Închide meniul
Foto

Iubita fiului lui Cristi Borcea întoarce toate privirile! Tânăra a făcut senzaţie într-un club. Cum a reacţionat Angelo Borcea

Reclamă

Antena Sport Publicat: 9 octombrie 2022, 19:43

Iubita fiului lui Cristi Borcea întoarce toate privirile! Tânăra a făcut senzaţie într-un club. Cum a reacţionat Angelo Borcea

Iubita fiului lui Cristi Borcea întoarce toate privirile. Cât de bine arată Denisa

Angelo Borcea şi Denisa / Instagram

Iubita fiului lui Cristi Borcea, Angelo Borcea, este de o frumuseţe rară şi întoarce toate privirile. Denisa a făcut senzaţie alături de tânărul de 19 ani cu care este într-o relaţie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Băiatul din prima căsnicie a fostului patron de la Dinamo a postat, pe contul său de Instagram, imagini spectaculoase. S-a distrat, într-un club, alături de cea care i-ar putea deveni noră lui Cristi Borcea.

Iubita fiului lui Cristi Borcea întoarce toate privirile

Angelo Borcea a reacţionat şi a ţinut să îşi arate şi dragostea pe care i-o poartă iubitei lui. A folosit un emoji care înfăţişează o inimă. Şi Denisa a pus, pe Insta Story, imaginile în care apare alături de Angelo.

Angelo Borcea şi Denisa
Angelo Borcea şi Denisa, declaraţii de dragoste pe reţelele sociale

Fiul lui Cristi Borcea se iubește de mai mult timp cu Denisa, cea care studiază la Facultatea de Arhitectură și Urbanism din Timișoara. Aceștia și-au petrecut vacanța în Mykonos, pe insula miliardarilor.

Tânăra din Timișoara a postat și o fotografie în care apare singură, la piscină, la care Angelo a reacționat și a dat de înțeles că nu îi place ce a văzut. Denisa i-a răspuns imediat: „Ești gelos?„. Fiul lui Cristi Borcea a negat, discuția fiind purtată, del mai probabil, sub formă de glumă.

Reclamă

Angelo Borcea a absolvit liceul în 2021, motiv pentru care a fost felicitat de mama lui. „Trebuie să îți alegi cu grijă idealurile și să țintești cât mai sus„, a fost mesajul transmis de Mihaela Borcea.

Cu o avere estimată la peste 80 de milioane de euro, fostul patron al lui Dinamo are 9 copii cu 4 femei. A lăsat de înţeles, de mai multe ori, că nu vrea să se oprească aici.

Omul de afaceri a mai fost însurat cu Mihaela Borcea (între anii 1988-2011) și cu Alina Vidican (2011 – 2016). Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreuna 3 copii: Milan și gemenele Indira și Rania. Cu prima sa soție, Mihaela, fostul patron al lui Dinamo are un băiat, Patrick, şi gemenii Antonia şi Angelo. Cu a doua soţie, Alina Vidican, are alți doi copii: George Alexandru şi Gloria. Borcea mai are o fetiță, Carolyn , din relația cu Simona Voiculescu.

Reclamă 4 / 0/3

Fiul cel mare al lui Cristi Borcea, glume deplasate la adresa Anamariei Prodan

Un alt fiu al fostului patron de la Dinamo, Patrick Borcea, a fost protagonistul unui episod care a făcut-o pe Anamaria Prodan să îl sune pe Cristi Borcea.

Patrick Borcea a avut un comportament deplasat la o terasă de fiţe din Bucureşti, în momentul în care s-a întâlnit cu Rebecca, fiica cea mare a Anamariei Prodan.

După ce a întrebat-o, ironic, ce face mama ei, Patrick Borcea a continuat cu glumele la adresa soţiei lui Laurenţiu Reghecampf. Acesta a spus că hainele pe care Anamaria Prodan le poartă sunte fake-uri cumpărate din bazar, din China, scrie fanatik.ro.

Conform sursei citate, Rebecca i-a povestit toată întâmplarea mamei sale care a reacţionat imediat. Aceasta l-a sunat pe Cristi Borcea şi i-a atras atenţia cu privire la comportamentul fiului său cel mare. Omul de afaceri l-a pus la punct imediat pe Patrick, căruia i-a cerut să stea departe de scandaluri.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
0:27
Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2
26
apr.
0:10
Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out
23:58 FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off 23:55 Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!” 23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor Vezi toate știrile
Citește și