Închide meniul
Foto

Fiul „secret” al lui Cristi Borcea, dat peste cap de iubita lui. Mesaje de dragoste şi propuneri de nuntă

Reclamă

Antena Sport Publicat: 6 noiembrie 2022, 17:28

Fiul „secret” al lui Cristi Borcea, dat peste cap de iubita lui. Mesaje de dragoste şi propuneri de nuntă

Fiul "secret" al lui Cristi Borcea, dat peste cap de iubita lui. Angelo Borcea, îndrăgostit de Denisa

Angelo Borcea şi iubita lui, Denisa / Instagram

  • Angelo Borcea are 19 ani
  • Fiul lui Cristi Borcea, îndrăgostit de Denisa

Fiul „secret” al lui Cristi Borcea, Angelo Borcea, este îndrăgostit „orbeşte” de iubita lui. Denisa l-a dat peste cap pe copilul mai puţin cunoscut al fostului patron al lui Dinamo. Tânărul de 19 ani nu se mai ascunde şi îi trimite mesaje de dragoste, pe reţelele sociale, fetei cu care este într-o relaţie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Denisa este de o frumuseţe ieşită din comun (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS) şi se afişează tot mai des alături de băiatul lui Cristi Borcea din prima căsnicie. Ea este studentă la Facultatea de Arhitectură și Urbanism din Timișoara, dar este o prezenţă constantă în cluburile de fiţe din Capitală.

Fiul „secret” al lui Cristi Borcea, dat peste cap de iubita lui. Angelo Borcea, îndrăgostit de Denisa

Angelo Borcea tocmai a postat o imagine alături de iubita lui, pe contul său de Instagram. De când este într-o relaţie cu Denisa, a început să nu mai fie o prezenţă discretă pe reţelele sociale şi le arată prietenilor săi imagini din vacanţele de lux.

Denisa a comentat la ultima fotografie postată de Angelo. „Te iubesc„, i-a scris tânăra. Acesta a răspuns imediat: „Şi eu te iubesc!„. Au apărut imediat şi propuneri de nuntă. „Când căutaţi un naş, ştiţi unde să sunaţi„, a glumit un prieten al fiului lui Cristi Borcea.

Angelo Borcea era o persoană discretă în spaţiul public din România. Angelo Borcea a absolvit liceul în 2021, motiv pentru care a fost felicitat de mama lui. „Trebuie să îți alegi cu grijă idealurile și să țintești cât mai sus„, a fost mesajul transmis de Mihaela Borcea.

Reclamă

Cu o avere estimată la peste 80 de milioane de euro, fostul patron al lui Dinamo are 9 copii cu 4 femei. A lăsat de înţeles, de mai multe ori, că nu vrea să se oprească aici.

Omul de afaceri a mai fost însurat cu Mihaela Borcea (între anii 1988-2011) și cu Alina Vidican (2011 – 2016). Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreuna 3 copii: Milan și gemenele Indira și Rania. Cu prima sa soție, Mihaela, fostul patron al lui Dinamo are un băiat, Patrick, şi gemenii Antonia şi Angelo. Cu a doua soţie, Alina Vidican, are alți doi copii: George Alexandru şi Gloria. Borcea mai are o fetiță, Carolyn , din relația cu Simona Voiculescu.

Fiul cel mare al lui Cristi Borcea, glume deplasate la adresa Anamariei Prodan

Un alt fiu al fostului patron de la Dinamo, Patrick Borcea, a fost protagonistul unui episod care a făcut-o pe Anamaria Prodan să îl sune pe Cristi Borcea.

Reclamă 4 / 0/3

Patrick Borcea a avut un comportament deplasat la o terasă de fiţe din Bucureşti, în momentul în care s-a întâlnit cu Rebecca, fiica cea mare a Anamariei Prodan.

După ce a întrebat-o, ironic, ce face mama ei, Patrick Borcea a continuat cu glumele la adresa soţiei lui Laurenţiu Reghecampf. Acesta a spus că hainele pe care Anamaria Prodan le poartă sunte fake-uri cumpărate din bazar, din China, scrie fanatik.ro.

Conform sursei citate, Rebecca i-a povestit toată întâmplarea mamei sale care a reacţionat imediat. Aceasta l-a sunat pe Cristi Borcea şi i-a atras atenţia cu privire la comportamentul fiului său cel mare. Omul de afaceri l-a pus la punct imediat pe Patrick, căruia i-a cerut să stea departe de scandaluri.

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” 10:51 Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii” 10:22 Cristiano Ronaldo a câştigat procesul cu Juventus! Suma uriaşă pe care trebuie să o plătească „Bătrâna Doamnă” 9:53 FotoProteste incendiare la Bayern Munchen – Arsenal! Nimeni nu a scăpat de furia fanilor bavarezi: „Îşi mulg fanii ca pe vaci” 9:50 Manuel Neuer a intrat în istoria Ligii Campionilor! Recordul uriaş stabilit de portarul lui Bayern Munchen la meciul cu Arsenal! 9:29 „Acum putem câștiga Liga Campionilor” Reacţia lui Carlo Ancelotti după ce Real Madrid a eliminat-o pe Manchester City! 9:00 Carlo Ancelotti şi Pep Guardiola, moment superb la finalul meciului Manchester City – Real Madrid: „E un gentleman” 8:33 Mikel Arteta, verdict dur după eliminarea lui Arsenal din UEFA Champions League: „Vestiarul e devastat” 8:18 Pep Guardiola, reacţie surprinzătoare după ce Manchester City a fost eliminată din Ligă! Ce a spus despre meciul cu Real Madrid Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Porumboiu a început să râdă atunci când a aflat de visul suprem al lui Gigi Becali
Liga 1 • 15 apr., 19:28
Adrian Porumboiu a început să râdă atunci când a aflat de visul suprem al lui Gigi Becali: „Să-i ceară sfatul lui Cristi Borcea!”
Borcea le-a transmis şefilor lui Dinamo ce trebuie să facă neapărat ca să evite Liga 2
Liga 1 • 10 apr., 11:38
„Băieţii trebuie să simtă ‘cașcavalul'” Borcea le-a transmis şefilor lui Dinamo ce trebuie să facă neapărat ca să evite Liga 2!
Ce a putut spune Valentina Pelinel despre primele soţii ale lui Cristi Borcea
Diverse • 9 apr., 9:17
FOTO
Ce a putut spune Valentina Pelinel despre primele soţii ale lui Cristi Borcea, pe care acesta le-a umilit în trecut
Cum se pune Mihaela Borcea în pericol!
Diverse • 7 apr., 17:12
FOTO
Cum se pune Mihaela Borcea în pericol! Medicii i-au interzis să facă asta după două operaţii cumplite, dar ea nu ţine cont!
Mama lui Cristi Borcea dă o lovitură uriașă în România
Diverse • 7 apr., 9:12
FOTO
„Proiectul e spectaculos!” Mama lui Cristi Borcea dă o lovitură uriașă în România. „Bijuteria” va costa 15 milioane de euro