Închide meniul

Fiul lui Michael Schumacher, dezvăluiri în premieră despre tatăl său. Ce rol are Michael Schumacher în viaţa fiului său, la 7 ani şi jumătate de la teribilul accident de schi

Reclamă

Antena Sport Publicat: 22 aprilie 2021, 15:51

Fiul lui Michael Schumacher, dezvăluiri în premieră despre tatăl său. Ce rol are Michael Schumacher în viaţa fiului său, la 7 ani şi jumătate de la teribilul accident de schi

Profimedia

Michael Schumnacher

Mick Schucmacher încă nu a reuşit să obţină vreun punct în Formula 1. Fiul de 22 de ani al lui Michael Schumacher nu disperă. Şi aşteaptă momentul când va începe să devină un nume greu în circuit. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Nu-mi dau seama cu adevărat ce fac când sunt în mașină. Îmi place doar să conduc, așa că mă bucur de ceea ce fac", a spus Mick Schumacher conform The Sun, care a recunoscut că nu se simte confortabil când se află în spate. 

"Nu mă bucur când nu sunt primul, așa că este un fel de tortură când conduc, fără să fac o concurență reală. Ştiu valoarea mea, știu ce am realizat pentru a fi aici", a mai spus Mick Schumacher.

Mick Schumacher: "Nu e doar un nume de familie"

Mick Schumacher a vorbit şi despre presiunea numelui pe care îl poartă. Tânărul de 22 de ani a făcut referire şi la tatăl său. Mick a spus că tatăl său are rolul de "probabil, cel mai bun profesor din lume". 

"A avea acel nume de familie nu doar îmi dă numele de familie. Este ca un impuls pentru mine și îmi oferă motivație în fiecare zi pentru a lucra cât pot de mult și a da cât pot de mult. Cred că am şi nişte gene bune şi poate cel mai bun profesor din lume", a spus Mick Schumacher.  

Reclamă

Cât costă tratamentul lui Michael Schumacher pentru o săptămână. Soţia sa a luat o decizie radicală

Noi detalii ies la iveală despre starea lui Michael Schumacher. Familia face eforturi supra-omeneşti de a-i asigura septuplului campion mondial de Formula 1 tratamentul necesar pentru a reveni la o viaţă normală.

În urmă cu aproape 7 ani şi jumătate, Michael Schumacher a suferit un accident la schi. A fost în comă, a suferit multiple intervenţii chirugicale şi este tratat acum la domiciliu, într-o vilă din Mallorca.

Pentru a-i asigura tratamentul, familia lui Michael Schumacher plăteşte 191.000 de euro pe săptămână. Pentru a face rost de bani, familia a vândut de-a lungul anilor mai multe bunuri. Mai întâi a încasat 35 de milioane de euro în schimbul unui avion privat, după care a renunţat pentru 3 milioane de euro la o casă din Norvegia.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:10 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! Vezi toate știrile
Citește și