Închide meniul
Foto

Florin Răducioiu, apariţie de senzaţie alături de femeia cu 10 ani mai tânără decât el, cu care urmează să se însoare!

Publicat: 25 mai 2024, 17:28

Reclamă
Florin Răducioiu, apariţie de senzaţie alături de femeia cu 10 ani mai tânără decât el, cu care urmează să se însoare!

Florin Răducioiu, apariţie de senzaţie alături de femeia cu 10 ani mai tânără decât el, cu care urmează să se însoare!

Florin Răducioiu şi logodnica lui / colaj Instagram

Florin Răducioiu a avut o apariţie de senzaţie alături de logodnica lui, cu 10 ani mai tânără decât el, la dineul dinainte de meciul de retragere al Generaţiei de Aur.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Răducioiu (54 de ani) va juca în această seară în meciul de retragere al Generaţiei de Aur. La Campionatul Mondial din SUA 1994, Răducioiu a fost unul dintre cei mai importanţi jucători ai naţionalei.

Florin Răducioiu, apariţie de senzaţie alături de femeia cu 10 ani mai tânără decât el, cu care urmează să se însoare!

Răducioiu a reuşit o „dublă” la primul meci al naţionalei de la World Cup 1994 din Statele Unite. România a învins-o cu 3-1 pe Columbia. Celălalt gol a fost marcat de Hagi.

Răducioiu a reuşit o „dublă” de senzaţie şi cu Suedia, la meciul de tristă amintire pentru noi. România a condus cu 2-1 în prelungirile partidei, dar a fost egalată în minutul 115. Kennet Andersson a marcat atunci, după o ieşire neinspirată a lui Florin Prunea.

România avea să piardă la loviturile de departajare. Gică Popescu a explicat de ce fostul atacant suedez Kennet Andersson nu a fost invitat la meciul de retragere al Generaţiei de Aur.

Reclamă
Reclamă 4

Pe Kennet Andersson nu l-am invitat pentru că am fi riscat să-l huiduie întreg stadionul”, explica Gică Popescu într-o conferinţă de presă.

Iată cum au apărut Florin Răducioiu şi logodnica lui la dineu (MAI MULTE IMAGINI CU CEI DOI ÎN GALERIA FOTO). Imaginile cu ei doi de la dineu au adunat sute de like-uri pe Instagram.

Florin Răducioiu şi logodnica lui, Andreea, la dineu / Instagram
Florin Răducioiu şi logodnica lui, Andreea, la dineu / Instagram

Florin Răducioiu a spus totul despre iubita cu 10 ani mai tânără. Data la care va avea loc nunta: „Îi place ei această zi!”

Florin Răducioiu a spus totul despre iubita cu 10 ani mai tânără, pe care a cerut-o în căsătorie chiar de Revelion. Fostul internaţional român şi-a refăcut viaţa după divorţul dureros de Astrid, din 2018. Răducioiu trăieşte acum o frumoasă poveste de dragoste cu Andreea Albăstroiu.

Reclamă

Fostul atacant al lui Dinamo şi AC Milan a întâlnit-o pe Andreea în Italia, în urmă cu patru ani, şi de atunci sunt de nedespărţit. Şi actuala lui logodnică a trecut printr-un divorţ. Acum pare mai fericită ca niciodată şi face ultimele pregătiri pentru nunta care se anunţă a fi una spectaculoasă.

Andreea Albăstroiu, logodnica lui Florin Răducioiu, este cea care a ales data nunţii.

Eu sunt fidel. Într-o relaţie de prietenie, într-o relaţie cu iubita mea. Sunt fidel, sunt aproape de ea, să-i fiu recunoscător pentru ceea ce face ea pentru mine. Nu sunt un tip care trădez, atât sentimentele cât şi momentele dificile. Deci sunt acolo.

(Când e nunta?) Am hotărât pe 7 septembrie, dar trebuie să găsim o locaţie… suntem aproape, dar ea hotărăşte, nu eu. Face totul ea! Bineînţeles, evident că vorbim împreună, dar data ar fi 7 septembrie. Îi place ei 7 septembrie, această zi. Dar nu ştiu de ce!

I-am spus că nu am nimic împotrivă. Să vedem, mai avem mult timp. Am cerut-o de Revelion, a fost o nebunie. Eu voiam cu totul altceva, ea a zis: ‘Nu, lasă să fac acum!’. Eu voiam în altă locaţie. Aveam inelul de câteva luni!”, a declarat Florin Răducioiu pentru iamsport.ro.

Andreea a lucrat în Italia, ca secretar la Biroul de Promovare Comercial-Economică (BPCE) din Milano. Are un fiu din prima căsnicie. Fostul atacant al Generaţiei de Aur are doi copii cu Astrid, femeia cu care a avut o căsnicie de 23 de ani.

Ce crezi că se va întâmpla în meciul România - Ucraina, de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:54

Serbia – Anglia 0-1. Bellingham, debut excelent la EURO 2024! Selecționata lui Southgate a început asaltul pentru marele trofeu

23:50

România – Ucraina LIVE TEXT, ora 16:00! Aşteptarea a luat sfârşit. „Tricolorii” debutează la EURO 2024! Echipele probabile

23:37

Programul românilor de luni, de la Campionatele Europene de Nataţie de la Belgrad! Competiţia e live în AntenaPLAY

23:31

Primele imagini din cantonamentul FCSB-ului din Olanda! Marius Ştefănescu şi Daniel Popa, sub comanda lui Elias Charalambous

23:02

„Nici el nu crede!” Răzvan Raț a reacționat, după ce Nicolae Stanciu a spus că România poate învinge orice adversar la EURO 2024

22:54

Jude Bellingham a marcat primul gol al Angliei, de la EURO 2024! Cifre fabuloase ale starului de la Real Madrid

1 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 2 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Singura condiţie pentru ca Simona Halep să revină în top! Verdictul lui Gică Popescu: „Tenisul fără Simona e atât de sărac” 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!”
Citește și