Închide meniul
Foto

Fiul lui Cristi Borcea calcă pe urmele tatălui său! Cum a fost surprins Angelo alături de iubita sa

Publicat: 30 aprilie 2023, 13:48

Reclamă
Fiul lui Cristi Borcea calcă pe urmele tatălui său! Cum a fost surprins Angelo alături de iubita sa

Fiul lui Cristi Borcea calcă pe urmele tatălui său

Angelo Borcea, alături de iubita lui/ Instagram Angelo Borcea

Fiul lui Cristi Borcea calcă pe urmele tatălui său. Angelo îşi răsfaţă iubita cu vacanţe scumpe, în destinaţii exotice, precum şi cadouri de lux, după cum reiese din postările celor doi de pe reţelele de socializare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Angelo, în vârstă de 19 ani, este fiul pe care Cristi Borcea îl are cu Mihaela Borcea, prima soţie a milionarului român.

Fiul lui Cristi Borcea calcă pe urmele tatălui său

Angelo Borcea este într-o relaţie cu Denise, o studentă de la Facultatea de Arhitectură şi Urbanism din Timişoara. Cei doi se afişează des pe reţele de socializare, unde postează din restaurante de lux.

Se pare că Angelo a moştenit unele lucruri de la tatăl său, Cristi Borcea, care de asemenea şi-a răsfţat soţiile cu vacanţe de lux şi cadouri scumpe.

Denise, iubita lui Angelo Borcea, a postat recent o fotografie pe contul său oficial de Instagram. Cei doi se aflau într-un restaurant din Dubai. „Mulțumesc că ești de partea mea. Te iubesc!”, a fost mesajul pe care frumoasa brunetă i l-a dedicat fiului omului de afaceri.

Reclamă

Se pare că Dubai este una dintre destinaţiile lor preferate, deoarece cei doi au postat de mai multe ori din acest oraş.

Nu doar cu vacanţe o răsfaţă Angelo pe iubita lui, Denise. Recent a apărut informaţia conform căreia fiul lui Cristi Borcea i-ar fi cumpărat iubitei sale o geantă în valoare de 7000 de euro.

Angelo Borcea a terminat liceul în 2021, şi în prezent este student. Acesta va prelua afacerile familiei, de care în prezent se ocupă mama sa, Mihaela Borcea.

Reclamă 4 / 0/3

Fiul „secret” al lui Cristi Borcea este un romantic incurabil

Fiul „secret” al lui Cristi Borcea, Angelo Borcea, este un romantic incurabil. Tânărul de 19 ani este îndrăgostit de Denisa, o studentă la Facultatea de Arhitectură și Urbanism din Timișoara. Aceasta l-a cucerit definitiv!

Angelo Borcea trăieşte într-un lux de nedescris şi a fost mereu înconjurat de femei frumoase. Este unul dintre moştenitorii averii uriaşe strânse de Cristi Borcea, fostul patron al lui Dinamo. Peste 80 de milioane de euro ar avea omul de afaceri, care are 9 copii.

Denisa a postat două imagini dintr-un bolid de zeci de mii de euro. Angelo Borcea i-a comentat imediat şi a folosit mai multe emoji care înfăţişează inimi. Iubita lui i-a răspuns în acelaşi mod.

Cei doi afişează des poze în care apar împreună, în destinaţii exotice. Angelo o „răsfaţă” pe Denisa atât în vacanţe, cât şi prin declaraţiile de dragoste pe care le face în public.

Angelo ar putea fi primul copil al lui Cristi Borcea care ajunge în faţa altarului. Omul de afaceri a mai fost însurat cu Mihaela Borcea (între anii 1988-2011) și cu Alina Vidican (2011 – 2016). Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreuna 3 copii: Milan și gemenele Indira și Rania. Cu prima sa soție, Mihaela, fostul patron al lui Dinamo are un băiat, Patrick, şi gemenii Antonia şi Angelo. Cu a doua soţie, Alina Vidican, are alți doi copii: George Alexandru şi Gloria. Borcea mai are o fetiță, Carolyn , din relația cu Simona Voiculescu.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
3
mai
0:00
AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League
23:54 EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!” 23:48 VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu 23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa Vezi toate știrile
Citește și