Închide meniul
Foto

Fiul lui Ion Țiriac și iubita lui nu s-au mai ascuns. Și-au îndeplinit marele vis. Cei doi, în extaz

Reclamă

Antena Sport Publicat: 16 octombrie 2022, 13:30 / Actualizat: 16 octombrie 2022, 15:57

Fiul lui Ion Țiriac și iubita lui nu s-au mai ascuns. Și-au îndeplinit marele vis. Cei doi, în extaz

Fiul lui Ion Țiriac

Ion Ion Țiriac / Instagram

Fiul lui Ion Țiriac și iubita lui, Sorana Cîrstea, nu s-au mai ascuns! Chiar dacă relația lor nu este încă oficializată, cei doi au făcut poze în același loc, unul în care chiar nu poți ajunge prea ușor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ion Ion și Sorana au postat pe Insta Story o imagine cu Muntele Everest, surprinsă din fix același loc. Asta în contextul în care fiul magnatului român anunțase că visul lui ar fi să ajungă pe ”acoperișul lumii”.

Fiul lui Ion Țiriac și iubita lui nu s-au mai ascuns

”Un copil foarte mic și un munte foarte mare”, a scris Sorana Cîrstea. ”Câteodată, un vis din copilărie are legătură cu destinația”, a scris și Ion Ion Țiriac.

Fiul lui Ion Țiriac s-a pregătit temeinic pentru acest episod. Ion Ion Ţiriac a postat pe Instagram, în ultima perioadă, mai multe imagini în care este surprins la sala de forţă, acolo unde acesta nu se joacă, chiar dacă are 45 de ani.

Fiul magnatului Ion Ţiriac se laudă pe reţelele de socializare cu anumite exerciţii pe care le face la sala de forţă, cum ar fi repetări „la picioare” cu 500 de kilograme.

Reclamă

O altă postare este însoţită de mesajul „Eu? Eu nu pot renunţa niciodată. Acest om nu poate atinge eşecul. Niciun eşec”. Ţiriac este de asemenea surprins în timpul unui exerciţiu.

Relaţia cu Ion Ion Ţiriac o ajută. Are acces la absolut tot ce doreşte”

În trecut, fostul antrenor al Simonei Halep, Firicel Tomai, a vorbit despre relația dintre Sorana și Ion Ion.

„Cel mai important cred că este relația de prietenie, relația sentimentală cu Ion Ion Țiriac. Cred că i-a dat multă liniște, a ajutat-o să scape de presiune, de multe gânduri.

Reclamă 4 / 0/3

Să ai un om ca Ion lângă tine… nu văd ce probleme n-ar putea să rezolve, în afara unei boli sau ceva de genul ăsta. Are acces la absolut tot ce dorește, atât ca tenis, cât și ca orice informație”, a spus Tomai, în vara lui 2021.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” Vezi toate știrile
Citește și