Închide meniul

A primit un bolid de lux de 150.000 de euro şi a încălcat două reguli de circulaţie într-un minut! Băiatul este fiul unei vedete din România

Reclamă

Antena Sport Publicat: 12 iunie 2022, 9:47

A primit un bolid de lux de 150.000 de euro şi a încălcat două reguli de circulaţie într-un minut! Băiatul este fiul unei vedete din România

Fiul lui Marian Aliuţă a încălcat două reguli de circulaţie într-un minut

Captură spynews.ro

Laurențiu Aliuță, fiul fostului stelist Marian Aliuţă, se află în centrul atenţiei. Băiatul fostului campion din România a încălcat regulile de circulaţie, după ce a primit cadou un bolid de 150.000 de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marian Aliuţă nu se uită la bani când vine vorba de fiul său. Fostul campion stelist i-a făcut cadou acestuia un bolid de lux în valoare de 150.000 de euro.

Laurenţiu a atras toate privirile pe străzile din Capitală, însă a fost surprins şi în timp ce încălca regulile de circulaţie.

Fiul lui Marian Aliuţă a încălcat două reguli de circulaţie într-un minut

Potrivit spynews.ro, Laurenţiu a ieșit pe interzis din benzinărie, după care a călcat linia dublă continuă, iar apoi a trecut pe roșu.

Marian Aliuţă a jucat în perioada 2000-2002 pentru Şahtior Doneţk şi a câştigat un titlu de campion şi două Cupe ale Ucrainei, înainte să vină la Steaua. În tricoul roş-albastru, acesta a câştigat titlul în sezonul 2004-2005.

Reclamă

Pe final de carieră, Aliuţă a evoluat la Neftchi Baku, dar a suferit o hernie de disc și a renunțat apoi la fotbal.

EXCLUSIV | Marian Aliuţă a pierdut 1.35 milioane de dolari

Marian Aliuţă a povestit la AS.ro LIVE cum a pierdut şansa de a câştiga 1.35 milioane de dolari, după ce a refuzat o propunere incredibilă din partea lui Gigi Becali.

Patronul roş-albaştrilor avea o datorie de 150.000 de dolari către Aliuţă şi i-a oferit şansa de a cumpăra de acei bani drepturile pentru Rică Neaga. Fostul mijlocaş a refuzat şi, câteva luni mai târziu, Rică ajungea la Chunnam Dragons, pentru 1.5 milioane de dolari.

Reclamă 4 / 0/3

„Să-ţi povestesc cu Rică (n.r. – Rică Neaga)? Mă duc cu Rică, pe vremea când eram la Steaua, la Gigi, şi spune Rică să merg cu el că eu mă am mai bine cu el. Şi el era bine cu Gigi, dar era un pic supărat că nu mai jucase în perioada aceea. Rică spune `Naşule, lasă-mă să plec la Piteşti!`, `Nu, mă, te duci la Galaţi!`. Rică voia împrumut la Piteşti, că nu juca aici.

La final, ce spune Gigi, `dacă nu pleci la Galaţi, rămâi aici şi dacă nu joci, nu joci`. Când ajungem în uşă, Gigi era dezamăgit şi ce-mi spune, eu îi dădusem 150.000 de dolari că avusese nevoie, nu că n-avea bani, Doamne fereşte: `Auzi, mă, Aliuţă, de banii ăia, nu-ţi fac actele pe Rică?`.

Rică era lângă mine şi trăgea de mine, `ia-mă!, ia-mă!`, dar el nu juca nimic în perioda aia. Şi o făceam `nu te iau!`. Mi-era frică să bag bani în el. Gigi îmi spunea să îl iau, că-mi face actele şi e jucătorul meu. Când pleacă, eu să îmi iau banii pe el. Şi suntem chit cu banii. La 3 luni după, a explodat Rică şi a plecat pe un milion şi ceva în Coreea. Mi-a spus `na, mă!` şi eu i-am spus `n-am avut ochi, fratele meu! Erai gloabă`”, a spus Aliuţă, la AS.ro LIVE.

EXCLUSIV | Marian Aliuţă a povestit cum i-a făcut cadou Rinat Ahmetov o maşină de 100.000 de dolari

Marian Aliuţă a povestit cum i-a făcut cadou Rinat Ahmetov o maşină de 100.000 de dolari. Fostul mijlocaş a evoluat pentru Şahtior Doneţk în perioada 2000-2002 şi a dezvăluit şi ce prime uriaşe a primit în sezonul 2001-2002 pentru titlul câştigat în faţa rivalei Dinamo Kiev.

„Primele cinci luni acolo, am zis că mor. Jucai pe prime mari şi nu-ţi convenea să stai pe bancă. Dacă jucai titular, luai 50.000, dacă intrai pe parcurs, luai 25.000. Am jucat pe prime de 100.000. Primele normale erau de 10.000.

Jucai azi şi a doua zi venea băiatul cu duba plină de bani la antrenament. Avea un briceag mic şi desfăcea pungile cu bani şi miroseau dolarii ăia. Mi-am luat prima maşină de acolo. Am auzit pe Tymoshchuk că e o maşină de 100.000 de dolari.

L-am auzit pe Tymoshchuk că a apărut o maşină prin oraş. Bătusem pe Dinamo Kiev şi luasem 35.000 de dolari. Le-am spus că am găsit o maşină. `Vreau să o iau şi nu am bani. Ceilalţi din prime i-am trimis în ţară. Vreau să iau cu împrumut şi îi dau înapoi`. Ştiam că nu îi mai cere, dar nu forţam. Ştiam că mă iubeşte. Mă întreabă cât e maşina şi îi zic 100.000.

Reclamă

Mi-a zis să mă duc la antrenament. Când am terminat antrenamentul, toţi care vorbeau de maşină şi maşina era în parcare. Vine şeful centrului şi îmi spune `Marian, uite cheile şi actele de la maşină!` Şi când am vrut să îi dau banii, când am câştigat campionatul, aveam primă la câştigarea campionatului de 500.000.

Florea poate să confirme. Nu puteam să pierdem puncte. Spune Ahmetov că ne dă 100.000 pentru fiecare din ultimele cinci meciuri. Şi am bătut tot”, a spus Aliuţă, în exclusivitate la AS.ro LIVE.

Marian Aliuţă a jucat în perioada 2000-2002 pentru Şahtior Doneţk şi a câştigat un titlu de campion şi două Cupe ale Ucrainei, înainte să vină la Steaua.

Recomandări
  • Fiul lui Marian Aliuţă a încălcat două reguli de circulaţie într-un minut
  • Laurenţiu a primit o maşină de 150.000 de euro cadou

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” Vezi toate știrile
Citește și