Închide meniul
Foto

Ion Ion Ţiriac şi Sorana Cîrstea, prima imagine împreună. Gestul făcut de bărbat, imediat după ce partenera sa a primit o lovitură dură

Reclamă

Antena Sport Publicat: 11 ianuarie 2022, 14:42 / Actualizat: 8 aprilie 2023, 20:11

Ion Ion Ţiriac şi Sorana Cîrstea, prima imagine împreună. Gestul făcut de bărbat, imediat după ce partenera sa a primit o lovitură dură

Sorana Cîrstea își face planuri de nuntă cu fiul lui Ion Țiriac

Colaj Instagram

Ion Ion Ţiriac şi Sorana Cîrstea, prima imagine împreună. Ion Ion Ţiriac şi Sorana Cîrstea formează unul dintre cele sudate cupluri din România. Prezenţe discrete în spaţiul public, Ion Ion Ţiriac şi Sorana Cîrstea au fost surprinşi pentru prima dată împreună, în public.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ion Ion Ţiriac şi Sorana Cîrstea, prima imagine împreună

Cotată cu şansa a doua la câştigarea turneului de la Adelaide, Sorana Cîrstea a fost eliminată din primul tur. Sorana Cîrstea a pierdut în faţa Anhelinei Kalinina, scor 3-6, 2-6.

Înfrângerea nu i-a picat bine Soranei Cîrstea, care îşi dorea să aibă un parcurs cât mai lung pentru a avea un moral bun la Australian Open 2022.

La finalul partidei, Ion Ion Ţiriac a consolat-o pe Sorana Cîrstea şi a încercat să îi ridice moralul. Acesta a mângăiat-o pe cap şi a luat-o de gât, semn că fiul miliardarului român este foarte atent cu iubita sa.

Sorana Cîrstea își face planuri de nuntă cu fiul lui Ion Țiriac

Sorana Cîrstea își face planuri de nuntă cu fiul lui Ion Țiriac. Ocupanta locului 39 WTA ar fi într-o relație cu fiul miliardarului încă din 2017. Cei doi s-ar fi logodit și sunt tot mai multe voci care anunță că aceștia ar urma să facă pasul cel mare.

Reclamă

Potrivit playsport.ro, Sorana Cîrstea trebuie să îndeplinească o condiție esențială pentru a putea deveni nora lui Ion Țiriac. Ar fi nevoită să semneze un contract asemănător unui act prenupțial. Așa a făcut prima soție a fiului miliardarului român. Ileana Lazariuc a parafat un document prin care i se lua orice drept asupra averii. În acelaș timp i se interzicea să divulge orce informație despre familia Țiriac.

Ion Ion Țiriac i-ar fi pus aceleași condiții și Soranei, anunță sursa citată anterior. Acesta și-ar dori astfel să se pună la adăpost. Tatăl său are o sumedenie de propietăți și afaceri, iar averea totală se ridică, conform ultimelor estimări, la 1.7 miliarde de dolari.

Fiul lui Ion Țiriac are doi copii din căsnicia cu Ileana Lazariuc, Alexandru (12 ani) și Nicholas Noah (11 ani). Divorțul a avut loc în 2017, după 17 ani de relație.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Sorana Cîrstea, prima imagine alături de iubitul său
  • Sorana Cîrstea a fost eliminată de la turneul de la Adelaide

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” 10:30 LIVE VIDEOCalificările pentru sprint sunt ACUM, pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY! Programul complet al Marelui Premiu al Chinei 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și