Închide meniul
Foto

Florin Răducioiu a spus totul despre iubita cu 10 ani mai tânără. Data la care va avea loc nunta: „Îi place ei această zi!”

Publicat: 22 mai 2024, 21:58

Reclamă
Florin Răducioiu a spus totul despre iubita cu 10 ani mai tânără. Data la care va avea loc nunta: „Îi place ei această zi!”

Florin Răducioiu a spus totul despre iubita cu 10 ani mai tânără

Florin Răducioiu este într-o relaţie cu Andreea Albăstroiu / Instagram

Florin Răducioiu a spus totul despre iubita cu 10 ani mai tânără, pe care a cerut-o în căsătorie chiar de Revelion. Fostul internaţional român şi-a refăcut viaţa după divorţul dureros de Astrid, din 2018. Răducioiu trăieşte acum o frumoasă poveste de dragoste cu Andreea Albăstroiu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul atacant al lui Dinamo şi AC Milan a întâlnit-o pe Andreea în Italia, în urmă cu patru ani, şi de atunci sunt de nedespărţit. Şi actuala lui logodnică a trecut printr-un divorţ. Acum pare mai fericită ca niciodată şi face ultimele pregătiri pentru nunta care se anunţă a fi una spectaculoasă.

Florin Răducioiu a spus totul despre iubita cu 10 ani mai tânără

În vârstă de 43 de ani, Andreea Albăstroiu s-a afişat alături de Florin Răducioiu în destinaţii de lux (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS). Ea este şi cea care a decis data la care va avea loc nunta.

Eu sunt fidel. Într-o relaţie de prietenie, într-o relaţie cu iubita mea. Sunt fidel, sunt aproape de ea, să-i fiu recunoscător pentru ceea ce face ea pentru mine. Nu sunt un tip care trădez, atât sentimentele cât şi momentele dificile. Deci sunt acolo.

(Când e nunta?) Am hotărât pe 7 septembrie, dar trebuie să găsim o locaţie… suntem aproape, dar ea hotărăşte, nu eu. Face totul ea! Bineînţeles, evident că vorbim împreună, dar data ar fi 7 septembrie. Îi place ei 7 septembrie, această zi. Dar nu ştiu de ce!

Reclamă
Reclamă 4

I-am spus că nu am nimic împotrivă. Să vedem, mai avem mult timp. Am cerut-o de Revelion, a fost o nebunie. Eu voiam cu totul altceva, ea a zis: ‘Nu, lasă să fac acum!’. Eu voiam în altă locaţie. Aveam inelul de câteva luni!„, a declarat Florin Răducioiu pentru iamsport.ro.

Andreea a lucrat în Italia, ca secretar la Biroul de Promovare Comercial-Economică (BPCE) din Milano. Are un fiu din prima căsnicie. Fostul atacant al Generaţiei de Aur are doi copii cu Astrid, femeia cu care a avut o căsnicie de 23 de ani.

Cum a descoperit Florin Răducioiu că era înşelat

Florin Răducioiu a dezvăluit cum a descoperit că era înşelat. S-a întâmplat în timp ce era într-o relaţie cu Eugenia Ştefan, cunoscută ulterior ca Janine.

Reclamă

Răducioiu era impresariat în acea perioadă de Giovanni Becali. Agentul de jucători era nu numai impresarul lui Răducioiu, ci şi protectorul lui. Vărul lui Gigi Becali s-a implicat personal în rezolvarea acestei probleme.

Am avut o aventură amoroasă cu o fată, care m-a bulversat foarte mult (n.r. Janine)… A fost prima mea dragoste, mi-a plăcut foarte mult de ea… Era superbă.

Cu un an înainte eu am fost invitat la Sala Palatului, la Miss România, unde am fost în juriu și acolo am văzut-o prima dată, dar de la distanță. A ieșit pe locul 2 parcă. Apoi am întâlnit-o întâmplător pe stradă, ea aștepta taxi-ul și de acolo a început nebunia. Ne auzeam pe fix, nu existau mobile.

Ea rămânea în țară, în România, venea când putea. Eram tânăr, mi-a plăcut foarte mult de ea și a fost și unul din motivele pentru care n-am reușit să mă exprim la cel mai bun nivel. Eram neliniștit, nu știam ce face, eram gelos…

Nu eu am angajat detectivul, ci Giovanni Becali și am descoperit că avea o relație… Eu simțisem asta. Apoi lucrurile au luat o turnură destul de dură. Eram acolo (n.r. când Giovanni Becali a mers la Janine acasă). Eram afară, am rămas în mașină. Nu a fost chiar așa (n.r.: că a intrat să-i taie hainele). Îi lăsam cardurile, aveam încredere, da… Eram puțin naiv.

Eu îi mulțumesc enorm lui Giovanni Becali pentru că mi-a deschis ochii și mi-a zis: ‘Florin, nu e pentru tine. Ești foarte tânăr, trebuie să-ți vezi de carieră’. Și el a fost cel care a reușit să mă convingă prin fapte că nu era o femeie care mă putea ajuta în acel moment. A fost dureros, da și recunosc că mă afecta și pe teren”, a declarat Florin Răducioiu pentru sursa citată anterior.

Ce crezi că va face România în primul meci de la EURO 2024, cu Ucraina?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:50

Italia – Albania 2-1! Debut cu dreptul pentru campioana europeană en-titre, la EURO 2024

23:38

EXCLUSIVCele două mari dileme ale lui Edi Iordănescu, înaintea marelui meci cu Ucraina! Deciziile pe care trebuie sa le ia în timp record

23:20

„Așa vom trata meciul!” Zinchenko și-a făcut planul înainte de România – Ucraina! Mesajul vedetei de la Arsenal

22:57

„Nu sunt o țestoasă ninja!” Marcus Thuram a fost confundat cu Kylian Mbappe și a lansat o ironie fabuloasă!

22:56

Borna negativă atinsă de Spania, prima dată după zece ani şi 112 meciuri! Ce s-a întâmplat în victoria cu Croaţia

22:21

Cel mai rapid gol din istoria EURO! Albania a dat lovitura în duelul cu Italia, după doar 23 de secunde

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 VIDEOGeorge Russell va pleca din pole-position în Marele Premiu al Canadei! Cursa e duminică (20:45, Antena Stars şi AntenaPLAY) 3 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 4 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 5 Singura condiţie pentru ca Simona Halep să revină în top! Verdictul lui Gică Popescu: „Tenisul fără Simona e atât de sărac” 6 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Canadei. Norris a fost pe 2. Dezastru total pentru piloţii de la Ferrari
Citește și