Închide meniul
Foto

Fiul lui Cristi Borcea, Mihai Angelo, a terminat liceul. Sora lui geamănă, Melissa, este de o frumuseţe răpitoare

Reclamă

Antena Sport Publicat: 16 iunie 2021, 8:59

Fiul lui Cristi Borcea, Mihai Angelo, a terminat liceul. Sora lui geamănă, Melissa, este de o frumuseţe răpitoare

Marea iubire a lui Cristi Borcea, cucerită definitiv de bărbatul cu care l-a înlocuit pe milionar

Mihaela Borcea și Cristi Borcea | Hepta

„Puiul meu drag, Mihai Angelo, Coco – cum te-am alintat de când ai venit pe lume, acum cu ocazia absolvirii te felicităm din toată inima, dragul meu trebuie să îți alegi cu grijă idealurile și să țintești cât mai sus. Tot acum când toate porțile ți se deschid, îți doresc să simți că cel mai îndrăzneț vis poate deveni realitate, nu uita că vei ieși întotdeauna invingător, deci luptă cu toate forțele pentru a-ți atinge scopurile!!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fiul lui Cristi Borcea şi al Mihaelei, Mihai Angelo, a absolvit liceul

Mulțumesc școlii, cadrelor didactice pentru implicarea și profesionalismul de care au dat dovadă atâția ani!! Noi, familia ta, vom fi mereu alături de tine, te vom sprijini și te vom susține oricând și oriunde necondiționat!! Zbori cât mai departe puiul nostru!! Te iubim mult!!”, a scris Mihaela Borcea pe rețelele de socializare.

Cum arată Antonio Melissa, sora geamănă a lui Angelo

Fiica cea mare a lui Cristi Borcea, Melissa, este de o frumuseţe rar întâlnită. Aceasta are trăsături unice pentru vârsta ei. O poză postată de aceasta, cu un an în urmă, îi scoate în evidenţă frumuseţea şi i-a uimit pe fani.

Mihaela Borcea este cea care s-a ocupat de creşterea celor 3 copii pe care îi are cu fostul şef de la Dinamo. Melissa, Angelo și Patrick nu sunt deloc implicaţi în viaţa publică.

Cristi Borcea are 9 copii care au fost făcuți cu 4 femei diferite. Patrick și gemenii Antonia și Angelo, cu Mihaela, George și Gloria, cu Alina Vidican, Carolyn, cu avocata Simona Voiculescu și Milan și gemenele Indira și Rania, cu Valentina.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” Vezi toate știrile
Citește și