Închide meniul
Foto

„Prinţul” Adrian Cristea a ajuns de nerecunoscut! Cum a fost fotografiat pe străzile din Bucureşti

Publicat: 13 noiembrie 2023, 19:44

Reclamă
„Prinţul” Adrian Cristea a ajuns de nerecunoscut! Cum a fost fotografiat pe străzile din Bucureşti

"Prinţul" Adrian Cristea a ajuns de nerecunoscut

Adrian Cristea s-a retras din fotbal / Instagram

„Prinţul” Adrian Cristea a ajuns de nerecunoscut. Fostul jucător de la Dinamo şi FCSB a surprins cu ultima imagine pe care a postat-o pe reţelele sociale. Retras din fotbal în urmă cu şase ani, Cristea a avut o apariţie uluitoare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Cristea a avut o ţinută spectaculoasă. A apărut într-un palton roşu, cu mănuşi de piele şi ochelari de soare. A fost fotografiat în timp ce fuma un trabuc.

„Prinţul” Adrian Cristea a ajuns de nerecunoscut

Vibraţii de toamnă„, a fost descrierea imaginii postate de fostul fotbalist. Acesta a adunat deja sute de aprecieri. „Un gentleman, ca de obicei”, i-a comentat un fan.

View this post on Instagram


A post shared by Adrian Cristea (@cristea_____adrian)

Reclamă

Adrian Cristea continuă să aibă o viaţă tumultoasă. Cunoscut pentru relaţiile pe care le-a avut de-a lungul carierei, „Prinţul” nu şi-a găsit liniştea nici acum. În acest an a trecut printr-o despărţire. A încheiat povestea de iubire pe care o avea cu o avocata din Cluj. Andreea Roşca, care este de o frumuseţe ieşită din comun (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS) şi-a oficializat imediat o altă relaţie, cu un om de afaceri din Italia.

Fostul jucător al lui Dinamo are succes în afaceri, tot în domeniul sportului. Fosta lui soţie, Denisa Nechifor, a anunţat ce se întâmplă cu el.

Este scump la vedere pentru voi. La mine de abia a fost. Face bine, face ceva în zona sportului cu niște prieteni de-ai mei. Este bine, sănătos, cum este el. Are un job, nu știu dacă a terminat proiectul acesta”, spunea Denisa la antenastars.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Sacrificiul făcut, din dragoste, de Adrian Cristea

Pe durata relaţiei cu Andreea Roşca, Adrian Cristea luase decizia radicală de a se muta la Cluj-Napoca.

(Acum mai bine de un deceniu, când ai avut relația cu Bianca Drăgușanu, se vorbea despre tine ca de un macho man, latin lover. Te măgulea sau te sâcâia?) Nu am dat atât de multă importanță. Știu cum sunt, sunt un băiat normal, OK.

E mai bine să nu fiu în lumina reflectoarelor, nu-mi place să ies mereu în față. Am ieșit eu vreodată să mă bat cu mâna-n piept în fața galeriei?!

Am o relație foarte frumoasă acum, mă concentrez doar pe prezent. (Pentru Andreea te-ai stabilit în Cluj Napoca?) Da, motivul principal. Dar îmi place și orașul„, spunea atunci Adrian Cristea.

Adrian Cristea a adunat 9 selecţii la echipa naţională a României. Cele mai multe meciuri le-a jucat pentru Dinamo, peste 160. După retragere, şi-a încercat norocul în modă, dar din păcate nu a avut succes. Acum are un proiect în zona sportului. Chiar fosta lui parteneră l-a dat de gol.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară Vezi toate știrile
Citește și