Închide meniul
Foto

Iubita fiului lui Ion Ţiriac a primit interdicţie de la fosta soţie a bărbatului. Momentele în care nu are voie să fie alături de moştenitorul imperiului financiar!

Reclamă

Publicat: 19 august 2021, 19:30

Iubita fiului lui Ion Ţiriac a primit interdicţie de la fosta soţie a bărbatului. Momentele în care nu are voie să fie alături de moştenitorul imperiului financiar!

Iubita fiului lui Ion Ţiriac a primit interdicţie de la fosta soţie a bărbatului

Colaj Instagram

Cei doi au încercat să ofere cât mai puţine detalii despre relaţia lor. Au apărut tot mai multe zvonuri că jucătoarea aflată pe locul 38 WTA a primit un inel de logodnă şi că se fac pregătiri de nuntă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Iubita fiului lui Ion Ţiriac a primit interdicţie de la fosta soţie a bărbatului

Sorana Cîrstea şi Ion Ion Ţiriac ar fi împreună de trei ani, perioadă în care s-au ferit să se afişeze public unul lângă celălalt. Fiul miliardarului a mai fost căsătorit cu Ileana Lazariuc, cea de care a divorţat în 2017. Relaţiile între ei continuă să fie foarte bune, mai ales că au împreună doi copii.

De altfel, Ileana Lazariuc a şi avut cerinţe stricte de la actuala logodnică a lui Ion Ion Ţiriac. Potrivit playsport.ro, actriţa în vârstă de 39 de ani i-a interzis Soranei să îi cunoască pe cei doi băieţi ai lui Ion Ţiriac Jr. Motivul invocat este acela că nu îşi doreşte ca puştii să fie bulversaţi de tot ceea ce se întâmplă cu tatăl lor. Aşadar, Sorana lipseşte de la întâlnirile dintre Ion Ion şi copiii săi.

Și după divorț, Ileana s-a purtat ca și atunci când era căsătorită. Nu și-a reluat cariera artistică, pentru că știa că fostului soț nu-i place asta. A preferat să stea în continuare departe de lumina reflectoarelor. Ea se împarte doar între mica afacere cu haine pe care o are și copiii săi. Nu l-a uitat și nu-l va uita pe Ion Ion.

A fost foarte supărată când a aflat că Sorana se plimba într-o mașină primită de la fostul soț, dar a trecut și pe asta. A urmat apoi o perioadă de tatonare. Din ce știu ea îi trimitea fotografii cu diverse locații în care erau extrem de fericiți în timpul căsătoriei.

Reclamă

Ileana și Ion Ion se văd destul de des și nu discută doar despre copii. Ea așteaptă doar ca el să facă pasul spre împăcare. Nici lui nu-i este indiferentă, a fost și probabil va rămâne marea sa iubire„, a dezvăluit un apropiat al fostei soţii a lui Ion Ion Ţiriac, pentru sursa citată anterior.

Fiul lui Ion Țiriac are doi copii din căsnicia cu Ileana Lazariuc, Alexandru (12 ani) și Nicholas Noah (11 ani). Divorțul a avut loc în 2017, după 17 ani de relație.

Ce avere are Ion Ţiriac

Pandemia nu i-a afectat şi pe cei mai bogaţi oameni din lume. Jurnaliştii de la Forbes au anunţat că, în 2021, sunt nu mai puţin de 2755 de miliardari la nivel mondial, cu 660 mai mult decât în 2020. Doi români sunt în top, iar unul dintre ei este Ion Ţiriac.

Reclamă 4 / 0/3

Averea totală strânsă de cei 2755 de bogaţi se ridică la 13 trilioane de dolari, sumă care a crescut peste 5 trilioane mai puţin de 12 luni. Se estimează că 86% dintre miliardari nu au fost afectaţi de problemele cauzate de Covid-19. Ion Ţiriac se descurcă excelent în acest an.

Averea fostului mare jucător de tenis e într-o continuă creştere. Mai întâi a crescut cu 300 de milioane de dolari şi a ajuns la 1.5 miliarde. În ultimele zile a mai făcut un salt de 400 de locuri în clasamentul general şi a ajuns la o avere de 1.7 miliarde de dolari.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:13 „S-a lăsat ispitit de bani!” Helmut Duckadam, atac direct la adresa lui Andrei Vlad! Verdict dur despre rezerva de la FCSB 20:03 George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi de pe teren atacantul naţionalei 19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 19:12 FotoJucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor! 18:53 S-a schimbat formatul de la Billie Jean King Cup! Cum este afectată echipa națională a României 18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu 18:35 FotoOlimpiu Moruţan a fost operat chiar de ziua lui! Anunţul presei din Turcia 18:24 Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona. Mesaj sincer despre decizia rivalului Vezi toate știrile
Citește și