Închide meniul
Foto

Fiul lui Ion Tiriac e un „monstru”: „Niciun eşec”. Cum poate să arate Ion Ion Ţiriac la 45 de ani

Antena Sport Publicat: 7 septembrie 2022, 10:20 / Actualizat: 7 septembrie 2022, 12:06

Fiul lui Ion Tiriac e un

Fiul lui Ion Tiriac e un "monstru": "Niciun eşec".

Ion Ion Ţiriac, la sala de forţă / Instagram alexandrutiriac

  • Ion Ion Ţiriac e un obişnuit al sălii de forţă
  • Fiul miliardarului român se laudă cu rezultatele obţinute

Fiul lui Ion Ţiriac e un „monstru”! Ion Ion Ţiriac a postat pe Instagram, în ultima perioadă, mai multe imagini în care este surprins la sala de forţă, acolo unde acesta nu se joacă, chiar dacă are 45 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fiul magnatului Ion Ţiriac se laudă pe reţelele de socializare cu anumite exerciţii pe care le face la sala de forţă, cum ar fi repetări „la picioare” cu 500 de kilograme.

Fiul lui Ion Tiriac e un „monstru”

O altă postare este însoţită de mesajul „Eu? Eu nu pot renunţa niciodată. Acest om nu poate atinge eşecul. Niciun eşec”. Ţiriac este de asemenea surprins în timpul unui exerciţiu.

Reclamă
Instagram alexandrutiriac
Instagram alexandrutiriac

Pe de altă parte, Ion Ion Ţiriac a răbufnit în mediul online după ce numele tatălui său a fost implicat într-o scamatorie de 5 milioane de euro. Ion Ion Țiriac încearcă acum să dea de urma infractorilor și a anunțat că va oferi o recompensă uriașă celor care reușesc să ajute la arestarea lor.

Instagram alexandrutiriac
Instagram alexandrutiriac

Numele lui Ion Țiriac, implicat într-o scamatorie de 5 milioane de euro!

Mai precis, o companie obscură din domeniul crypto și-a promovat platforma de tranzacționare folosind imaginea familiei Țiriac, fără ca milardarul român să aibă vreo legătură reală cu afacerea. Firma cu pricina a anunțat că Ion Țiriac a investit 15 milioane de dolari în noua afacere, însă fiul fostului jucător de tenis a negat în totalitate zvonurile.

Reclamă

Ion Ion Țiriac a tras un semnal de alarmă pe rețelele sociale, explicând că firma respectivă a păcălit un număr foarte mare de oameni, producând pagube de peste 5 milioane de euro.

Fiul lui Ion Țiriac a solicitat de urgență intervenția autorităților și a asigurat că va oferi un apartament drept recompensă pentru oamenii care ajută la prinderea infractorilor:

„Vin în atenția oamenilor de bună credință care au crezut în niște zvonuri, cum că familia Țiriac a investit în această platformă. Niciodată nu s-a pus problema de o asemenea investiție! Nu știm și nu am auzit de acești oameni care se folosesc de numele și imaginea noastră. Se pare că au clonat și site-ul Capital pentru a vă câștiga încrederea.

Reclamă 4 / 0/3

Ne dorim că acești infractori să returneze banii oamenilor, iar că să îi putem prinde avem nevoie de voi. Oferim un apartament aceluia care ajută la arestarea lor! De asemenea, rugăm DNA-ul și celelalte structuri ale statului să se sesizeze și să vină în ajutorul oamenilor păgubiți! Va mulțumim!”, a scris Ion Ion Țiriac, pe contul de Instagram.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Diverse • 28 mart., 19:57
FOTO
„Cu bicicleta nu am cum” Ion Ţiriac a dezvăluit motivul pentru care a ajuns să piloteze avioane la peste 80 de ani!
"Domnu` Ţiriac, nu mai e ham-ham!" Ce a ales să facă magnatul cu un teren de 5 hectare
Diverse • 26 mart., 8:32
„Domnu` Ţiriac, nu mai e ham-ham!” Ce a ales să facă magnatul cu un teren de 5 hectare care valorează milioane de euro
„Au o vârstă!” Victor Becali, verdict sincer despre implicarea lui Mircea Lucescu și Ion Țiriac la Dinamo
Liga 1 • 25 mart., 12:48
„Au o vârstă!” Victor Becali, verdict sincer despre implicarea lui Mircea Lucescu și Ion Țiriac la Dinamo
Meseria la care românii se pensionează la 50 de ani, dar pe care miliardarul Ion Ţiriac o practică la 84 de ani
Diverse • 22 mart., 14:39
FOTO
Meseria la care românii se pensionează la 50 de ani, dar pe care miliardarul Ion Ţiriac o practică la 84 de ani: „Şi încă cum!”
Adrian Năstase crede în implicarea financiară a lui Ion Ţiriac la Dinamo
Liga 1 • 20 mart., 18:10
Adrian Năstase crede în implicarea financiară a lui Ion Ţiriac la Dinamo: „Are suficiente resurse”! Ce a spus de retrogradare