Închide meniul

Florin Mureșan are nevoie de noi! Donând, îl putem ajuta să meargă din nou

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 31 iulie 2020, 11:26 / Actualizat: 11 mai 2021, 19:43

Florin Mureșan are nevoie de noi! Donând, îl putem ajuta să meargă din nou

Facebook

Florin Mureşan

De profesie este inspector în cadrul structurii SASS, aparținând Penitenciarului Arad, pe care o conduce încă de când a absolvit Academia de Poliție. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Weekend-ul trecut, campionul a suferit un accident teribil, fiind diagnosticat cu fractură tip C AOSpine, Nivel C6-C7 cu leziune medulară AIS B C6-C7: (F4 BL, N3), prin săritură în apă. 

În aceste condiții, Florin poate merge din nou doar cu ajutorul unor operații și metode de recuperare costisitoare pentru familia sa, care, din păcate, nu le poate susține decât cu ajutorul nostru.

Conturile în care puteţi dona sunt

LEI: RO90BTRLRONCRT0125847001

EURO: RO40BTRLEURCRT0125847001

Reclamă

Titular cont: Muresan Florin Paul

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” Vezi toate știrile
Citește și