Închide meniul
Foto

Fosta iubită a lui Dorian Popa, implicată într-o dramă amoroasă cu milionarul celebru apropiat de clanul Caran! Detalii uluitoare

Reclamă

Publicat: 20 decembrie 2023, 10:51

Fosta iubită a lui Dorian Popa, implicată într-o dramă amoroasă cu milionarul celebru apropiat de clanul Caran! Detalii uluitoare

Fosta iubită a lui Dorian Popa, implicată într-o dramă amoroasă cu milionarul celebru apropiat de clanul Caran

Claudia Iosif / Instagram

Fosta iubită a lui Dorian Popa este implicată într-o dramă amoroasă cu milionarul celebru apropiat de clanul Caran! Alex Bodi, fostul soţ al Biancăi Drăguşanu şi milionarul al cărui nume apare în stenogramele din Dosarul Caranilor, tocmai s-a despărţit de Ema Uta.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit cancan.ro, Ema Uta s-a sărutat cu un alt bărbat în club. Sursa citată notează că sărutul care a dus la despărţirea lui Bodi de Uta a avut loc în timpul unei ieşiri în club în 4: Alex Bodi, Ema Uta, Claudia Iosif, fosta iubită a lui Dorian Popa, şi bărbatul cu care s-a sărutat Ema Uta.

Fosta iubită a lui Dorian Popa, implicată într-o dramă amoroasă cu milionarul celebru apropiat de clanul Caran

Uta s-a sărutat cu bărbatul respectiv în timp ce dansau, iar Alex Bodi a fost informat imediat despre ce s-a întâmplat.

Alex Bodi a decis să se despartă de Ema Uta în urma scenei respective de pe ringul de dans.

Alex Bodi anunţa, recent, că s-a mutat în Dubai după despărţirea de iubită. ”Acel moment când te desparți de Ema și te muți în Dubai, iar ea spune că să uiți e ușor”, a transmis Alex Bodi într-un videoclip postat pe TikTok.

Reclamă

Patronul lui CFR Cluj, Neluţu Varga, a negat vehement că ar fi implicat în afaceri cu Caranii!

Patronul lui CFR Cluj, Neluţu Varga, a negat vehement legăturile cu clanul Caranilor, după ce au apărut poze cu liderii clanului interlop, în lojă, la meciurile lui CFR Cluj.

Asist dezgustat la o adevărată campanie de denigrare pornită împotriva mea, care nu înseamnă decât minciuni, minciuni, minciuni! Dacă vreți, vă mai spun încă o dată, apăsat, cuvântul minciună.

Asta ca să înțelegeți că tot ce s-a scris în ultimele 24 de ore despre presupusa mea implicare alături de Clanul Caranilor în afacerile acestora, de la cap la coadă, nu sunt decât invenții de presă, menite să crească traficul și bineînțeles să aducă audiență, dar o audiență mințită fără niciun fel de scrupule!

Reclamă 4 / 0/3

O declar oficial: nu am nicio legătură de business cu cei care fac parte din Clanul Caranilor. Nu suntem prieteni de familie, nu suntem în relații astfel încât să ieșim în mod săptămânal la petreceri sau să stăm împreună.

Ne-am întâlnit doar de două ori! O dată la un meci de fotbal, a doua oară la acea petrecere de titlu, unde ei au venit pentru că erau prieteni cu jucătorii. Erau amici cu fotbaliștii și atunci ar fi fost culmea să le interzic acestora să îi aducă pe oameni la petrecere”, a declarat Ioan Varga pentru fanatik.ro.

Dorian Popa e fan FCSB

Pe lângă faptul că duce o viaţă sportivă, Dorian Popa este şi mare fan FCSB. De altfel, după ce a suferit o operaţie, Dorian Popa s-a recuperat la baza celor de la FCSB.

Am făcut recuperarea la FCSB. Îi mulțumesc lui Ovidiu Kurti că a avut grijă de mine ca de fotbaliști. Mai erau vreo trei băieți acolo, la ei, accidentările sunt la ordinea zilei. Ei făceau pariuri, care plânge primul.

Te punea pe masă și trăgea de el. Eu eram mai panicat ca niciodată. M-a trecut și filmele cu pierderea genunchiului. M-a schimbat asta. M-a făcut să fiu un om mai bun.
Când am făcut RMN-ul mi-au zis: domnule Dorian, ați fost lovit de cal? M-a pufnit și pe mine râsul. Am avut ambele meniscuri rupte, toate ligamentele rupte și condopatie. Oasele au început să se ciocnească între ele și a trebuit refăcut tot cartilajul.

Am stat 5 ore jumate în operație”

Îi mulțumesc din suflet domnului doctor Codorean. Am stat 5 ore jumate în operație, iar după vreo 4 ore și ceva m-am trezit și vedem pe monitor o sculă și râcâia așa… era ca ăla cu care cureți cartofii. Am zis: hai să mă culc la loc. Nu am mai putut. Eram avion. A fost o operație foarte grea. Când am ieșit de acolo țipam: Băi, Jhonule, sunt bine. Maică-mea țipa la mine: taci din gură, că ne facem de râs. A fost o operație foarte grea.

Apoi a venit recuperarea, a fost foarte bună, dar un pic anevoioasă. Am avut 4 zile de pat, după operație, încă vreo cinci zile de stat în casă. Eram ca un leu în cușcă și după 10 zile de la operație i-am zis domnului doctor: mă duc la sală, azi. Doctorul mi-a zis că nu am voie și i-am spus: mă duc la sală, nu mai pot. Zburam cu cârjele alea. Mi-a zis domnul doctor cum să stau cu piciorul. Urcam două etaje la sală, fără lift fără nimic. Oamenii îmi ziceau că o să mă deformez, dar raționamentul meu era în felul următor: piciorul drept ține 80-90 de kg acum, de ce să-l las și pe ăla să se deformeze”, a dezvăluit Dorian Popa la AS.ro LIVE.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României 22:23 Ce adversare poate întâlni FCSB în preliminariile UEFA Champions League! Cum arată traseul campioanei din Liga 1 22:23 Umilinţa supremă pentru Dinamo chiar în ziua în care FCSB a luat titlul! Dezastru în alb și roșu pentru „câini” 22:23 Câți bani primește FCSB după ce a devenit campiona României! Suma uriașă pe care o poate încasa din competițiile europene 22:14 LIVE VIDEOHull City – Ipswich se joacă ACUM în AntenaPLAY! Blackburn – Coventry 0-0. Spectacol în Championship 22:11 VIDEOBenfica – Braga 3-1 a fost în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal Vezi toate știrile
Citește și