Laurenţiu Reghecampf a fost scos în evidenţă de profilerul FBI, Mihaela Brooks. Aceasta susţine că agentul încă mai are sentimente pentru antrenor.

Reclamă

„Cât despre Ana, chiar dacă are momente de vulnerabilitate, cum le avem cu toții, este o femeie care nu stă să fie bătută. Se și vede că se apără. Părerea mea este că ea încă ține la el sau nu s-a obișnuit încă ideii că a fost înșelată.

Cadența ritmului în care pășeau cei doi arată că Ana încă are sentimente pentru el. Și el, și ea au încercat să țină pasul unul cu celălalt. La un moment dat, Ana este cea care ține pasul cu el, apoi el, cu mâinile la spate, extrem de nervos”, a spus Brooks, citată de fanatik.ro.

În altă ordine de idei, bărbatul care a filmat bătaia dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a rupt tăcerea. Este vorba despre șoferul impresarei, care se afla în mașină în timpul scandalului monstru petrecut în Snagov. Acesta îl acuză pe fostul antrenor al Universității Craiova că „am fost bătut cu bestialitate”.

Reclamă 4 / 0/3

Bărbatul a lansat acuzații uluitoare la adresa antrenorului român, explicând că a fost lovit „cu bestialitate”

„Avocații mei vor merge până în pânzele albe pentru a-mi face dreptate. Camerele de supraveghere de pe stradă au surprins totul, iar Anamaria Prodan a încercat să scape din mâinile lui fugind și întrebând dacă am filmat pentru a merge la poliție. Am să-mi fac dreptate pentru că dacă tolerăm așa ceva vom ajunge rușinea Europei.

Îmi rezerv dreptul să nu comentez acest incident. Imaginile explică totul. Dacă am ajuns să trăim într-o țară unde la TV se comentează că femeia a incitat un bărbat și bărbatul a rupt-o în bătaie… după bătăușul din Carpați sare la toți cei ce-i stau în cale… suntem ca națiune fără identitate.

Sunt siderat de așa comportament, sunt siderat, căci acest om Reghecampf este sau trebuia să fie un exemplu pentru generațiile tinere de fotbaliști. Trebuia să fie un exemplu pentru copiii lui, pentru societate. Văd cu stupoare moderatori care încearcă să explice că femeia merită bătută! Văd femei care probabil trăiesc în așa teroare acasă, care aprobă bătaia față de femeie. Este strigător la cer!

Am fost șocat, am filmat căci era ireal, am fost lovit cu bestialitate, în timp ce șoferul lui Reghe se uita cu mâinile în sân și zâmbea… Trăim într-o țară unde poliția nu își face datoria! Arestăm „interlopi” și ne e frică de „vedete”. Rușine tuturor celor ce promovează așa ceva! CNA și toate instituțiile non guvernamentale și guvernamentale nu au mișcat un deget, deși sunt plătite din banii statului”, a „tunat” șoferul Anamariei Prodan, potrivit realitatea.net.

”I-a rupt tricoul șoferului, l-a amenințat cu moartea, l-a zgâriat, m-am băgat între ei, l-am împins, l-am luat, am încercat să îl calmez, i-am spus că îi face plângere penală, că nu e normal ce face. Nu te înțelegi cu el”, a spus Anamaria Prodan, la rândul ei, după scandalul uriaș.

Recomandări
  • Fiu cel mare al lui Cristi Borcea, glume deplasate la adresa Anamariei Prodan
  • Premiera sezonului 2 de Stand-Up Revolution este astăzi, de la 21:30, pe Antena 1 și AntenaPLAY

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și