Închide meniul
Foto

Fiul lui Laurenţiu Reghecampf, prima apariţie după derapajul înfiorător. Gestul radical făcut de Luca

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 14 septembrie 2023, 18:43

Fiul lui Laurenţiu Reghecampf, prima apariţie după derapajul înfiorător. Gestul radical făcut de Luca

Luca Reghecampf, prima apariţie publică după derapajul înfiorător

Instagram

Fiul lui Laurenţiu Reghecampf a avut prima apariţie după derapajul înfiorător cu conotaţii antisemite. După ce, la scurt timp după declanşarea scandalului, Luca Reghecampf şi-a închis contul de pe reţelele de socializare. Acum, fiul antrenorului de la Universitatea Craiova a făcut un gest radical şi l-a redeschis.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Iar prima imagine cu Luca Reghecampf este una în care se sărută cu iubita sa, superba Asiana Peng. (VEZI IMAGINI INCENDIARE ÎN GALERIA FOTO CU LUCA REGHECAMPF ŞI IUBITA SA)

Fiul Lui Laurenţiu Reghecampf, prima apariţie după derapajul înfiorător

Luca Reghecampf a primit critici dure după ce a postat un comentariu antisemit pe reţelele de socializare. Tânărul de 22 de ani nu a avut nicio reacţie după scandalul uriaş. În schimb, tatăl său a postat un mesaj prin care şi-a cerut scuze.

În momentul în care antrenorul Universităţii Craiova a aflat ce s-a întâmplat, a avut o reacţie categorică şi i-a amintit lui Luca faptul că „este major şi pe deplin responsabil pentru absolut toate faptele sale”.

1. Nu am avut cunoştinţă şi nu încurajez în absolut niciun mod transmiterea în spatiul public a unor astfel de afirmaţii care sunt nu numai profund jignitoare la adresa unui întreg popor, dar sunt şi de natură să creeze amintiri extrem de dureroase pentru toţi cei care au trecut prin coşmarul Holocaustului.

Reclamă

2. Deşi fiul meu este major şi pe deplin responsabil pentru absolut toate faptele sale, am luat legătura cu el în cursul zilei de astăzi şi i-am explicat gravitatea unei astfel de afirmaţii precum şi consecinţele chiar şi legale pe care le presupune diseminarea în spaţiul public a unei astfel de afirmaţii.

3. Cred că în urma discuţiei purtate, acesta a înţeles semnificaţia profund negativă a afirmaţiei sale şi îşi cere scuze sincer pentru toate efectele negative ale acesteia.

4. Recunosc că am fost absolut surprins de mesajul transmis de fiul meu major în spaţiul public, cu atât mai mult cu cât nasul lui de botez este un cetăţean israelian, de religie mozaică, care i-a povestit, în mai multe rânduri, impactul ororilor Holocaustului asupra poporului evreu.

În calitate de părinte, nu pot decât să îmi cer cele mai sincere scuze oricărei persoane care s-a simţit jignită de aceasta afirmaţie a fiului meu major, Luca„, a fost mesajul postat de Laurenţiu Reghecampf pe reţelele sociale.

Reclamă 4 / 0/3

Luca Reghecampf este fiul lui Laurenţiu Reghecampf din prima căsnicie, cea cu Mariana Pfeiffer. Tânărul în vârstă de 22 de ani a locuit o lungă perioadă de timp în Germania, dar a revenit în ţară în 2021, când tatăl său a început primul său mandat pe banca echipei lui Mihai Rotaru.

Prima căsnicie a lui Laurenţiu Reghecampf, cea cu Mariana Pfeiffer, s-a terminat după 13 ani, când actualul antrenor al Universităţii Craiova a decis să se însoare cu Anamaria Prodan. „Reghe” a trecut prin al doilea divorţ şi acum este într-o relaţie cu Corina Caciuc.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
29
apr.
22:35
Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului”
Vezi toate știrile
Citește și