Închide meniul
Foto

Florentina Raiciu le-a făcut de ziua ei cel mai frumos cadou bărbaţilor. Ce imagini incendiare a publicat presupusa amantă a lui Reghecampf

Publicat: 23 aprilie 2023, 9:21

Reclamă
Florentina Raiciu le-a făcut de ziua ei cel mai frumos cadou bărbaţilor. Ce imagini incendiare a publicat presupusa amantă a lui Reghecampf

Florentina Raiciu le-a făcut de ziua ei cel mai frumos cadou bărbaţilor

Florentina Raiciu le-a făcut de ziua ei cel mai frumos cadou bărbaţilor. Presupusa amantă a lui Laurenţiu Reghecampf a publicat pe contul ei câteva imagini incendiare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florentina Raiciu şi-a etalat trupul de invidiat într-o barcă ce o plimba pe lacul Como.

Florentina Raiciu le-a făcut de ziua ei cel mai frumos cadou bărbaţilor

Vedeta şi-a petrecut ziua de naştere în Italia. Ea se bucură din plin de o frumoasă vacanţă în Peninsulă.

Incredibile fotografii” şi „Eşti de vis” au fost doar câteva dintre reacţiile fanilor entuziasmaţi. „Ce clepsidră superbă… aşa e trupul tău, numai rotunjimi şi curbe… periculoase!”, a remarcat altcineva.

Florentina Raiciu a împlinit zilele trecute 34 de ani. Ea a devenit cunoscută în spaţiul public după ce a prezentat „Vremea” în cadrul emisiunii „Neatza” cu Răzvan şi Dani. Ea a mai fost în trecut o bună perioadă de timp asistentă TV la Antena Stars.

Reclamă
Florentina Raiciu în Italia / Instagram
Florentina Raiciu în Italia / Instagram

Numele Florentinei Raiciu, rostit în scandalul soţilor Reghecampf

Numele Florentinei Raiciu a apărut legat de Laurenţiu Reghecampf după anumite declaraţii ale lui Gigi Becali. Chiar Anamaria Prodan i-a rostit numele Florentinei.

Totul a început din ziua în care Gigi Becali a făcut ce a făcut și au apărut tot felul de nume de femei. Cu amantă de 8 ani, că Anamaria Prodan are și ea pe cineva. Am mii de mesaje și toată lumea pune câte o întrebare. Toți mă întreabă… Familia este ok. Eu nu sunt femeia care a stat la mâna unui bărbat. Nu există că l-am luat de bărbat ca să am mașini sau altceva. (…) E jenant că în 2021 mai avem discuții de genul acesta. Că are amantă de 8 ani și nevastă-sa doarme, stai, că a furat averea familiei și a făcut nu știu cui salon. El era atunci antrenor la Steaua. Unde erau ăia 10-20 de mii de dolari pe care îi dădea… cum o cheamă?! Florentina, nu știu…”, declara Anamaria Prodan.

Florentina Raiciu nu s-a afişat niciodată alături de Laurenţiu Reghecampf şi nici nu a dorit să comenteze în vreun fel în presă nimic în legătură cu ce s-a spus şi s-a scris. „Nu vreau să comentez acest subiect. Mulțumesc!”, se limita Raiciu să spună pentru redactia.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Florentina Raiciu a pozat de 5 ori în Playboy

Florentina Raiciu dezvăluia că a avut un complex în liceu pentru că purta aparat dentar. Acest lucru nu a împiedicat-o pe tânăra de 34 de ani să pozeze în trecut de 5 ori în Playboy.

Da, așa este (n.r. – a pozat de 5 ori în Playboy). Mereu a fost ceva frumos. Pare ciudat, dar nu am avut niciodată trac. Emoții aveam pentru că atunci nu se prelucrau așa mult pozele că acum și nu voiam să rămân cu amintiri ‘neplăcute’.

Primul număr, de exemplu, nu mi-a plăcut și nu cred că-l mai am. Simțeam că e singurul lucru unde nu aș fi dat greș, mă simțeam liberă, în pielea mea, îmi trebuia doar puțină muzică să intru în atmosferă. Am avut noroc de fotografi buni, oamenii care au fost în jurul meu căutau să mă facă să mă simt bine, să nu fiu stânjenită.

Mă complimentau și-mi spuneau că am ‘ceva’ pentru că eu aveam multe complexe, dar căutam să nu arăt asta. Ulterior s-a dovedit că ceea ce mă jena cel mai mult era, de fapt, atu-ul meu: zâmbetul, dantura. În școala generală, în liceu, eram complexată, apoi toată lumea mă alegea la castinguri datorită acestui aspect. Am purtat vreo 2 ani mai târziu aparat dentar pentru a înlătura orice mă nemulțumea”, mărturisea Florentina Raiciu, citată de fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four Vezi toate știrile
Citește și