Închide meniul
Foto

Fiul lui Ion Tiriac e un „monstru”: „Niciun eşec”. Cum poate să arate Ion Ion Ţiriac la 45 de ani

Antena Sport Publicat: 7 septembrie 2022, 10:20 / Actualizat: 7 septembrie 2022, 12:06

Reclamă
Fiul lui Ion Tiriac e un „monstru”: „Niciun eşec”. Cum poate să arate Ion Ion Ţiriac la 45 de ani

Fiul lui Ion Tiriac e un "monstru": "Niciun eşec".

Ion Ion Ţiriac, la sala de forţă / Instagram alexandrutiriac

Fiul lui Ion Ţiriac e un „monstru”! Ion Ion Ţiriac a postat pe Instagram, în ultima perioadă, mai multe imagini în care este surprins la sala de forţă, acolo unde acesta nu se joacă, chiar dacă are 45 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fiul magnatului Ion Ţiriac se laudă pe reţelele de socializare cu anumite exerciţii pe care le face la sala de forţă, cum ar fi repetări „la picioare” cu 500 de kilograme.

Fiul lui Ion Tiriac e un „monstru”

O altă postare este însoţită de mesajul „Eu? Eu nu pot renunţa niciodată. Acest om nu poate atinge eşecul. Niciun eşec”. Ţiriac este de asemenea surprins în timpul unui exerciţiu.

Instagram alexandrutiriac
Instagram alexandrutiriac

Pe de altă parte, Ion Ion Ţiriac a răbufnit în mediul online după ce numele tatălui său a fost implicat într-o scamatorie de 5 milioane de euro. Ion Ion Țiriac încearcă acum să dea de urma infractorilor și a anunțat că va oferi o recompensă uriașă celor care reușesc să ajute la arestarea lor.

Instagram alexandrutiriac
Instagram alexandrutiriac

Numele lui Ion Țiriac, implicat într-o scamatorie de 5 milioane de euro!

Mai precis, o companie obscură din domeniul crypto și-a promovat platforma de tranzacționare folosind imaginea familiei Țiriac, fără ca milardarul român să aibă vreo legătură reală cu afacerea. Firma cu pricina a anunțat că Ion Țiriac a investit 15 milioane de dolari în noua afacere, însă fiul fostului jucător de tenis a negat în totalitate zvonurile.

Reclamă
Reclamă 4

Ion Ion Țiriac a tras un semnal de alarmă pe rețelele sociale, explicând că firma respectivă a păcălit un număr foarte mare de oameni, producând pagube de peste 5 milioane de euro.

Fiul lui Ion Țiriac a solicitat de urgență intervenția autorităților și a asigurat că va oferi un apartament drept recompensă pentru oamenii care ajută la prinderea infractorilor:

„Vin în atenția oamenilor de bună credință care au crezut în niște zvonuri, cum că familia Țiriac a investit în această platformă. Niciodată nu s-a pus problema de o asemenea investiție! Nu știm și nu am auzit de acești oameni care se folosesc de numele și imaginea noastră. Se pare că au clonat și site-ul Capital pentru a vă câștiga încrederea.

Reclamă

Ne dorim că acești infractori să returneze banii oamenilor, iar că să îi putem prinde avem nevoie de voi. Oferim un apartament aceluia care ajută la arestarea lor! De asemenea, rugăm DNA-ul și celelalte structuri ale statului să se sesizeze și să vină în ajutorul oamenilor păgubiți! Va mulțumim!”, a scris Ion Ion Țiriac, pe contul de Instagram.

Recomandări

Pe ce poziţie se va clasa România în Grupa E de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
14:55

LIVE TEXTFCSB îşi află acum adversara din primul tur preliminar din Champions League!

14:05

„I-am făcut o ofertă de 1,4 miliarde de euro!” Lionel Messi, tentat cu cel mai mare salariu din istorie

14:05

Decizia luată de selecţionerul Belgiei, după înfrângerea şoc cu Slovacia! Doar 12 jucători s-au antrenat

13:53

Carlos Alcaraz, înainte de participarea alături de Rafael Nadal la Jocurile Olimpice 2024: „Este un moment unic pentru mine”

13:45

Al cincilea transfer al verii la Dinamo! „Câinii” au transferat un fundaş central de la Lecce

13:28

Dennis Man, aproape de transferul carierei! Cluburile uriaşe care-l urmăresc pe român la EURO 2024

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!”
Citește și