Închide meniul
Foto

Fiul lui Ion Ţiriac, gesturi de tandreţe cu iubita lui. Este prima oară când fac asta în public

Reclamă

Publicat: 26 august 2021, 16:59

Fiul lui Ion Ţiriac, gesturi de tandreţe cu iubita lui. Este prima oară când fac asta în public

Fiul lui Ion Ţiriac, gesturi de tandreţe cu iubita lui

Colaj Instagram

Sorana Cîrstea a postat o imagine din Statele Unite, după ce a fost eliminată încă din primul tur al turneului WTA de la Chicago. Românca de 31 de ani a fost învinsă de Tereza Martincova (60 WTA) cu 6-3, 3-6, 3-6.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fiul lui Ion Ţiriac, gesturi de tandreţe cu iubita lui

Recunoștința transformă tot ceea ce avem în suficient!„, este mesajul care a însoţit poza Soranei. Nu se aşteapta să primească un comentariu chiar de la fiul lui Ion Ţiriac, cu care ar fi de trei ani într-o relaţie.

Recunoștința transformă orice avem în tot ce avem nevoie„, a fost reacţia plină de afecţiune a lui Ţiriac Jr. Emoţionată, „Sori” i-a răspuns celui care este moştenitorul unui adevărat imperiu financiar. Cîrstea a postat imediat trei inimioare.

View this post on Instagram


A post shared by Sorana Cirstea (@soranacirstea)

Reclamă

Ion Ion Ţiriac a mai reacţionat o dată, în acest an, la o postare a Soranei. A şters comentariul de îndată ce vestea a ajuns în presă. Situaţia nu s-a mai repetat şi acum, astfel că sunt semne că cei doi îşi vor face publică relaţia pe care au ţinut-o ascunsă de o lungă perioadă de timp.

Sorana Cîrstea a primit interdicţie de la fosta soţie a lui Ion Ion Ţiriac

Sorana Cîrstea şi Ion Ion Ţiriac ar fi împreună de trei ani, perioadă în care s-au ferit să se afişeze public unul lângă celălalt. Fiul miliardarului a mai fost căsătorit cu Ileana Lazariuc, cea de care a divorţat în 2017. Relaţiile între ei continuă să fie foarte bune, mai ales că au împreună doi copii

De altfel, Ileana Lazariuc a şi avut cerinţe stricte de la actuala logodnică a lui Ion Ion Ţiriac. Potrivit playsport.ro, actriţa în vârstă de 39 de ani i-a interzis Soranei să îi cunoască pe cei doi băieţi ai lui Ion Ţiriac Jr. Motivul invocat este acela că nu îşi doreşte ca puştii să fie bulversaţi de tot ceea ce se întâmplă cu tatăl lor. Aşadar, Sorana lipseşte de la întâlnirile dintre Ion Ion şi copiii săi.

Reclamă 4 / 0/3

Și după divorț, Ileana s-a purtat ca și atunci când era căsătorită. Nu și-a reluat cariera artistică, pentru că știa că fostului soț nu-i place asta. A preferat să stea în continuare departe de lumina reflectoarelor. Ea se împarte doar între mica afacere cu haine pe care o are și copiii săi. Nu l-a uitat și nu-l va uita pe Ion Ion.

A fost foarte supărată când a aflat că Sorana se plimba într-o mașină primită de la fostul soț, dar a trecut și pe asta. A urmat apoi o perioadă de tatonare. Din ce știu ea îi trimitea fotografii cu diverse locații în care erau extrem de fericiți în timpul căsătoriei.

Ileana și Ion Ion se văd destul de des și nu discută doar despre copii. Ea așteaptă doar ca el să facă pasul spre împăcare. Nici lui nu-i este indiferentă, a fost și probabil va rămâne marea sa iubire„, a dezvăluit un apropiat al fostei soţii a lui Ion Ion Ţiriac, pentru sursa citată anterior.

Fiul lui Ion Țiriac are doi copii din căsnicia cu Ileana Lazariuc, Alexandru (12 ani) și Nicholas Noah (11 ani). Divorțul a avut loc în 2017, după 17 ani de relație.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și