Închide meniul
Foto

Sorana Cîrstea își face planuri de nuntă cu fiul lui Ion Țiriac. Condiția pe care trebuie să o îndeplinească pentru a fi nora miliardarului!

Publicat: 23 iulie 2021, 14:23 / Actualizat: 23 iulie 2021, 16:18

Reclamă
Sorana Cîrstea își face planuri de nuntă cu fiul lui Ion Țiriac. Condiția pe care trebuie să o îndeplinească pentru a fi nora miliardarului!

Sorana Cîrstea își face planuri de nuntă cu fiul lui Ion Țiriac

Colaj Instagram

Cei doi s-ar fi logodit și sunt tot mai multe voci care anunță că aceștia ar urma să facă pasul cel mare. De altfel, Ion Ion Țiriac nu s-a mai ferit și a încurajat-o public pe frumoasa jucătoare de tenis.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sorana Cîrstea își face planuri de nuntă cu fiul lui Ion Țiriac

Înainte de a debuta la Wimbledon 2021, „Sori” a postat, pe contul ei de Instagram, o imagine dintr-un meci jucat pe iarba londoneză. „Am revenit în starea de Wimbledon„, a transmis jucătoarea de 31 de ani.

Printre primii care au comentat a fost chiar fiul miliardarului Ion Ţiriac. „Câștigătorii nu pierd niciodată, ci învață și continuă… indiferent ce se întâmplă, tu ești puternică. Noi suntem mai mult decât mândri, chiar dacă soarele strălucește sau dacă plouă„, a reacționat acesta.

Potrivit playsport.ro, Sorana Cîrstea trebuie să îndeplinească o condiție esențială pentru a putea deveni nora lui Ion Țiriac. Ar fi nevoită să semneze un contract asemănător unui act prenupțial. Așa a făcut prima soție a fiului miliardarului român. Ileana Lazariuc a parafat un document prin care i se lua orice drept asupra averii. În acelaș timp i se interzicea să divulge orce informație despre familia Țiriac.

Ion Ion Țiriac i-ar fi pus aceleași condiții și Soranei, anunță sursa citată anterior. Acesta și-ar dori astfel să se pună la adăpost. Tatăl său are o sumedenie de propietăți și afaceri, iar averea totală se ridică, conform ultimelor estimări, la 1.7 miliarde de dolari.

Reclamă

Fiul lui Ion Țiriac are doi copii din căsnicia cu Ileana Lazariuc, Alexandru (12 ani) și Nicholas Noah (11 ani). Divorțul a avut loc în 2017, după 17 ani de relație.

Ce avere are Ion Ţiriac

Pandemia nu i-a afectat şi pe cei mai bogaţi oameni din lume. Jurnaliştii de la Forbes au anunţat că, în 2021, sunt nu mai puţin de 2755 de miliardari la nivel mondial, cu 660 mai mult decât în 2020. Doi români sunt în top, iar unul dintre ei este Ion Ţiriac.

Averea totală strânsă de cei 2755 de bogaţi se ridică la 13 trilioane de dolari, sumă care a crescut peste 5 trilioane mai puţin de 12 luni. Se estimează că 86% dintre miliardari nu au fost afectaţi de problemele cauzate de Covid-19. Ion Ţiriac se descurcă excelent în acest an.

Reclamă 4 / 0/3

Averea fostului mare jucător de tenis e într-o continuă creştere. Mai întâi a crescut cu 300 de milioane de dolari şi a ajuns la 1.5 miliarde. În ultimele zile a mai făcut un salt de 400 de locuri în clasamentul general şi a ajuns la o avere de 1.7 miliarde de dolari.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN Vezi toate știrile
Citește și