Închide meniul
Foto

Răsturnare de situaţie! Ce s-a întâmplat între Flavius Nedelea şi Anamaria Prodan după ce au anunţat despărţirea: „Noi doi…”

Reclamă

Publicat: 6 iunie 2023, 16:38

Răsturnare de situaţie! Ce s-a întâmplat între Flavius Nedelea şi Anamaria Prodan după ce au anunţat despărţirea: „Noi doi…”

Întrebat dacă a fost înşelat de Anamaria Prodan, Flavius Nedelea a dezvăluit cum s-a ajuns la despărţire

Flavius Nedelea şi Anamaria Prodan / Instagram

Flavius Nedelea anunţa că el şi Anamaria Prodan nu vor mai sta la aceeaşi masă după despărţire. Situaţia s-a schimbat însă! Iată ce s-a întâmplat între Flavius Nedelea şi Anamaria Prodan după acel anunţ al milionarului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan şi Flavius Nedelea s-au fotografiat acum făcând exact contrariul, adică stând la aceeaşi masă.

Ce s-a întâmplat între Flavius Nedelea şi Anamaria Prodan

Noi doi vom sta la aceeaşi masă forever! Luaţi exemplu de la noi şi rămâneţi cu cei ce au adus lumina în inimile voastre, suflete lipite şi prieteni pe viaţă! Love u”, a scris Anamaria Prodan pe Instagram.

Imaginea cu cei doi foşti iubiţi, actualmente doar prieteni a strâns peste 8.000 de like-uri pe Instagram în doar câteva ore.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by ANAMARIA PRODAN (@anamariaprodanreghecampf)

Reclamă

Flavius Nedelea spunea că el şi Anamaria Prodan nu vor mai sta la aceeaşi masă

Flavius Nedelea declara anterior, după despărţirea de Anamaria Prodan, că el şi sexy-impresara nu vor mai sta la aceeaşi masă.

După cum ați văzut, și despărțirea a fost una amiabilă, frumoasă, fără certuri, normal și omenesc, așa cum ar trebuie să procedeze toată lumea. Din punctul meu de vedere, doamna Prodan este o femeie în adevăratul sens al cuvântului. Acum depinde de la om la om ce înseamnă o femeie puternică, dar este într-adevăr puternică. Nu mai sunt șanse să ne așezăm la aceeași masă”, declara Flavius Nedelea pentru AntenaStars.

El şi Anamaria Prodan s-au despărţit frumos, lăudându-se unul pe celălalt. Ambii au ţinut să precizeze că vor rămâne prieteni.

Reclamă 4 / 0/3

Anamaria Prodan, mesaj emoţionant după despărţirea de Flavius Nedelea: „Vom rămâne suflet lângă suflet pentru încă un milion de vieţi”

Anamaria Prodan a avut un mesaj emoţionant după despărţirea de Flavius Nedelea. Cei doi au decis să meargă pe drumuri diferite, ca iubiţi, dar vor să rămână prieteni pe viaţă.

Flavius este un om minunat. Este un romantic desăvârşit, un bărbat care ştie să aprecieze o femeie şi o face să se simtă icoana vieţii lui. Călătoria noastră prin viaţă în 2 a luat sfârşit, dar vom rămâne suflet lângă suflet pentru încă un milion de vieţi.

Îţi mulţumesc pentru momentele superbe pe care mi le-ai oferit şi îţi doresc toată fericirea din univers. Eşti un exemplu demn de urmat ca bărbat şi ca om. Sunt mândră de tine şi de tot ce ai realizat în viaţa asta. Am să te preţuiesc ca prieten drag forever”, a fost mesajul postat pe Instagram de Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan a trecut deja prin două divorţuri. Agentul de jucători are trei copii din căsniciile cu Tiberiu Dumitrescu şi Laurenţiu Reghecampf: Sarah Dumitrescu, Rebecca Dumitrescu şi Bebeto (Laurenţiu Reghecampf Jr).

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni 21:17 Învins de fosta echipă, Marian Aioani a repetat obsesiv patru cuvinte! Explicaţii pentru forma dezastruoasă a Rapidului 21:16 Louis Munteanu a recunoscut că vrea să plece de la Farul! Mesaj savuros pentru Aioani: „E clientul meu!” 21:15 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele de start 20:55 VideoVisul mondial al României! Tibor Selymeş a învins Argentina lui Diego Maradona şi a avut un sfat preţios pentru tricolori 20:55 Farul – Rapid 3-1! Trupa lui Gică Hagi, din nou pe locul secund în Liga 1! Giuleştenii rămân fără victorie în play-off 20:47 Fază controversată în Farul – Rapid! Reuşita lui Mihai Popescu, anulată! Ciprian Marica a răbufnit în lojă 20:46 Luca Andronache, jucătorul revelaţie al lui Gică Hagi! „Regele” a dat lovitura prin fiul fostului antrenor de la FCSB 20:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos şi Aris – Olympiacos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Probleme pentru Lucescu 20:08 VIDEOImaginile durerii lui Răzvan Lucescu. Ce a declarat românul, după ce PAOK a smuls o remiză în minutul 90+10! Vezi toate știrile
Citește și