Închide meniul
Foto

Fosta iubită a lui Alex Piţurcă, cu care băiatul fostului selecţioner are un copil, apariţie răvăşitoare în vacanţă: „Eşti artă”

Publicat: 13 iulie 2023, 19:54

Reclamă
Fosta iubită a lui Alex Piţurcă, cu care băiatul fostului selecţioner are un copil, apariţie răvăşitoare în vacanţă: „Eşti artă”

Fosta iubită a lui Alex Piţurcă, apariţie răvăşitoare

Cristina Ich / Instagram

Cristina Ich s-a fotografiat în costum de baie, în vacanţă, iar reacţiile nu au întârziat să apară pe pagina ei de Instagram.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Comentariile i-au adus numeroase laude Cristinei Ich, care este model. O fotografie postată de ea a adunat aproape 4.000 de like-uri în două ore.

Fosta iubită a lui Alex Piţurcă, apariţie răvăşitoare în vacanţă: „Eşti artă”

Ești artă!”, i-a transmis cineva Cristinei Ich. ”Că tot îți place ție Kant, uite „finalitate fără scop”, asta îmi amintesc eu că spunea că-i frumusețea. Tu ești frumoasă toată. Ești o femeie frumoasă. Iar diferența dintre o femeie frumoasă și una decorativă e fix aia dintre o femeie goală și una dezbrăcată”, a fost un alt comentariu.

Cristina Ich s-a despărţit de tatăl copilului ei, dar l-a susţinut pe acesta atunci când a fost reţinut de către DNA.

Cristina Ich anunţa, în luna ianuarie a acestui an, atunci când Victor Piţurcă şi fiul lui, Alex Piţurcă, au fost reţinuţi pentru 24 de ore, că este alături de aceştia.

Reclamă

Nu am nimic de comentat despre lucruri de genul ăsta (afacerile fostului său partener de viață, Alex Pițurcă, n. red.). Sunt cu copilul la munte. Mă întorc în țară și nu știu nimic. Nu sunt în măsură să comentez. Eu sunt alături de Alex, îl iubesc și… nu există! Îi sunt alături orice ar fi, indiferent ce ar păți. Când ai un copil cu cineva nu poți să fii certat. Rămâi în relații bune. Eu cu Alex nu suntem certați și nu ne vom certa niciodată”, declara Cristina Ich, pentru fanatik.ro, în ianuarie.

Cristina Ich, imaginea cu care a impresionat pe toată lumea / Instagram
Cristina Ich, imaginea cu care a impresionat pe toată lumea / Instagram

Cristina Ich are câştiguri fabuloase

Chiar dacă, de-a lungul vremii, a făcut mai multe declarații dure, fosta parteneră de viaţă a lui Alexandru Pițurcă nu a avut de suferit în afaceri. Potrivit sursei citate, Cristina Ich făcuse vara trecută un profit de sute de mii de euro cu cele două companii în care este implicată. Acestea au ca obiect de activitate „comerț cu amănuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin Internet și anume servicii de reprezentare media”.

Conform bilanțului depus la ANAF, una dintre firme, înființată în urmă cu trei ani, a reușit să obțină în 2021 o cifră de afaceri de peste 2.3 milioane de lei (n.r. 460.000 de euro). Are un singur angajat și profitul a depășit 2 milioane de lei (n.r. 400.000 de euro). A fost dublu față de cel declarat în 2020.

Reclamă 4 / 0/3

A doua firmă a Cristinei Ich, deschisă în urmă cu 6 ani, a ajuns în 2021 la o cifră de afaceri de peste 1 milion de lei (n.r. 200.000 de euro). Și aceasta are tot un angajat și a raportat un profit de 670.000 de lei (n.r. 135.000 de euro).

Astfel, profitul declarat de Cristina Ich în 2021 depășise 530.000 de euro!

Cristina Ich, reacție uluitoare când a fost întrebată câți bani are

Fosta „noră” a lui Victor Pițurcă are peste 800.000 de urmăritori pe Instagram și promovează mai multe produse pe contul ei. Ea a răbufnit în momentul în care a fost întrebată câți bani primește pentru a face astfel de recomandări pe rețelele sociale.

Cât nu o să ai tu niciodată, să știi că miros foarte frumos, chiar nu put”, a răspuns vedeta, potrivit spynews.ro.

Fosta iubită a lui Alexandru Pițurcă a continuat tirada și a transmis un mesaj dur, care a avut un ecou puternic în România.

Nu sunteți efectiv plictisite de subiectul influenceri și cam câți bani fac? Efectiv am stare de vomă când aud că și după atâta timp se tot vorbește despre asta. Lasă-mă, frate, în pace. Dacă vrei, cumperi, dacă nu, vezi-ți de treaba ta. Enervante ființe”, a mai spus Cristina Ich.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
3
mai
22:16
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY
3
mai
21:59
Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu
3
mai
21:29
România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori
3
mai
21:27
OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA
Vezi toate știrile
Citește și