Închide meniul
Foto

Sorana Cîrstea își face planuri de nuntă cu fiul lui Ion Țiriac. Condiția pe care trebuie să o îndeplinească pentru a fi nora miliardarului!

Publicat: 23 iulie 2021, 14:23 / Actualizat: 23 iulie 2021, 16:18

Sorana Cîrstea își face planuri de nuntă cu fiul lui Ion Țiriac

Sorana Cîrstea își face planuri de nuntă cu fiul lui Ion Țiriac

Colaj Instagram

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sorana Cîrstea își face planuri de nuntă cu fiul lui Ion Țiriac

Înainte de a debuta la Wimbledon 2021, „Sori” a postat, pe contul ei de Instagram, o imagine dintr-un meci jucat pe iarba londoneză. „Am revenit în starea de Wimbledon„, a transmis jucătoarea de 31 de ani.

Printre primii care au comentat a fost chiar fiul miliardarului Ion Ţiriac. „Câștigătorii nu pierd niciodată, ci învață și continuă… indiferent ce se întâmplă, tu ești puternică. Noi suntem mai mult decât mândri, chiar dacă soarele strălucește sau dacă plouă„, a reacționat acesta.

Reclamă

Potrivit playsport.ro, Sorana Cîrstea trebuie să îndeplinească o condiție esențială pentru a putea deveni nora lui Ion Țiriac. Ar fi nevoită să semneze un contract asemănător unui act prenupțial. Așa a făcut prima soție a fiului miliardarului român. Ileana Lazariuc a parafat un document prin care i se lua orice drept asupra averii. În acelaș timp i se interzicea să divulge orce informație despre familia Țiriac.

Ion Ion Țiriac i-ar fi pus aceleași condiții și Soranei, anunță sursa citată anterior. Acesta și-ar dori astfel să se pună la adăpost. Tatăl său are o sumedenie de propietăți și afaceri, iar averea totală se ridică, conform ultimelor estimări, la 1.7 miliarde de dolari.

Reclamă

Fiul lui Ion Țiriac are doi copii din căsnicia cu Ileana Lazariuc, Alexandru (12 ani) și Nicholas Noah (11 ani). Divorțul a avut loc în 2017, după 17 ani de relație.

Ce avere are Ion Ţiriac

Pandemia nu i-a afectat şi pe cei mai bogaţi oameni din lume. Jurnaliştii de la Forbes au anunţat că, în 2021, sunt nu mai puţin de 2755 de miliardari la nivel mondial, cu 660 mai mult decât în 2020. Doi români sunt în top, iar unul dintre ei este Ion Ţiriac.

Averea totală strânsă de cei 2755 de bogaţi se ridică la 13 trilioane de dolari, sumă care a crescut peste 5 trilioane mai puţin de 12 luni. Se estimează că 86% dintre miliardari nu au fost afectaţi de problemele cauzate de Covid-19. Ion Ţiriac se descurcă excelent în acest an.

Reclamă 4 / 0/3

Averea fostului mare jucător de tenis e într-o continuă creştere. Mai întâi a crescut cu 300 de milioane de dolari şi a ajuns la 1.5 miliarde. În ultimele zile a mai făcut un salt de 400 de locuri în clasamentul general şi a ajuns la o avere de 1.7 miliarde de dolari.

O va învinge Simona Halep pe Paula Badosa, în primul tur de la Miami?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:52 Pilotul de Formula 1 care investeşte într-un club de fotbal! Pierre Gasly şi-a ales echipa 8:23 Mesajul trimis din arest de liderul galeriei Rapidului, după meciul cu Farul. „Bocciu”, apel la adresa ultraşilor 8:15 Conducerea lui Dinamo i-a făcut praf pe jucători după ce au fost umiliţi de Hermannstadt: „Nu arătăm nici ca o echipă de Liga 2” 7:41 Darren Cahill, alături de Simona Halep, la Miami! Ajutor la antrenamente pentru româncă înainte de revenirea în circuit 3:32 Dramă pentru Aryna Sabalenka! Iubitul ei a murit la doar 42 de ani. Cei doi se aflau la Miami 2:19 Ora de start a meciului Simona Halep – Paula Badosa, din turul 1 de la Miami. Simo revine marţi pe teren după suspendare 18
mart.
23:27
Vlad Chiricheş primeşte un ajutor uriaş! Decizia luată de FCSB, pentru a-l readuce în formă pe fostul căpitan al României
18
mart.
23:27
„Propagandă comunistă!” Ionuţ Negoiţă s-a năpustit asupra lui Mircea Lucescu şi i-a propus un pariu. Ce îi cere să facă la Dinamo
18
mart.
23:01
Ţipete în vestiarul lui FCU Craiova, după înfrângerea cu Petrolul! Ce reacţii au putut avea Nicolo Napoli şi Vlad Achim
18
mart.
22:39
OFICIAL | Dan Alexa a semnat cu Arsenal Tunari! Va fi ajutat de Ştefan Grigorie
Vezi toate știrile
Horoscopul zilei de 20 martie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să aibă grijă de sufletul lor. Află ce se întâplă cu zodia ta

Horoscopul zilei de 20 martie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să aibă grijă de sufletul lor. Află ce se întâplă cu zodia ta

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Formula 1
Pe același subiect
Ionuţ Negoiţă s-a năpustit asupra lui Mircea Lucescu
Liga 1 • 18 mart., 23:27
„Propagandă comunistă!” Ionuţ Negoiţă s-a năpustit asupra lui Mircea Lucescu şi i-a propus un pariu. Ce îi cere să facă la Dinamo
Miliardarul Ion Ţiriac, discurs manifest
Extra • 18 mart., 12:31
FOTO
Miliardarul Ion Ţiriac, discurs manifest: „Nu este macabru ce spun!” Marele regret al vieţii: „Ce-am făcut în viaţa asta?”
Simona Halep o "surclasează" pe Sorana Cîrstea, la Miami
Tenis • 18 mart., 9:06
Simona Halep o „surclasează” pe Sorana Cîrstea, la Miami. Decizia specialiştilor, înainte de turneu
La cine a ajuns toată averea lui Ion Țiriac
Diverse • 17 mart., 9:07
FOTO
La cine a ajuns toată averea lui Ion Țiriac: „Am dat totul”. Cele două miliarde de dolari nu sunt la copiii omului de afaceri
Reacția miliardarului Ion Țiriac, când a fost întrebat despre averea lui
Diverse • 15 mart., 11:36
FOTO
„Eu oameni săraci încă nu am văzut” Reacția miliardarului Ion Țiriac, când a fost întrebat despre averea lui: „Nu e macabru!”