Închide meniul

Fiul unei vedete din România, dezvăluiri dureroase la 18 ani după divorţul părinţilor săi: „La tata apelez mai rar, figura paternă a lipsit din viața mea”

Antena Sport Publicat: 20 septembrie 2021, 19:28

Reclamă
Fiul unei vedete din România, dezvăluiri dureroase la 18 ani după divorţul părinţilor săi: „La tata apelez mai rar, figura paternă a lipsit din viața mea

Mario, fiul lui Adrian Mutu, e un adevărat macho

Instagram Adrian Mutu

Mario Mutu este băiatul lui Adi Mutu și Alexandra Dinu, care au divorţat în 2003. El este cel mai mare dintre copiii actualului antrenor de la FC U Craiova 1948.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mario Mutu, dezvăluiri cutremurătoare: „Figura paternă a lipsit din viața mea!”

Mario Mutu a dezvăluit că nu apelează des la tatăl său. Fostul fotbalist nu a putut să fie mereu alături de fiul său, astfel că Mario s-a apropiat mai mult de mama lui.

Apelez mai des la mama, e mai sufletistă, mă înțelege mai bine. Nu mă ceartă. La tata apelez mai rar, figura paternă a lipsit din viața mea din cauza distanței. Nu i-am reproșat nimic niciodată”, a spus Mario Mutu, la Showbiz Report, citat de spynews.ro.

Mario Mutu: „Am avut evenimente neplăcute întâmplate în trecut”

Mai mult, puștiul a spus că a avut de suferit din cauza părinților săi celebri. Cu toate că acest lucru i-a adus și beneficii, Mario a trecut prin multe momente dificile.

„E frumos să mă știe lumea. Vreau să realizez ceva și după să mă știe lumea. Cel mai mare avantaj este că numite persoane te respectă mai mult. Unele persoane se apropie de mine pentru cine sunt părinții mei, am simțit chestia asta din prima. Există și dezavantaje, evenimente neplăcute întâmplate în trecut”, a mai spus Mario Mutu.

Reclamă
Reclamă 4

Mutu are în total patru copii cu trei neveste. Adriana Lea și Maya Vega, în vârstă de 13 ani, sunt fiicele lui Mutu din căsătoria cu Consuelo. Acestea locuiesc alături de mama lor, în Republica Dominicană. Mutu mai are doi băieţi: pe Mario, în vârstă de 19 ani, cu Alexandra Dinu, şi pe Tiago, în vârstă de 4 ani, cu Sandra, actuala sa soţie.

Mario, fiul lui Adrian Mutu, e un adevărat macho! Cum arată la 19 ani. Poza postată de „Briliant”

Mario, fiul lui Adrian Mutu, a împlinit 19 ani şi a avut parte de un mesaj special de la tatăl său. „Briliantul” a postat pe reţelele de socializare o poză cu fiul său, care îi calcă pe urme.

„La mulţi ani, la împlinirea celor 19 ani. Te iubesc, fiul meu!”, a scris Mutu, pe Instagram, mesaj care a adunat mii de aprecieri în doar câteva ore. În poza ataşată, vedem că Mario are un tatuaj uriaş pe mâna dreaptă şi apare cu un pahar de şampanie în mână. Mario Melchiot, fostul coleg al lui Mutu de la Chelsea, a comentat şi el: „La mulţi ani fiului tău. Frumos nume”.

Reclamă

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:47

Marius Lăcătuş, reacţie fermă despre posibila venire a lui Gică Hagi la echipa naţională: „Îi va fi foarte, foarte greu!”

19:40

Festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024, LIVE TEXT (20:30)! România, reprezentată de 106 sportivi la Paris

19:13

După Kylian Mbappe, Real Madrid e la un pas să dea o nouă lovitură pe piaţa transferurilor! Starul şi-a dat acordul să semneze

18:55

Anunţ de ultim moment despre Olimpiu Moruţan! Când este aşteptat să revină pe teren: „A fost foarte grav!”

18:50

VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY

18:47

LeBron James, primul miliardar care concurează la Jocurile Olimpice!

1 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 2 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 3 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 4 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 6 Adrian Mutu l-a sfătuit pe Gigi Becali să transfere un jucător, înainte de Maccabi Tel Aviv – FCSB: „Ar fi un mare plus”
Citește și