Închide meniul
Foto

Fosta iubită a „Prinţişorului Craiovei”, apariţie răvăşitoare în Dubai! „Angelina Jolie de România” s-a înconjurat de lux

Publicat: 12 aprilie 2024, 22:19

Reclamă
Fosta iubită a „Prinţişorului Craiovei”, apariţie răvăşitoare în Dubai! „Angelina Jolie de România” s-a înconjurat de lux

Fosta iubită a "Prinţişorului Craiovei", apariţie răvăşitoare în Dubai

Andra Apostol şi Adrian Mititelu Jr / Colaj Instagram

Fosta iubită a „Prinţişorului Craiovei” a avut o apariţie răvăşitoare în Dubai! Andra Apostol, cea care este poreclită „Angelina Jolie de România”, a fost înconjurată de lux şi opulenţă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andra a fost într-o relaţie cu Adrian Mititelu Jr, fiul patronului Universităţii Craiova. Cei doi s-au despărţit la începutul anului trecut. La scurt timp distanţă, tânăra a revenit în braţele celui cu care a trăit o poveste de dragoste înaintea „Prinţişorului”.

Fosta iubită a „Prinţişorului Craiovei”, Andra Apostol, a avut o apariţie răvăşitoare în Dubai

Cu 68.000 de urmăritori pe contul de Instagram, Andra şi-a încântat fanii cu mai multe fotografii făcute în „raiul milionarilor”. „Angelina Jolie de România” este de o frumuseţe ieşită din comun (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS).

Andra s-a afişat înconjurată de mai mulţi bolizi de sute de mii de euro. „Prinţul” Adrian Cristea este unul dintre cei care au apreciat imaginile făcute de fosta iubită a lui Adrian Mititelu Jr.

Andra Apostol declarase, pentru Antena Stars, că îşi doreşte enorm un copil. Nu se cunosc însă detalii despre motivul pentru care s-a despărţit de Mititelu Jr.

Reclamă

Adi este o persoană deosebită, o persoană dragă mie. De asta şi încerc să ţin privată toată chestia asta pentru că, i-am spus şi lui, simt aşa o tensiune. El este o persoană obişnuită cu acest lucru, eu nu sunt obişnuită. Mă afectează. Din moment ce ieşim, ne afişăm şi postăm… este ceva.

Este o persoană care chiar oferă linişte. Chiar dacă eu nu sunt o persoană liniştită, chiar deloc. Nu îmi place să îmi expun viaţa, mai ales pe partea asta de relaţie. Aşa am fost tot timpul. Nici cu persoanele apropiate mie nu îmi place să povestesc. (Reporter: Ce ar mai lipsi din viaţa ta, ca să ajungi la împlinirea absolută?) Un copil. Îmi doresc maxim un copil, tot timpul mi-am dorit. Ăsta a fost visul meu„, spunea Andra înainte să se confirme despărţirea de Mititelu Jr.

„Prinţişorul Craiovei” s-a despărţit în acest an de Oana Marica

Adrian Mititelu Jr şi Oana Marica s-au despărţit. Aproape un an a rezistat povestea de iubire dintre fiul patronului de la FCU Craiova, Adrian Mititelu, şi frumoasa româncă.

Reclamă 4 / 0/3

Oana Marica este chiar fosta logodnică a lui Marius Niculae. Până să formeze un cuplu cu Mititelu Jr, a fost în mai multe relaţii controversate. Mai mult, ea a recunoscut că a a refuzat diferite cereri în căsătorie şi că nu este pregătită să facă pasul cel mare.

Potrivit ego.ro, „Buneasa din Urlaţi” l-a părăsit pe milionarul din Craiova. A decis să plece din ţară şi l-a lăsat cu inima frântă pe Mititelu Jr.

Sursa citată anterior a dezvăluit şi motivul pentru care Adrian Mititelu Jr şi Oana Marica au luat-o pe drumuri diferite. De vină ar fi fost chiar Adrian Mititelu, care nu a acceptat-o pe frumoasa şatenă din cauza relaţiilor pe care aceasta le-a avut în trecut.

Mititelu Jr s-ar fi şi certat cu tatăl lui, dar Oana Marica nu a mai avut răbdare şi l-a părăsit pe tânărul de 26 de ani.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 21:00 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00). Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor. Echipele de start 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” Vezi toate știrile
Citește și