Închide meniul

Fiul lui Eduard Novak, accident teribil. "O maşină l-a luat din plin". Cum a scăpat puştiul de 13 ani

Antena Sport Publicat: 7 martie 2021, 7:10

Fiul lui Eduard Novak, accident teribil. "O maşină l-a luat din plin". Cum a scăpat puştiul de 13 ani

Hepta

Accident teribil pentru fiul lui Eduard Novak

  • Fiul lui Eduard Novak, la un pas de tragedie
  • O maşină a intrat pe contrasens şi l-a lovit din plin

"Foarte, foarte urât. Anul trecut. Era la antrenament, iar în spatele lui era tatăl meu cu mașina să-l protejeze. A venit o mașină din sensul opus, a tăiat curba și a intrat pe contrasens și l-a luat din plin! 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Norocul a fost că băiatul a căzut în șanț, iar șanțul era mai umed. A avut o suprafață mai moale ce l-a protejat. A fost o traumă pentru noi toți! Din fericire, s-a recuperat. Este în formă maximă. Totul este bine", a spus Novak. citat de gsp.ro. 

Accident teribil pentru fiul lui Eduard Novak

Edmond Novak avea 13 ani şi se afla la antrenament, iar într-o curbă a fost lovit de o maşină care a intrat pe contrasens. Novak povestea, în 2019 prin ce momente a trecut.

Reclamă

"Băiatul meu cel mic, Edmund, și fiica mea, Ingrid, s-au dus la antrenament cu tatăl meu. El stătea în spatele lor, cu mașina. Se pregăteau pentru Cupa Națională de la Constanța. Edmund e de opt ori campion național din 2013 încoace. Zona în care se aflau nu este foarte circulată, abia dacă mai trec câteva mașini. 

La un moment dat, Edmund era mai în față cu zece metri față de Ingrid și, într-o curbă, s-a trezit cu o mașină în față, care l-a luat din plin. După spusele fiicei mele și ale tatălui meu, băiatul a zburat patru metri în sus și a căzut într-un șanț cu iarbă și cu noroi. Putea să moară, dar ăsta a fost norocul lui că acel șanț a absorbit impactul. Șoferul mașinii care a intrat în fiul meu este Szondy Zoltan, președintele AFK Miercurea Ciuc, echipa de fotbal din Liga a 3-a!

Reclamă

Nu cred că a făcut intenționat, dar cum să conduci în halul ăsta? Cum poți să fii atât de arogant și să tai curbele? Copiii erau pe sensul lor, iar el a venit cu mașina, în curbă, pe contrasens. El făcea raliu în curbele acelea… Noi stăm în spatele sportivilor pentru că așa se procedează pentru a-i proteja și vine din fața un cretin și îți taie curba și te omoară. Părea de pe altă lume după accident: ‘Scuze, nu am vrut! Eu tăiat curba și greșeala mea a fost că eu am tras mai în stânga de volan’. 

Nu părea foarte afectat. Când am ajuns m-am liniștit pentru că băiatul meu era conștient. Stătea acolo în șanț, dar putea să vorbească. Am văzut că semnele lui vitale sunt în regulă, dar… Dacă aș fi fost în momentul accidentului nu știu ce aș fi făcut, îmi venea probabil să îl strâng de gât. Am fost șocat. Să îți vezi copilul în șanț și să știi că a zburat patru metri”, spunea Novak, pentru Fanatik. 

Mai mult, cel care l-a lovit pe fiul lui Novak a vrut să ajungă la o înţelegere "amiabilă", pentru suma de 5.000 de euro. "Vreau să trag un semnal de alarmă în calitate de președinte al Federației de Ciclism: când văd asemenea șoferi simt că munca mea e în zadar. Nu vreau să trimit copii pe stradă ca să moară! Aștept să văd cum se reface și fiecare să suporte consecințele. Văd că totul în zona asta se încearcă a se mușamaliza, să fie totul în liniște. M-a sunat să rezolvăm, nu știu ce… Eram atât de supărat că nu mai știu suma exactă, parcă vreo cinci mii de euro mi-a propus! Atât valorează o viață? Nu suntem la stadiu de rezolvare deocamdată", mai spunea, în 2019, Novak. 

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider Vezi toate știrile
Pe același subiect
Edvard Novak, fiul fostului ministru al Sportului, implicat într-un accident rutier
Extra • 25 feb., 12:56
Edvard Novak, fiul fostului ministru al Sportului, implicat într-un accident rutier. Se afla alături de tatăl său
Mesajul lui Eduard Novak, după ce Ministerul Sportului nu va mai exista în noul Guvern
Alte sporturi • 13 iun., 23:29
Mesajul lui Eduard Novak, după ce Ministerul Sportului nu va mai exista în noul Guvern
Eduard Novak, avertisment pentru Florin Talpan: "Să îşi schimbe atitudinea!"
Liga 1 • 7 apr., 8:24
Eduard Novak, avertisment pentru Florin Talpan: „Să îşi schimbe atitudinea!”. Cere ca FCSB să fie lăsată să joace în Ghencea!
Mesajul lui Eduard Novak, după ce Ministerul Sportului nu va mai exista în noul Guvern
Handbal • 2 mart., 17:58
Eduard Novak, mesaj categoric după ce Cristina Neagu a fost înjurată de fanii Rapidului: „Trebuie să fie respectată!”
Eduard Novak, dezvăluiri despre cecul de 200.000 de euro oferit lui David Popovici
Extra • 20 feb., 13:13
Eduard Novak, dezvăluiri despre cecul de 200.000 de euro oferit lui David Popovici. De ce nu au mai fost recompensaţi la fel şi alţi sportivi