Închide meniul
Foto

Numele lui Ion Țiriac, implicat într-o scamatorie de 5 milioane de euro! Fiul miliardarului a răbufnit: „Pușcărie!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 18 august 2022, 18:49

Numele lui Ion Țiriac, implicat într-o scamatorie de 5 milioane de euro! Fiul miliardarului a răbufnit: „Pușcărie!”

Decizia care l-a marcat pe Ion Ţiriac

Ion Țiriac, în cadrul unui eveniment / Hepta

Numele lui Ion Țiriac a fost implicat într-o scamatorie de 5 milioane de euro. Ion Ion Țiriac (45 de ani), fiul miliardarului român, a răbufnit în mediul online după ce o companie s-a folosit de numele familiei sale pentru a-și promova afacerea. Ion Ion Țiriac încearcă acum să dea de urma infractorilor și a anunțat că va oferi o recompensă uriașă celor care reușesc să ajute la arestarea lor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ion Ion Țiriac a luat „foc” când a văzut că în mediul online circuă informații conform cărora familia sa ar fi implicată într-o afacere cu cryptomonede.

Numele lui Ion Țiriac, implicat într-o scamatorie de 5 milioane de euro!

Mai precis, o companie obscură din domeniul crypto și-a promovat platforma de tranzacționare folosind imaginea familiei Țiriac, fără ca milardarul român să aibă vreo legătură reală cu afacerea. Firma cu pricina a anunțat că Ion Țiriac a investit 15 milioane de dolari în noua afacere, însă fiul fostului jucător de tenis a negat în totalitate zvonurile.

Ion Ion Țiriac a tras un semnal de alarmă pe rețelele sociale, explicând că firma respectivă a păcălit un număr foarte mare de oameni, producând pagube de peste 5 milioane de euro.

Fiul lui Ion Țiriac a solicitat de urgență intervenția autorităților și a asigurat că va oferi un apartament drept recompensă pentru oamenii care ajută la prinderea infractorilor:

Reclamă

„Vin în atenția oamenilor de bună credință care au crezut în niște zvonuri, cum că familia Țiriac a investit în această platformă. Niciodată nu s-a pus problema de o asemenea investiție! Nu știm și nu am auzit de acești oameni care se folosesc de numele și imaginea noastră. Se pare că au clonat și site-ul Capital pentru a vă câștiga încrederea.

Ne dorim că acești infractori să returneze banii oamenilor, iar că să îi putem prinde avem nevoie de voi. Oferim un apartament aceluia care ajută la arestarea lor! De asemenea, rugăm DNA-ul și celelalte structuri ale statului să se sesizeze și să vină în ajutorul oamenilor păgubiți! Va mulțumim!”, a scris Ion Ion Țiriac, pe contul de Instagram.

„Vă iau banii pur și simplu, scam de peste 5 milioane de euro până acum. SHARE salvați banii naivilor. Rușinică! Pușcărie!” / „Cer DNA și parchet să se autosesizeze și să mă cheme la declarații să îi băgăm la pușcărie pe înșelători. Iar totodată să recuperăm banii celor păgubiți”, a mai anunțat fiul lui Ion Țiriac.

Reclamă 4 / 0/3
Ion Ion Țiriac a răbufnit în mediul online / Instagram Alexandru Țiriac

Marele regret al lui Ion Țiriac

Ion Ţiriac a fost căsătorit o singură dată, cu Erika Braedt, o fostă handbalistă. Mariajul a durat doar 2 ani. Ion Ţiriac are 3 copii. Pe Ion Ion Ţiriac, din relaţia cu Mikette von Issenberg. şi pe Ioana şi Karin, din relaţia cu jurnalista egipteană Sophie Ayad.

Ion Ţiriac a fost căsătorit o singură dată, cu Erika Braedt, o fostă handbalistă. Mariajul a durat doar 2 ani. Ion Ţiriac are 3 copii. Pe Ion Ion Ţiriac, din relaţia cu Mikette von Issenberg. şi pe Ioana şi Karin, din relaţia cu jurnalista egipteană Sophie Ayad.

Chiar şi aşa, miliardarul român şi-ar fi dorit să aibă mai mulţi copii.

Nu i-aș putea spune nimic pentru că sunt epoci cu totul diferite. Până și Ilie Năstase, care e cu șapte ani mai mic decât mine, a trăit altfel. Eu sunt băiatul că războiul. Am trăit războiul cu tot ce a însemnat, bombe, avioane. Și am trăit și prin anii 1950, care au fost ani grei, din toate punctele de vedere. Dar lucrurile au mers mai departe și nu pot regreta nimic.

Singurul lucru pe care totuși pot spune că îl regret este că nu mi-am putut face o familie adevărată. Să merg la serviciu la 8 dimineața, să termin la 17, să am 20 de copii care să alerge în jurul meu și așa mai departe. Pentru că eu am fost tot timpul cu mai puțin talent și cu mai multă muncă.

Am încercat întotdeauna să fiu un pic mai bun mâine decât azi. Și asta, la un moment dat, preia controlul asupra ta. Și asta înseamnă că nu îți poți împărți timpul”, dezvăluia Ion Ţiriac în trecut, conform ziare.com.

 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:39 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare. Echipele de start 16:37 „E cel mai bun din campionat” Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu! Ce a spus despre gafa din meciul cu Sepsi 16:21 Palermo – Reggiana LIVE VIDEO în AntenaPLAY (17:15). Ionuț Nedelcearu e titular și luptă pentru promovare! Echipele de start 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A 15:59 Blackburn – Coventry (17:00) şi Hull City – Ipswich (22:00) LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Şansă uriaşă pentru Ipswich 15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni Vezi toate știrile
Citește și