Închide meniul
Foto

„Formidabilă!” Avocata care s-a iubit cu „Prinţul” Cristea a făcut senzaţie în costum de baie. Cât de frumoasă este

Publicat: 20 noiembrie 2023, 19:49

Reclamă
„Formidabilă!” Avocata care s-a iubit cu „Prinţul” Cristea a făcut senzaţie în costum de baie. Cât de frumoasă este

Avocata care s-a iubit cu "Prinţul" Cristea a făcut senzaţie în costum de baie

Andreea Roşca a fost iubita lui Adrian Cristea / Colaj Instagram

Avocata care s-a iubit cu „Prinţul” Adrian Cristea a făcut senzaţie în costum de baie. Andreea Roşca a trăit o poveste de dragoste cu fostul jucător de la Dinamo şi FCSB, dar i-a spus adio în această vară. Are un nou iubit, care este un afacerist din Napoli.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tânăra care îl făcuse pe Adrian Cristea să se mute în Cluj-Napoca este de o frumuseţe ieşită din comun (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS). Este şi influencer şi are nu mai puţin de 128.000 de urmăritori pe contul ei de Instagram.

Avocata care s-a iubit cu „Prinţul” Cristea a făcut senzaţie în costum de baie

Andreea tocmai şi-a dat fanii peste cap un clip făcut pe plajă. „Negativitatea ta nu mă poate afecta„, a fost mesajul care a însoţit postarea.

A adunat aproape 1.000 de aprecieri, iar comentariile sunt pe măsură. „Eşti formidabilă!„, „Superbă 100%!„, „Foarte frumoasă şi foarte sexy„, sunt numai câteva dintre reacţiile urmăritorilor ei.

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by A N D R E E A • R O S C A (@andreearosca___)

Noul iubit al Andreei Roşca a postat o fotografie din Cluj-Napoca, în care apare alături de cunoscuta avocată. „Sunt norocos„, a precizat italianul.

Reclamă 4 / 0/3
View this post on Instagram


A post shared by Salvatore Pisano (@salvatorepisano12)

Sacrificiul făcut, din dragoste, de Adrian Cristea

Pe durata relaţiei cu Andreea Roşca, Adrian Cristea luase decizia radicală de a se muta din Bucureşti. Se vedea tot mai rar cu copilul pe care îl are cu fosta lui soţie. „Este scump la vedere pentru noi”, spunea Denisa Nechifor.

(Acum mai bine de un deceniu, când ai avut relația cu Bianca Drăgușanu, se vorbea despre tine ca de un macho man, latin lover. Te măgulea sau te sâcâia?) Nu am dat atât de multă importanță. Știu cum sunt, sunt un băiat normal, OK.

E mai bine să nu fiu în lumina reflectoarelor, nu-mi place să ies mereu în față. Am ieșit eu vreodată să mă bat cu mâna-n piept în fața galeriei?!

Am o relație foarte frumoasă acum, mă concentrez doar pe prezent. (Pentru Andreea te-ai stabilit în Cluj Napoca?) Da, motivul principal. Dar îmi place și orașul„, spunea atunci Adrian Cristea.

Adrian Cristea a adunat 9 selecţii la echipa naţională a României. Cele mai multe meciuri le-a jucat pentru Dinamo, peste 160. După retragere, şi-a încercat norocul în modă, dar din păcate nu a avut succes. Acum are un proiect în zona sportului. Chiar fosta lui parteneră l-a dat de gol.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
5
mai
22:31
„Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte
5
mai
22:24
Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt
Vezi toate știrile
Citește și