Închide meniul
Foto

Fiul lui Ion Țiriac a uimit cu ultima apariție: „Bărbatul cel mare s-a întors!” Ce a făcut milionarul celebru

De Antena Sport
Publicat: 10 martie 2023, 17:29

Fiul lui Ion Țiriac a șocat cu ultima apariție. Alexandru Ion Țiriac a revenit în sala de forță și și-a etalat mușchii. Bărbatul celebru a luat pe toată lumea prin surprindere cu forma sa fizică.

Reclamă
Ion Ion Țiriac

Alexandru Ion Țiriac este fiul lui Ion Țiriac

Ion Ion Țiriac / Instagram

Ion Ion Țiriac a apărut într-o poveste pe Instagram în care execută mai multe exerciții într-o sală de fitness. „Bărbatul cel mare s-a întors!”, au scris reprezentanții sălii de fitness, despre revenirea fiului lui Țiriac.

Reclamă

Fiul lui Ion Țiriac a șocat cu ultima apariție

Ion Ion Țiriac a replicat cu: „N-am plecat niciodată, sunt doar superior genetic!”, a scris Alexandru Ion Țiriac.

Reclamă
Instagram Alexandru Ion Țiriac 

Fiul magnatului Ion Ţiriac se laudă pe reţelele de socializare cu anumite exerciţii pe care le face la sala de forţă, cum ar fi repetări „la picioare” cu 500 de kilograme.

O altă postare este însoţită de mesajul „Eu? Eu nu pot renunţa niciodată. Acest om nu poate atinge eşecul. Niciun eşec”. Ţiriac este de asemenea surprins în timpul unui exerciţiu.

Fiul lui Ion Țiriac și iubita lui nu s-au mai ascuns

Fiul lui Ion Țiriac și iubita lui, Sorana Cîrstea, nu s-au mai ascuns! Chiar dacă relația lor nu este încă oficializată, cei doi au făcut poze în același loc, unul în care chiar nu poți ajunge prea ușor.

Ion Ion și Sorana au postat pe Insta Story o imagine cu Muntele Everest, surprinsă din fix același loc. Asta în contextul în care fiul magnatului român anunțase că visul lui ar fi să ajungă pe ”acoperișul lumii”.

Ce avere are Ion Țiriac

Reclamă
Citește și:
facebook whatsapp LinkedIn twitter email
Închide căutarea