Închide meniul
Foto

Fiul lui Laurenţiu Reghecampf, decizie drastică după derapajul înfiorător. Ce a făcut după reacţia publică a tatălui său

Reclamă

Publicat: 25 august 2023, 9:49

Fiul lui Laurenţiu Reghecampf, decizie drastică după derapajul înfiorător. Ce a făcut după reacţia publică a tatălui său

Fiul lui Laurenţiu Reghecampf, dat peste cap de iubita lui celebră

Luca Reghecampf este fiul lui Laurenţiu Reghecampf / Instagram

Fiul lui Laurenţiu Reghecampf a luat o decizie drastică după derapajul înfiorător pe care l-a avut. Luca Reghecampf a primit critici dure după ce a postat un comentariu antisemit pe reţelele de socializare. În momentul în care antrenorul Universităţii Craiova a aflat ce s-a întâmplat, a avut o reacţie categorică şi i-a amintit lui Luca faptul că „este major şi pe deplin responsabil pentru absolut toate faptele sale”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Luca Reghecampf este fiul lui Laurenţiu Reghecampf din prima căsnicie, cea cu Mariana Pfeiffer. Tânărul în vârstă de 22 de ani a locuit o lungă perioadă de timp în Germania, dar a revenit în ţară în 2021, când tatăl său a început primul său mandat pe banca echipei lui Mihai Rotaru.

Fiul lui Laurenţiu Reghecampf, Luca Reghecampf, a luat o decizie drastică după derapajul înfiorător

Comentariul făcut de Luca Reghecampf nu a trecut neobservat. Pagina de Twitter „StopAntisemtisim”, o cunoscută platformă de supraveghere americană, s-a arătat „dezgustată” de ceea ce a putut scrie fiul lui Laurenţiu Reghecampf.

În momentul în care a văzut că situaţia degenerează, Luca Reghecampf a luat o decizie drastică şi şi-a închis contul de Instagram. A dispărut de pe reţelele sociale, acolo unde posta mereu imagini cu iubita lui, fosta gimnastă Asiana Peng (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS).

Luca Reghecampf nu a venit cu nicio explicaţie sau cu vreun mesaj prin care să îşi ceară scuze, înainte să renunţe la cont. Există şi riscul ca, în urma acelui comentariu, pagina să îi fi fost închisă direct de Instagram.

Reclamă

Laurenţiu Reghecampf, reacţie după derapajul oribil al fiului său

Laurenţiu Reghecampf nu a stat pe gânduri şi şi-a cerut scuze pentru mesajul fiului său.

1. Nu am avut cunoştinţă şi nu încurajez în absolut niciun mod transmiterea în spatiul public a unor astfel de afirmaţii care sunt nu numai profund jignitoare la adresa unui întreg popor, dar sunt şi de natură să creeze amintiri extrem de dureroase pentru toţi cei care au trecut prin coşmarul Holocaustului.

2. Deşi fiul meu este major şi pe deplin responsabil pentru absolut toate faptele sale, am luat legătura cu el în cursul zilei de astăzi şi i-am explicat gravitatea unei astfel de afirmaţii precum şi consecinţele chiar şi legale pe care le presupune diseminarea în spaţiul public a unei astfel de afirmaţii.

Reclamă 4 / 0/3

3. Cred că în urma discuţiei purtate, acesta a înţeles semnificaţia profund negativă a afirmaţiei sale şi îşi cere scuze sincer pentru toate efectele negative ale acesteia.

4. Recunosc că am fost absolut surprins de mesajul transmis de fiul meu major în spaţiul public, cu atât mai mult cu cât nasul lui de botez este un cetăţean israelian, de religie mozaică, care i-a povestit, în mai multe rânduri, impactul ororilor Holocaustului asupra poporului evreu.

În calitate de părinte, nu pot decât să îmi cer cele mai sincere scuze oricărei persoane care s-a simţit jignită de aceasta afirmaţie a fiului meu major, Luca„, a fost mesajul postat de Laurenţiu Reghecampf pe reţelele sociale.

Prima căsnicie a lui Laurenţiu Reghecampf, cea cu Mariana Pfeiffer, s-a terminat după 13 ani, când actualul antrenor al Universităţii Craiova a decis să se însoare cu Anamaria Prodan. „Reghe” a trecut prin al doilea divorţ şi acum este într-o relaţie cu Corina Caciuc.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara Vezi toate știrile
Citește și